"Abdomen extra-plat (26)"

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Ele,daca bubitele au facut coaja deja boala nu mai este contagioasa si poate iesi din casa.Varicela se transmite cu doua zile inainte sa apara bubitele si pina prind coaja.
A,si daca nu i-au mai aparut de joi eu zic ca e ok deja.De obicei boala tine 5 zile .Cele fara coaja mai au lichid inauntru?
Eu zic ca maxim maine si e gata si domnisoara ta.E libera sa iasa saracuta.Cred ca i s-a urit in casa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

ma credeti nu ma credeti nu am folosit in viata mea torenti si alte alea sa dau jos nimic,habar nu am cum se face, asa ca tb sa cumpar CD-ul ala de pe undeva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

buna fetele
luminita,ma bucr ca sportul a devenit o placere,acolo tind si eu
eu azi am mancat ou,castravete si o felie de paine integrala
acum la pranz mananca o pulpa dezosata pe gratar cu trei ciuperci tot pe gratar si o salata...plus doua pahare cu apa si lamaie.
sport am facut ca am mers pe jos cu fii-miu o ora si jumatate.
eu am zi de cantarit pe 8 iunie,la o luna caci asa ma smt eu bine si nu o iau pa aratura daca vad ca nu scad.
conchita,voiam sa te intreb daca stii ce fructe au un continut mai mic de zahar caci si eu mananc destul de multe si as vrea sa evit ce ingrasa..banui ca strugurii,bananele si ce este foate dulce.

zi buna sa aveti!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cygni spune:

Georgi, ia uite unde dau eu peste tine

M-am uitat putin peste acest grup si nu imi e clar daca voi tineti o dieta anume sau fiecare ce doreste + sport. Eu am 1.67 si 53kg, aveam 50kg si m-am ingrasat in ultimele luni astea 3 pe care vreau sa le dau jos cat mai curand. Deocamdata m-am apucat doar de mers pe jos rapid si mai usor cu dulciurile, desi nu-mi explic cum m-am ingrasat cele 3kg fiindca eu mancam ce voiam si cat si cand si nu aveam probleme. In orice caz, se impun masuri. Vreau sa imi fac si abonament la inot fiindca nu am suportat "sala" niciodata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

Cygni, aici fiecare e cu "dieta" ei, mai precis cu modul sanatos de alimentatie pe care il poate tine fiecare

Si eu ca si Luminita, nu ma vait ca terbuie sa fac sport, atita vreme cit nu ma doare mijlocul sau mai stiu eu ce incheietura. E o placere sa alerg in aer liber, printre copacii infrunziti, e o placere sa-l ascult pe Tony si indicatiile lui . Fara el n-as fi ajuns in veci unde sint! Am abonament la sala de 3 ani si am tot facut prezenta p-acolo dar rezultate neam! Cu Tony in 3 luni eram alt om...
Si mie imi place sa ma catar dar n-am unde, merg pe jos atit cit pot (uneori enorm, nu sint comoda) dar traind la oras, variantele sint limitate.

Deus, eu alerg pe o "centura" impadurita chiar in mijlocul orasului la doi pasi de mine, se cheama Green Belt...imi place ca e suprafata relativ moale (pamint), nu e asfalt, deci usor pt genunchi. Ieri dimineata la ora 7.30 era plin ochi de lume care alerga. Nu aveam loc de ei...Poate o sa fac niste poze intr-o zi sa vedeti cit e de frumos...de-o parte si de alta sint viloace superbe, ai cu ce-ti clati ochiul :)

Intreba cineva de cereale...Cele mai bune dupa parerea mea, pe care am vazut ca le prefera bodybuilderii ca fiind lipsite de zahar inutil si contin cea mai multa fibra, deci tin de foame 2-3 ore garantat, sint fulgii de ovaz, parca asa ii zice la "oatmeal". Facuti cu apa, nu cu lapte, se adauga niste stafide si nuci pt gust. Asta am mincat acum si ma simt ghiftuita.

