"Abdomen extra-plat (26)"

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elena_R spune:

Allure, cum sunt mung beans astea? Si ce faci cu ele dupa ce incoltesc?
Interesanta metoda! Tin minte ca si eu am pus fasole la incoltit in scoala generala la orele de biologie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aldebaran spune:

Dragele mele
revin si eu la voi dupa un an in care n-am incetat sa va urmaresc si sa va citesc cu drag.
renuntasem la ideea unui abdomen plat din cauza sarcinii, acum am o fetita de 3 luni si ceva si va rog din suflet sa ma ajutati cu ceva sfaturi pentru un burdihan umflat si vreo 8-9 kile in plus, sfaturi care sa fie compatibile cu cezariana mea si cu alaptatul fetitei.
Cea mai simpla solutie ar fi dieta, dar oare nu afecteaza cantitatea de lapte?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

mung beans mananc si eu, tot acelasi lucru cu bean sprouts, aprox muguri de fasole uscata de care incolteam la scoala. variante diverse.
http://en.wikipedia.org/wiki/Mung_bean
nu gasesti paine integrala fara diverse, zahar, etc in ea in America? mie mi-e cam lene sa fac. in plus mirosul ala de paine calda ma turbeza
Elena, mersi. am mai fost slaba inainte sa am fata. am mai tinut diete, etc. dar nu intlegegeam ca mie nu imi merge cu restrictii si gata. daca nu e fructul interzis, nu mai e iad
Corina, bun revenit. sa iti traiasca fetita, noi ne-am mai urat. mancatul sanatos este chiar recomandat atunci cand alaptezi. si eu am mancat sanatos cand am alaptat, slabit, fata a luat bine in greutate, nu a fost afectata de gust. mancatul sanatos nu afecteaza prod de lapte. poti sa faci si sport. atentie la sani sa ii sustii cu sutien bun alaptat si sa nu apesi pe ei. atat.

ALAPTATUL HELPLINE

de piticotu' uriash

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

incercati beans sprouts si in salata crude amestecate cu diverse legume. mie imi plac. de fapt, eu doar cartofii si vinetele cred ca nu le pun in salata crude

ALAPTATUL HELPLINE

de piticotu' uriash

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Macrina spune:

Ah, vreau si eu sa-mi explicati cum e cu fasolea asta incoltita, va rog!
Orice fasole? Ci sum e intreg procesul? Scrieti si voi aici... e cumva fasolea Azuki?

Eu cred, pana la urma, ca antrenamentul asta, trebuie facut cu o persoana care sa ne placa... Lumi e pe aceeasi lungime de unda cu Shaun, Allure cu Tony... eu nu ma simt bine cu niciunul.. Inca mai caut.. la un moment dat poate incerc cu Tony, desi n-am programul lui nici eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Citat:
citat din mesajul lui Macrina

Ah, vreau si eu sa-mi explicati cum e cu fasolea asta incoltita, va rog!
Orice fasole? Ci sum e intreg procesul? Scrieti si voi aici... e cumva fasolea Azuki?

Macrina, vezi ca gasesti bean sprouts la orice grocery store, o punga de-aia este super ieftina, scutesti tot procesul. :-)) noi avem in permanenta, aruncam un pumn la salata sau punem alaturi ca side dish cu masline, ca sonia le insira ca pe margele pe vrejurile alea. :-)) sunt sursa buna de proteine vegetale.

Moana, super, felicitari!! da, alea sunt fructele. cica poti sa mananci fructe si dupa ora 3 pm, dar doar mere si berries, exceptie facand capsunile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns z333 spune:

sal'tare
vin si eu cu raportul..facui 40 de min cu brazilianul si cu elasticul..e cam dureroasa si cam lenta treaba pentru mine, nu cred ca o sa ma tina prea mult cu booty booty asta:-))
ziceti voi ca e greu Shaun?? hm, eu zic ca e floare la ureche pe langa exercitiile astea clasice pentru fund sau abdomen pe care le urasc de-a dreptul..iote aici e adevarata dovada de vointa Musso

de greci nu ziserati nimica??pfuuu, chiar ca s-a intors forumul cu susu-n jos:-))

ma apuc sa imi fac si eu ordine prin casa ca e cam tarziu

cineva intreba(ma cam lasa memoria de la un timp) unde gaseste Insanity?? pai gasesti si pe ebay si pe amazon..

I'm smilin' cuz I love it~ every day!
http://www.youtube.com/watch?v=CvEWuheF8vc&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=tWNZs4ty-YI&feature=fvw

me,me,me
http://picasaweb.google.com/jasmine24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Eu sunt precum Deus, imi plac antrenamentele cu greutati. Imi placea sa alerg, dar nu mai am voie.

Azi am mancat asa:

Mic dejun: 1 iaurt mic cu seminte de in si vreo 4-5 caju
Pranz: 2 oua fierte, un pic de branza telemea, castravete, 2 morcovi (aveam altceva in plan dar asa a iesit)
Gustare: un pumn de caju
Cina: o conserva de sardine (80g), salata din tot felul de verzituri cu rosii cherry, ridichi si 1 ou fiert, 3 morcovi

Pauza de sport ca am o febra groaznica de la antrenamentul de ieri.

Allure, m-am gandit eu ca nu faci mereu asa mult sport, nu de alta dar nu e timp.

Mergi la inceput

prestat si eu sportul.
si am mancat o supa buuuna rau: supa de pui cu conopida, un cartofel, ceapa, morcov, pastarnac, bean sprouts, pastai verzi, swede(http://en.wikipedia.org/wiki/Rutabaga), un pic suc de rosii, boabe piper, 2 foi dafin, cimbru, busu, oregano, marar& patrunjel( prod proprie). acrita cu bors si dreasa cu un ou
noapte buna, fug la dush.

ALAPTATUL HELPLINE

de piticotu' uriash

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Macrina spune:

Mersi conchita.. Abia astept sa incerc, sper sa n-am o deceptie, la cum arata

Mergi la inceput