Regasiri (45)
Raspunsuri - Pagina 8
dastefa spune:
fetelor oscilez intre a mai plange pe umarul vostru si a promite ca nu va mai spun nimic de Miruna cel putin pana nu apare vreun semn clar de bine.Imi dau seama ca eu nu mai apuc sa zic nimic de Daria
dar ea saraca are multe de tras si acasa cu mine-o mama care daca nu e nervoasa e apatica si in general lipsita de energie, de inspiratie.Si imi dau seama in fiecare secunda de cat de dezastruasa e toata atitudinea mea dar nu imi gasesc resursele pt a iesi si a-mi schimba atitudinea fata de ea
noroc(aici ar merge si niste ghilimele) ca sotul e inca in somaj si desi e prins cu multe treburi pe langa casa o ia pe daria pe langa el ,o mai scoate,se mai joaca cu ea-pt a-i crea o impresie cat de cat de normalitate
Dayanara-nu cred sa fie vreo problema daca decalezi vaccinul cu cateva zile.Cel putin asta obligatoriu Miruna le face la 1 luna distanta ca sa recupereze( ea l-a facut la 4 luni pe cel de 2 luni)
Lacramioara si Daria e amatoare de creme,rujuri ,farduri dar accepta explicatia(pt farduri ca pielea copiilor e mult mai sensibila si dupa cateva aplicari devine urata.Crema ii dau sa se unga si ea iar pt rujuri merge deocamdata cu un strugurel( asa zis ruj pt copii)
Mihaela Miruna Elena-18.01.2010 si Daria-Stafania-16.11.2006
asa creste Daria
iulia-stefy spune:
Va ofer o sau un frappe....
Noi ieri am fost la nasii ei la gradina si cu greu am luat-o aseara acasa.... Erau multi copii, leagan... si o fericire pe ei.... cum sa o rup eu de acolo... Abia cand a vazut ca se intuneca a zis in sfarsit ca vrea acasa.... pana atunci o rugam si nimic.... Ce-i drept nici pe mine nu ma prea atragea plecatul.... Ca acolo e tare frumos....
dastefa, multumesc pentru raspuns. capul sus.
ank999 spune:
Laura eu incerc sa-i explic ca nu e frumos, ca ei i-ar placea la fel, ca parcul e al tuturor, bla-bla, dar tot crize patesc. Acasa ii repet de multe ori. Singura faza care are efect e sa-i distrag atentia in alta parte.
Lacramioara a mea se da doar cu ruj, despre farduri ii zic ca-i ard pielea, iar la oja am renuntat si eu ca fiemea e fan.
Maya cum au iesit cozonacii? Burtica Anei ce face? Bine ca ati scapat de temeri
Dayanara ai dreptate cu sistemul din Romania. Nu cred ca vaccinul inainte cu cateva zile e o problema.
Dastefa noi suntem alaturi de tine si eu una vreau sa stiu tot timpul ce faceti.
Dbunny suntem aproape bine si multumim pt intrebare. Nu prea reusim sa digeram inca nimic crud, fermenteaza imediat, la dulciuri inca pauza, bagam pilaf la greu....
Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,
mayaione spune:
Dastefa imi pare rau ca suferi asa de mult, e greu sa te comporti normal in asemenea situatii.
Ank ii trecuse dar dimineata a facut tot diaree, bine am uitat sa-i dau ieri ercefurylul, de obicei se da ca antibioticul 5 zile neintrerupt, dar am plecat dimineata si am venit seara, am avut 2 petreceri la padure.
Laura cred ca cel mai bine ii exemplifici mereu...cand se intampla la un loc de joaca sa fie data la o parte sau in orice situatie e respinsa sa-i spui uite ce rau este, asta vroiai si tu sa faci in parc etc. Am observat la Ana, pana nu traieste pe propria piele anumite situatii nu asculta teoria mea cu binele si raul.