Uitati dieta-jurnal de femeie care face sport intens cu greutati: http://www.myfitnesspal.com/food/diary/coachbarbie?date=2010-05-29

Cred ca as muri de foame numai cu atita mincare... dar zic eu asta e dovada ca noi mincam prea mult, corpul nu are nevoie de tot ce ii dam, de aia ne ingrasam sau nu reusim sa slabim.
"O lingura de hummus"?? Pai eu maninc juma de cutiuta la o masa!
Mda...se impun modificari...chiar daca noi nu facem bodybuilding ca ea...cu atit mai mult!
(e vorba de Barbie, fetele mai vechi o stiu)

Carolina,pai tocmai tu care ai deschis topicul ne vizitezi asa rar?
Glumesc, stiu cum e cu adictia asta pe DC...eu ma rezum la a citi/scrie aici exclusiv si basta! Doar ca ne lipsesti...

Xio hai cu pozele alea sa te vedem ce mumoasa esti!

Eu m-am hotarit sa returnez breadmakerul ala...imi iau altul mai mititel si gibiliu, care face painici mai mici, e marca mai buna si costa mai mult :(
Asta avea review-ri prea proaste, nu ma risc. Problema e ca nu stiu unde sa-l gasesc pe asta de-mi pica pata pe el...Azi ma duc la ceva shopping.

Cald afara si soareeeeeee...o frumusete de vreme! Cred ca sport bag mai tirziu.

Conchi, ziua mea e pe 25, dar daca s-ar putea sa va faceti ca nu stiti, ar fi si mai bine Cui ii mai pasa?

Nici eu nu folosesc "torenti" ca mi-e frica de virusi...si asa calculatorul meu e varza. Cred ca de ziua mea imi fac cadou setul de "One on One" cu Mr Horton

Bine.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Salt water is the cure for everything: sweat, tears or the ocean.

True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

am uitat sa spun ca mi-am pus la incoltit "mung beans" prin metoda borcanului: http://www.thecasualvegan.com/how-to-sprout-beans-mung-beans/

Mung Beans are:

* Low in Saturated Fat, Sodium, and Cholesterol
* High in Dietary Fiber, Vitamin C, Vitamin K, Riboflavin, Folate, Copper, Manganese, Protein, Thiamin, Niacin, Vitamin B6, Pantothenic Acid, Iron, Magnesium, Phosphorus and Potassium

The nutritional value of mung beans makes them ideal for:

* Weight loss
* Maintaining optimum health

Don't include too many mung beans in your diet if you're interested in:

* Weight gain

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Salt water is the cure for everything: sweat, tears or the ocean.

True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

pai da , tu stai in Canada, vrei ceva te duci la magazin si cumperi, eu de unde mama naibii gasesc CD-ul in Romanika daca nu vreau sa ma ating de torenti sau alte alea?
stie cineva vre-un site chiar si in afara care vinde asa ceva si trimite in RO?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Citat:
citat din mesajul lui Marina

pai da , tu stai in Canada, vrei ceva te duci la magazin si cumperi, eu de unde mama naibii gasesc CD-ul in Romanika daca nu vreau sa ma ating de torenti sau alte alea?
stie cineva vre-un site chiar si in afara care vinde asa ceva si trimite in RO?

Marina

Skipe nu folosesti? ca gasesti pe cineva sa ti le dea.
Elena & Denisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena_R spune:

Am avut ceva de citit nu gluma :)

Musso & Cygni, bun venit!

Emaaimee, felicitari pt rezultatele excelente!! Imi place teoria ta referitor la mancare. Si eu chiar daca sunt cam incepatoare intr-ale bucatariei, imi place sa experimentez si sa creez meniuri gustoase, dar incerc pe cat se poate sa limitez alimentele foarte daunatoare, grasimi multe, prajeli etc. Tine-o tot asa!

Asa repede a trecut weekendul asta! ufff! Sportul arata cam in felul urmator: cateva ture bune de piscina sambata dimineata apoi dans toata sambata seara si o plimbare prin mall ieri :D In seara asta am program de alergat ca nu se mai poate cu copanele mele!

O saptamana frumoasa!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moana spune:

Hannen si Eli multumesc pentru incurajari.

Marina, daca vrei te pot ajuta eu cu ce cauti. Imi spui despre ce e vorba, eu descarc si iti trimit.

Mergi la inceput