Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (42)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

buna burtici..

Aseara am fost la control si l-am vazut pe bebe..dormea si avea un degetel in gura...colul este ok pana acum dar inca il urmarim..
Dr meu imi daduse sa fac niste analize pt coagulare care majoritatea mi-au iesit bune in afara de proteina S care mi-a iesit putin mica fata de valoare normala....Acum nu mai pot de speriata ce sunt...am citit pe net ca ea mai scade in sarcina, dar poate fi si semn de trombofilie...o sa merg luni iar la el sa i arat analizele..
va pupicc

13+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

stiu ce spui ca si Maria este la gradinita si de acolo ia tot

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR UNIC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Eva, Jany, bine ati venit! Sa aveti o sarcina usoara, bebei sanatosi si sa se nasca la termen!

Alinushca foarte frumoasa descrierea ta despre cezariana. Nu ma gandisem la optica copilului in cazul asta, mi se pare foarte corect tot ceea ce ai spus din pacate nimeni nu explica si aceste aspecte mamelor care fac la cerere.

Olgutzica, Kiabi mai este si in Auchan Titan. C&A nu vizitez fiind foarte departe de mine deci nu stiu sa te ajut, dar povestea AndreeaC ca au lucruri frumoase.

Pana la urma suntem 4 burtici cu ecografii maine !!! Seara umplem cu carucioare si vesti bune, obligatoriu!

MIRUNA cu Alexandru si Bebe 2 16 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jany spune:

Am uitat sa va zic ca il simt pe bebe de la 2 luni jumate ca misca.

+13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexxia_m spune:

douradoudou scuze, nu stiam in functie de ce este facuta, mie asa mi s-a parut ca este in fct de DPN, dar e bine ca acum stiu sigur, ms

ratusca83 doctorul sigur iti va da ceva ca sa nu se ajunga acolo, ai grija de tine si nu te stresa in plus, vezi ce zice doctorul luni

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marizta spune:

buna fetelor....doar ce am auzit la radio k indemnz pt mame scade cu 15% iar dak suma rezultata e mai mica de 600 ron,ea nu va scadea , va ramane la 600
sper sa se tina de cuvant

10 +
Doamne ai grija si de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexxia_m spune:

Fetelor, eu va las ...
cred ca luni cand o sa apuc sa intru sa citesc o sa am vreo 2 capitole, cel putin de recuperat ...
w-e placut si voua si aveti grija de voi si de puiutii vostri
pentru toate burticile

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

fetele de azi incepe baby expo

Doamne ai grija si de noi 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Alexxia, drum bun! Nu cred ca o sa gasesti 2 capitole ca vine weekendul

MIRUNA cu Alexandru si Bebe 2 16 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia_P spune:

allexxia_m drum bun si distractie la maxim .... te asteptam pe tine si pe bb luni sa ne povestesti cum a fost mini vacanta

16+

Mergi la inceput