Dayanara eu sunt alergica doar la ce tine de stat, nu la toti medicii, unii sunt chiar f buni, spitalul si aparatura sunt defectuoase. Dar avem optiunea particularului pentru cine isi permite si unele chiar sunt la standarde destul de inalte. Cu traficul e groaznic in Bucuresti, asta a fost unul din motivele pt care am renuntat la statul in capitala, eram stresati permanent, oamenii f grabiti, nervosi etc. Bine acum a ajuns si Pitestiul f aglomerat fata de cum era cand am venit aici, imi placea f mult, mi se parea aerisit, curat etc. Curat este si acum dar au aparut masini ca ciupercile.
mayaione spune:
Diareea Anei a revenit, de data asta f nasol, apoasa si cu dureri, refuza sa mai faca, spune ca o doare rau. Banuiesc ca o ustura nu imi dau seama. Asa ca am cumparat 2 recoltoare sa-i duc maine la analize kk, vedem ce iese. Desi am inceput sa-i dau Normix, nu am mai rezistat s-o vad asa plangand, enterolactis la fiola si saruri de hidratare. Noroc ca le accepta si de azi dimineata pana acum niciun scaun, se prezinta bine, e vesela, mananca, bea lichide. Sunt curioasa la urmatorul cum va fi. Normix stiam ca e f bun dar nu i-am dat niciod pana acum, de obicei ii cam trecea de la sine, dar mi s-a parut cam grav dimineata, facea la 5 minute numai apos, de 3 ori a facut. In functie de ce iese la analize o sa ma prezint la medic sa vedem ce tratament propune. Fara rezultate nu ma mai duc pt ca stiu pe de rost ce ne recomanda, nu are sens.
Ana e fana machiaje, i-am luat o trusa mica pt copii, ii place mai mult sa ma faca pe mine decat pe ea, isi mai da si ea, dar putin. Oja vad ca a uitat de ea deocamdata, iar in loc de ruj avem strugurel mereu si e f incantata. O mai vad atrasa de crema de ten, o sa-i cumpar ceva de la Mustela, am avut cand era mai micuta una care mirosea tare fain.
ank999 spune:
PE TOATA LUMEA,
Maya imi pare rau ca ati avut (ca e la trecut din cate zici tu)diaree. Noua in spital ne daduse normix, da cum nu a fost chip sa ia mi l-a inlocuit cu flucoric - 1/zi, iar in afara de asta (si perfuzii ca la noi au fost si 10 scaue apoase+varsaturi) hidrasec, ecoflorina...si injectiile da alea nu se pun. Sper sa nu mai faca moale. A...pt crampe e super debridatul suspensie - cate o lingurita, dar maxim 3/zi.
Lacramioara eu nu vreau frappe, ci o cafea tare, maine din asta sa dai, da?
Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,
mayaione spune:
Ank normix cat ii recomandasera? Tot 1 pe zi? In prospect scrie 100 mg la 6 ore, iar sotului i-a zis farmacista doar 1 pe zi. O sa-i dau la 12 ore 100mg sa fie doar una pe zi, comprimatele au 200mg.
Eu nu mai stiu ce sa-i fac cu cazaturile, are genunchii praf si coatele la fel. Am zis s-o scot putin afara, nu am stat 10 minute ca a cazut destul de nasol, s-a impiedicat de-o piatra in timp ce alerga si a aruncat-o sub o masina din parcare. S-a dus pe burtica, e peste tot plina de zgarieturi si plange ca o dor. Ii explic mereu sa nu mai alerge sau macar sa se uite pe unde o face, nimic. Nu se invata minte, alearga haotic.
dayanara spune:
dastefa, ank, maya merci
ank problema e ca nu stiu cum e mai bine , sa.l aman sau sa.l fac
am sa.l fac pt ca am timp de reactii 1-2 zile si cum la 2 luni a fost ok, la 4 e acelasi vaccin deci n.are ce sa fie mai rau sper
maya, nu e vb de aparatura , una la mana nu am incredere si a doua nu.mi place cum vorbesc, cum se poarta
eu aici nici de la magazinele romanesti nu cumpar, si cand il trimit pe sot (o data pe an) face crize
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE
AMr...4kg
iulia-stefy spune:
Va ofer o tare si un frappe.
Anca, ai vazut ca m-am conformat.....
Maya, poate fi un microb ceva.... La Stefy cand a a juns asa, singurul care a dat adevarate rezultate a fost ceaiul cu menta si frunza de salcam. Eu beau numai salcam, dar are un gust ciudat, insa cu menta merge.... Multa sanatate Anei. Nu cred ca o ustura, dar crampele stomacale sunt crunte....