Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (42)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Vai da ca harnicute sunteti la scris asa de dimineata. Eu azi la 19.15 am eco si sunt terminata de emotii si de frica.
Azi n-am plecat nicaieri, am stat si am tuns gazonul in curte cu iubitul meu si acum ma ustura palmele de mor. Masinaria aia vibreaza tare cand tunde si acum sper sa nu ma aleg cu bataturi. Nu am mai facut treaba asta de anu' trecut dar azi aveam pofta sa tund eu (ciudate pofte, nu?).

Dupa cate am citit pana acum sunt 100% sigura ca vreau sa nasc natural, in apa si fara epidurala. Epidurala slabeste contractiile si mi-e frica sa nu imi opreasca dilatarea. Vom vedea ce va iesi pana la urma, dar macar stiu ce-mi doresc. Stiti cat de greu trece timpul??? O iau pe campii pana diseara.
Am numai ganduri negre si imi fac tot felul de scenarii ca sa explic de ce eu nu am burta evidenta si nu il simt pe bebe...

Cris mami de Teodora si cu
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Cris, ce activitati ai!!! Eu am incercat acelasi sport extrem anul trecut si nu m-am ales cu bataturi ci cu un chist pe tendon, asa ca ai grija E ca o galma la baza degetului, care nu trece decat cu bisturiul De atunci las in seama sotului.

APa iti va atenua muuult durerea, va fi super, o sa vezi! Te invidiez.

MIRUNA cu Alexandru si Bebe 2 16 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rala spune:

Doamne ce viteza aveti azi! Intre 2 chestii la job am incercat sa raspund si intre timp se scrisesera nu stiu cate pagini.
Ma simt si prost ca nu va pot lua pe fiecare in parte. Si suna tampit sa va spun: vacanta placuta celor care pleaca, bafta la eco celor care au azi si maine, bun venit noilor inscrise, felicitari celor care si-au vazut carucioarele...
Dar pot sa ii raspund Olgai ca eu am luat magne B6 din sapt 4 pana in sapt 12 si aspenter. Acum iau numai omega 3, una cu vit E dar trebuie sa il intreb pe dr daca e ok vit e asta.
Eu mai am o ora juma pana la eco, toate calculatoarele imi dau informatii contradictorii asa ca plecam inarmati cu nume de ambe sexe asa cum suntem de cand am vazut 2 liniute.
Va pup si nu va suparati pe mine ca nu-s mai "prietenoasa", pur si simplu am o memorie foarte slaba.

13+
"Babies are such a nice way to start people."
-- Don Herold

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rala spune:

A! Si uitasem sa modific semnatura de sapt trecuta: maine intram deja in sapt 15

14+
"Babies are such a nice way to start people."
-- Don Herold

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Rala, stai linistita! Bafta la eco si sa vii cu vesti bune si carucior asa cum iti doresti.

MIRUNA cu Alexandru si Bebe 2 16 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Olgutzika

Beatrice, da, te lasa, asta incurajeaza. Dar usor nu e, sa stii. Eu am avut noroc, ca am stiut de la bun inceput ca trebuie sa ma bizui cat mai mult pe mine insami si ca e posibil sa primesc minim ajutor de la asistente ( dar nu a fost deloc atat de rau pe cat ma "montasem" eu ) si ca am avut lapte repede. Daca nasti natural, asta deja e o problema aproape rezolvata, la cezariene e mai delicat.

Dar unele organisme suporta mai greu durerea, si nu e o fericire sa te ridici din pat taiata la fund sau la burta si sa iei botul in brate si sa ai grija de el, sa il alini cand plange si tot asa.

Te simti neputincioasa cand plange, e o cumpana si pana invatati amandoi cum sta treaba cu tzitzi...cu somnul o iei razna...repet, trebuie sa fii pregatita, si lumea ta si a lui bebe se va schimba fundamental! Dar cel mai bine va e unul langa celalalt, asta e clar.

Si daca nasti natural, si bebe sta la salonul de bebei, ce am facut? Ideala e nasterea naturala si sistemul rooming-in, am zis ! Cine poate, e minunat!!!!

In alta ordine de idei, de azi trebuie sa iau 10 zile Magne B6, pe urma 10 zile vitamina E, pe urma 10 zile vitamina C 500. Pentru trombofilia de care raman suspecta . Mai ia cineva ceva din cele de mai sus?

Stiu ca Tutunaru da Magne B6, Rala, tu ce iei?

Olga 15+ cu Sara-Maria si mami de Ioana-Sofia (25.02.2008 )

Eu iau 2 magne/zi si vit C de 1gr/zi. Vit E nu..

sugubina +12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DIMITRA_R spune:

buna fetelor!
bun venit!!noilor fete,sarcini usoare!!
noi suntem bine,pe bebe il simt cate o data....
nu am memorie,vroiam sa raspund dar nu mai stiu cu cui,
utrogestan am luat si eu pana in sapt 12,du

LARISAdeDIMITRA(2.02.2007)
12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DIMITRA_R spune:

nu mai suport laptopul asta,care trimite mesae singur
sa continui.....vroiam sa spun ca dupa 12 sapt nu a mai fost nevoie de utrogestan
dragelor ,am un gust ciudat in gura...si orice mananc,nu trece
fetelor cand citesc,povestile de nastere din spitalele romanesti,ma ingrozesc,nu-mi vine sa cred prin ce au trecut unele fete la nastere
pai,la mine czarina a fost,dar a fost de vis,am nascut la particular,dar a meritat!eu nu vroiam sa plec din spital,eram ca intr-o familie,si mi-am revenit fff repede si usor,iar operatia se vede ff putin
revin...

LARISAdeDIMITRA(2.02.2007)
12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

rala bafta la echo...

Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marizta spune:

crisis tu la ce dr esti si la ce spital vrei sa nasti?

10 +
Doamne ai grija si de noi

Mergi la inceput