"Abdomen extra-plat (26)"
Raspunsuri - Pagina 20
Aldebaran spune:
Multumesc fetelor, pentru sfaturi si incurajari.
Trebuie sa recunosc ca e prima data in viata mea cand sunt atat de grasa(58 kile la 1,6o), dupa primul copil (are aproape 5 ani) am slabit imediat, acum vad ca m-am ingrasat dupa nastere. Si mai ales burta.... e oribila
Anca(emaaimee) esti un model pentru mine, serios vb. Am vazut pozele tale si esti super! (eu speram sa-ti vad si cretulina pe undeva pe acolo)Mananci sanatos si faci sport cum ar trebui si eu sa fac, si pe deasupra mai ai si flori frumoase
Onitza, multumesc. Tu alaptezi? Si faci tae bo extreme? Sunt compatibile una cu alta?
Si eu manac multe lactate dar am impresia ca tocmai astea ma ingrasa. Mai ales seara cand ma loveste foamea, bag cate 2 iaurturi deodata.
onitza spune:
2 iaurturi odata daca le papi fara paine nu te ingrasa, eu asa zic.
Nu mi se pare ca exagerez cu exteme-ul lui billy, de ex insanity-ul lui shaun e criminal intr=adevar, acolo nu ma bag, am incercat eu odata si am zis ca imi iese sufletul....dar cu billy merge orice. ...in cazul meu...apropo, daca Allure e cu Tony, Lumi cu Shaun, eu sunt fata lui Billy
PUSKIN, si mie mi-a facut placere sa vad ca esti activa la acest subiect.
Raportez azi 40 min cu billy, tot extreme=ul, imi place ca lucreaza picioarele si bratele. Daca mai sunt in stare diseara fac si abdomene tot cu el.
PUSKIN, am nascut pana la urma cu ceza....dar sport am prestat cate putin de la 3 sapt dupa operatie. M-am simtit fff bine si nu m=a afectat....nu zic ca e normal ce=am facut eu insa ti-am zis fizic a fost excelent.
Ele spune:
Se mareste "adunarea" cu fete frumoase.
Onitza bravo ca te tii de Billy. Nu cred ca efortul depus cu Shaun ar fi fost ok pt tine acuma. Ti-am mai zis eu asta. Ai grija sa iei multiminerale daca te tii de sport. Si eu ca mama nebuna mai zic odata: important e laptele lui bebe chiar daca vine cu o sunca in plus.
Eunice Denisa are deja 10 zile. Azi vreau sa o scot afara. Are 10 zile de "sechestru". Al ei si al meu. Vreau sa ma duc cu ea pe la cumparaturi, taiat bretoanele, cautat sandale..sper sa nu fac eu bube totusi, ca vreau plaja si soaaare mult.
La sport, azi tre sa prestez un Shaun ca ieri am facut doar Chalnea si eliptica.
Editez: Onitza scuza-ma daca imi joaca feste memoria..azi e ziua ta??...parca asa imi aminteam de la Odisee.
hai ca m-am lamurit..deci ..La multi ani Ioana!!! Sa fii fericita , iubita si sa ai o viata cat mai frumoasa alaturi de familia ta!!!
Elena & Denisa
nikole spune:
La Multi Ani Onitza... viata lunga alaturi de copilasii tai si taticul lor
Hannen, ia mergi tu repejor la doctor, sa-ti faca niste analize(cere tu insistent, ca japonezii is mai comozi ).
Ai luat ceva antiinflamator, sa vezi daca trece?
Mergi la medic si solicita investigatii, sa vezi ce e...reumatism, poate?
si daca da, de ce natura este, astfel il poti trata, si nu traiesti cu asa dureri
Eu prin adolescenta aveam asa dureri, cedau la antinflamatoare, pe cre nu le-as fi inghitit daca durerile nu erau crunte:(...in orice caz, nu sta sa te chinui.
Allure, eu va citesc zilnic, dar nu mai am ce raporta, decat ca...mananc bine, insa de sport nu mai am timp.
