Regasiri (45)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

In dimineata asta a facut normal, poate incepe sa-si revina, continuam cu normix.
Dayanara asa eram si eu inainte, dar avusesem tangente cu spitalele din provincie, in Bucuresti am fost doar in Elias si Colentina, am avut norocul sa dau peste doctori f buni si care vorbeau cald si f deschis. Mai acrituri mi se par asistentele. Acum merg la un spital privat, am numai cuvinte de lauda, bine medicul la care sunt vine din Germania, a lucrat din '87 numai in afara si parca am fi prieteni de o viata, asa se comporta, nu mai zic curatenia si tot. Merita fiecare banut pe care il dau si pentru noi chiar va fi un efort mare financiar sa nasc acolo, dar vreau sa simt si eu momentul nasterii ca cel mai frumos moment din viata mea. La stat nici dus nu am avut, miroaseam toate care mai de care, nu mai zic colege de salon care m-au terminat psihic, am avut ghinion.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

Neata!
Lacramioara multumesc pt cafea ca tare mare nevoie am
Maya 2/zi la 12 ore, da la noi situatia a fost naspa si oricum 1/2 nil scuipa. Cat despre cazaturi...si Erica alearga continuu, asa ca pana acum i-am dat strampinei. Erica dc se zgarie un pic urla continuu si nu suporta sa vada sange.
Dayanara Erica nu a avut nici o reactie la nici un vaccin. Probabil asa va fi si la voi.
Sa va spun una: la caminul de langa noi (nr.5 - pt Maya ca stie) se fac inscrieri pe 10 ,dar sunt doar 15 locuri, iar sotu de azi dimineata de la 6 e la coada ca asa stau lucrurile.

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

Ank la noi oricum nu mai sunt locuri, apoi ne gandisem la soacra in cartier, dar asta pana am vb cu niste prieteni au baietelul, 2 cucuie, o plaga in cap si educatoarele nici nu stiau de ele, plus copilul are oroare de foi si pix pt ca i s-a dat cu ele in cap mereu etc. Asa ca renunt, o duc tot la particulara.
Azi mergem la doctor sa vedem bb mic...am iar emotii, sper sa primim vesti bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

mayaione si sa dea DD sa primiti doar vesti bune
Multa sanatate tuturor mici si mari

Noi am fost la B la control la ochi ,i-au fost prescrisi ochelari heliomati care COSTAAAAA dar o sa reusim in final sa-i facem...sper vara asta.
Ieri am avut serbarea de sfarsit de an dovada

In restul totul normal...cu alergari dupa terapuri macar cu 5lei mai ieftini...caci de asa-i vara

Participam la concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=1" target="_blank">dod-1 si dod-2

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

maya asta e nasol, tre sa cauti nu stiu ce medic, etc etc cand ai urgenta nu stai de asa ceva
de bani nu.mi pasa, am asigurari speciale de sanatate cumparate odata cu biletele de avion care acopera pana la 20 de mii de euro pt fiecare

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

AMr...4kg

Mergi la inceput

Am revenit din Bucuresti, bb e bine, sanatos, insa s-a intamplat o chestie ciudata, doctorul nu a vazut niciun sex, acum am alt stres. S-a uitat destul de mult fix intre picioare, nu se vede nici sex masculin nici feminin. Eu tind sa cred ca de vina e ecograful care era cam dereglat, chiar a zis la inceput dr ca cineva a umblat si l-a dat rau peste cap, pt ca totul se vedea blurat. Asa ca m-a mai chemat la 24 sapt sa lamurim misterul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Va ofer o tareeeeeeeeee eu sunt zombie....

Maya, capul sus. Nu e nimic in neregula.... doar ecograful.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

Maya important e ca bb e bine, las ca sexul apare si el. Te sperii din cauza unui ecograf dereglat? Pup burtica.
Dodo ma bucur sa mai aud despre voi. Tare frumoase pozele de la serbare.
Multam pt cafea Lacramioara. Eu tot la categoria zombie ma inscriu.

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

Ma gandeam ca astia au boala pe mine, mereu ma tin in temeri si suspans. O fi posibil copilul sa nu aibe sex? Nu am mai auzit pana acum asa ceva. Mai am problema cu piciorul stang, am dureri crancene cand merg, de-abia calc in el. Daca stau e ok, nu simt nimic, cum ma ridic incepe calvarul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Neata si de la noi.

Am citit aseara ce-ati mai scris dar n-am mai stat sa si scriu, de cand au mutat in partea asta tot nu m-am obisnuit.

Dastefa, in general cand ai mai mult de un copil tot ai impresia ca ii dai atentie mai multa unuia in defavoarea altuia, cand o aveam pe Oana si Ana era bebe aveam mustrari de constiinta ca ii dau celei mici atentie mai multa decat celeilalte, fiind mica...trebuia schimbata, hranita....Apoi cand a inceput Oana scoala...iarasi..., cand a aparut Calin...acelasi lucru...si tot asa, intotdeauna e cate unul care are nevoie de mai multa atentie, dar ...vezi tu...in timp se schimba , acum unul, maine altul...in functie de nevoi. Ma chinui sa ma impart dar sunt constienta ca nu imi iese mereu, mai ales si cu servici, si cu problemele astea din ultimul timp cu care cred ca toti ne confruntam , sunt zile cand imi vine sa-mi iau campii, vin obosita de la servici...ma ia Ana in primire sa-i arat la teme, apoi pe Calin trebuie sa-l culc ca altcineva nu-l poate culca la pranz, ma intorc la Ana sa-i verific lectiile, apare Oana ca nu stie ceva la mate sau s-o ascult la ...germana ( unde io habar n-am)...si uite asa am cate o zi de-mi vine sa fug...tare...
Noroc ca in general Oana isi face singura lectiile, de mult timp n-o mai verific, ( exceptie face istoria, unde stiu ca nu-i place si luni si miercuri ...o ascult), Ana...scrie si invata singura, eu doar verific, iar Calin....cand s-o mai calma si el nu stiu, inca mai sper , am inceput sa scriu de vreo ora, mai trec vreo 2 pana termin, ca mai alerg si dupa el.

Lacramioara, spuneai de rujuri si farduri...Calin e baiat si tot sta si se zgaieste la mine cand ma boiesc, mi-a prins rujul de cateva ori...parca aveam si poza...daca prinde vreo crema...se da si el...( culmea ca stie care-i de fata, care de picioare ), si oja mi-a prins-o si am urme si acum in casa... In ultimul timp ..ori n-a mai prins nimic, ori nu-l mai intereseaza...nu stiu, oricum nu risc sa-i las ceva in maini.

Laura, al meu copil nu prea impinge alti copii, sau nu l-am vazut , la cat e el de zbuciumat chiar ma mir, dar...in cazul in care ar face-o...i-as explica ca nu-i frumos, ca nici lui nu i-ar place sa fie imbrancit...

Ank, Maya, cum stau cu burticile Erica si Ana? S-au reglat? De fapt care a fost cauza, ati aflat?

Ank, ce-a facut sotul la gradi, a inscris-o? Ma mir ca de-abia acum se fac inscrierile, la noi se fac de prin februarie- martie, de multe ori si atunci spun ca nu mai sunt locuri...dar daca te duci cu " atentia"...imediat mai apare un loc..

Maya, ati gasit deja alta gradinita?
Cu ecografia...ori aparatul era defect, ori bebe statea intr-o pozitie mai...asa...nu voia sa arate..

Dayanara, cand veniti in tara?

Dbunny, Aelita, voi unde umblati ca nu v-am mai vazut?

Noi avem serbarea de sfarsit de an maine dupa amiaza, dupa care...vacantaaaaaaaaaaaa .

Am inceput sa scriu pe la 9 si ceva, e aproape 12, a venit si Ana de la scoala, cu carnetu de note, are numai FB-uri, dupa amiaza cred ca-l aduce si Oana, semestrul asta are 9 media la mate, au inceput geometria si ...o vad eu ca nu prea da pe-afara, dar nici profesoarei cred ca nu-i place...ma rog...sedinta vad ca n-au mai facut de mult, ca aveam si eu ceva de spus...am luat de pe net o culegere...in vacanta am ce face. Si la istorie...tot 9 are, avea un 10 si cum pana saptamana trecuta aveau toti cate o nota doar, s-a gandit profa sa le puna note pe ce au raspuns in clasa...ma rog...cred eu ca asteapta si plocoane...din partea mea sa astepte...

Gata, am scris un roman intreg, mai intru de la servici, sau asa sper, deja cred ca a daramat casa Calin..

Maya, acum am vazut si ultima postare a ta. E posibil ca durerile sa fie din cauza lui bebe, poate apasa pe vreun nerv .

Mergi la inceput