Mi-am recuperat cd-urile cu Pilates, dar nu am timp efectiv sa ma intind:)
Cand m-am trezit si eu zilele astea cu chef de miscare, s-a trezit Luana , mi-a taiat tot elanul...asta e
in cazul meu, cel mai bine mi-ar prinde o ora la fiecare doua zile , la o sala...cu aparatura, instructor personal(platesti putin mai mult abonamentul lunar ), sauna si piscina...
dar nu-mi permit inca, Luana e prea mica, nu merg nicaieri fara ea...iesisem acum intr-o dimineata pana la market ca nu mai aveam fructe in casa, fix in 30 minute m-am intors, i-am gasit pe amandoi umflati de plans, al meu era galben, panicat, nervos, mai avea putin si plangea si el...
Deus, nu-s ce face fratelo tau, ce papa el cata-i ziua de lunga, dar arata foooarte bine, e primul trup ...cu muschi, care mi-a furat ochiul, eu sunt mai ciudatica si nu prea-mi plac barbatii...perfect sculptati
el insa arata f bine, i se potriveste ...corpul:)
Vorbeati de ovaz(outmeal), Allure, parca tu spuneai...si mie mi-a indicat nutritionistul sa introduc ovazul in alimentatia zilnica, sa-l adaug in orez, vitamine(shake-uri), sucuri( de combinatia orange outmeal, semnite de in e preferata lui, insa eu am renuntat la in pentru ca alaptez), in ...orice.
Eu fac un fel de piure din ovaz cu lapte in care adaug putin gem de casa, scortisoara, ce consider eu ca merge...e super gustos satios si...caloric
XIO, rochita aia neagra ti se potriveste de minune, stilul de fapt e atat de...XIO
Merg sa-mi fac un suc de maracuja, si...incepe show-ul, se trezesc ai mei , azi avem in plan plimbari...mergem sa vedem apartamente, ca vrem sa ne mutam.
Edit ca mi-am amintit..legat de suplimentele pe timpul alaptarii, zicea nutritionistul la care am mers, ca nu este indicat sa luam suplimnete decat in cazul in care analizele indica o carenta, si atunci se impune schimbarea alimentatiei si un ajutor din afara pe o perioada...limitata de timp, adica se repeta analizele, daca e totul ok, se renunta la ele.
Ma rog, nu stiu daca e asa, ptr ca si parerile lor sunt impartite, dar explicatia lui a fost, cum ca... excesul de vitamine(in cazul in care nu sunt carente si noi luam complexuri de vitamine, minerale, etc)se "revarsa" in lapte, care poate deveni chiar toxic pentru bebe...
in cazul meu , analizele perfectem, nu mi-a recomandat nimic, decat mi-a completat dieta, mi-a mai zis una alta, si m-a trimis acasa...
a...mi-a recomandat melissa+ musetel (ceai) ptr ...calmare...
Nikole, mami deAlbastrel/Kevin Alexander(4.08.2007) si Albastrica/Luana Maria(1.04.2010)
SA-L AJUTAM PE ANGELO
www.tlig.org/ro/ro3pryrs.html" target="_blank">CELE TREI RUGACIUNI
hannen spune:
Nikole ,sa nu-mi zici ca vrei sa slabesti!
iarina, sa fie oare ZZ??Febra nu mai am dar m-am potcovit cu durerile astea insuportabile.
Iar scriu putin si fara sa citesc din urma . E aproape 22:00 si eu n-am mincat nimic de la 12:00.Am un file de salmon,mi-am bagat dintii in el si nu mai am rabdare nici sa-mi pun supa,nici sa-mi fac salata, e dezastru in casa (in special in bucatarie) si eu am scos poseta de la naftalina ...
Whatever happens don`t let go of my hand!
nikole spune:
Citat: |
citat din mesajul lui hannen Nikole ,sa nu-mi zici ca vrei sa slabesti! Whatever happens don`t let go of my hand! |
Noooo, vreau sa ma ingras...am 1,70 si 54 kg, si eu as vrea vreo 56-57.
Eu am mers la nutritionist sa ma ajute cu o dieta hipercalorica, cu o schema, sfaturi...
Nikole, mami deAlbastrel/Kevin Alexander(4.08.2007) si Albastrica/Luana Maria(1.04.2010)
SA-L AJUTAM PE ANGELO
www.tlig.org/ro/ro3pryrs.html" target="_blank">CELE TREI RUGACIUNI