LMA : CEZARA-ILINCA!!! Mai-Iunie 2009(79)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicuratze spune:

Buna seara si de la noi

RELUSHA,,felicitari din toata inima,sarcina usoara si sa ne mai povestesti si noua!

La multi ani cu mare intarziere MIHNEA si NICHOLAS,multa sanatate voua si familiilor!

La multi ani RUXANDRA!

Am vazut si toate pozele,dar nu nominalizez sa nu fac vreo gafa,si pe mica "nazdravana" Miruna

ALICE,eu daca plec mai mult iau cu mine snitel,brocoli cu galbenus,macaroane cu branza,banana,biscuiti,etc (si noi mancam castraveti,rosii si morcovi)

CRIS si LAURA,,sa aveti petrecere frumoasa maine!

Eu sunt varza,sa va zic ce am facut numai in ultimele 24 ore:snitele cu gris in loc de pesmet,am uitat mancarea de pipote in cuptor,am uitat sa iau buletinul la banca sa platesc,am uitat mobilul acasa si banii ( am imprumutat 10 lei de la educatoare sa-mi cinstesc fiul).

Va pup pe toate,o noapte usoara si week-end placut!

Elena,mama Andrei (11.06.2009 ) si a lui Radu (21.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruta spune:

...am revenit.am fost cu domnisoara pe afara ,pana la piata si apoi in fata blocului cu 2 copilasi de varsta apropiata.Antonia nu mai vrea plimbata cu caruciorul ,trebuie sa alerge pe afara.i-am luat tot felul de chestii pe care sa le impinga,un fluturas,un catel,carucior pt bebele ei..nu se joaca cu ale ei.ale celorlalti copii sunt de o mie de ori mai interesante ,desi sunt cam la fel asa ca afara fac schimb.
Fi-mea s-a amorezat de un baietel cu vreo 8 luni mai mare ca ea.azi toata ziua l-a alergat sa il ia in brate si sa-l pupe,chiuia cand alerga dupa el si se chinuia sa-l strige.imi pare asa rau ca nu am avut camera cu mine.

ALIC...referitor la intrebarile tale: noi inca nu am facut vaccinurile,de vanatai ..si Anto e plina pe picioruse,bunicica crema cu arnica dar aplicata imediat..eu nici nu stiu cand le capata ca fi-mea nu plange decat daca se loveste rau,in rest trece peste.idei de papa la pachet nu prea am,noi mergem in casa pt papa de seara,afara papam covrigei ,biscuitei sau pufuleti.eu nu i-am dat legume crude ,mi-e si frica,de la rosie gatita mi-a facut nasol,dar daca i-o dau cruda.
OTILIA...noi nu avem niciun dinte inca.
FLO...eu nu am fost in moghioros,nu stau in drumul taberii ,luni venisem doar in vizita la matusa-mea.tinem pumnii pt bb 2 daca vrei sa vina.incearca laptele praf,eu am avut o surpriza enorma dupa ce i-am dat ...si inca mai sugea dimineata,deci nu a refuzat sanul.
LAVI...cum mai e Rareselul?
ANDREEA...felicitari pt podiumul de la alergari.ce expresiv si dulce e N.cu ce v-ati plimbat?cu caruta?imi plac tare pozele cu tine si Nick.
ALYNTA...ma bucur ca analizele sunt ok si Maria creste bn .da,am scapat ,a trecut cu 2 pliculete de enterol si hidrasec,era o reactie la rosie de fapt.
ELENA...e de la oboseala .incearca sa te odihnesti.ai intarcat-o pe Andra?
Merg sa schimb titlul ca maine nu stiu cand pot intra.
Urez de pe acum :

LA MULTI ANI,KARINA!
LA MULTI ANI ,MIRUNA TERORISTA!
SA CRESTETI MARI,FRUMOASE SI SANATOASE SI SA VA DEA DUMNEZEU TOT BINELE DIN LUME .SI PENTRU MAMICI MULTE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Elena cred ca oboseala isi spune cuvantul! cam multe peripetii in scurt timp!
Miruta ce scumpa fata ai! Amorezata zici?! Bine ca a trecut ca e tare nasol cu scaunele moi...

Alina-Mirela 25+ si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

La multi ani Miruna! Cris sa va bucurati de terorista!
La multi ani Karina! Sa fii sanatoasa!

Alina-Mirela 25+ si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMi spune:

Violeta cred ca daca ne vorbeam nu ne gaseam asa usor, grasunica cumintica, sa nu mai faci fata de ras ca nu e cuminte, ai vazut cum face Bubu, zici ca-i dau energizant dimineata in loc de lapte . Plimbare placuta
Miru poate dai un beep cand mai vii prin zona, o sa-ti las nr pe PM
Ioana sper ca v-ati simtit bine si v-ati relaxat putin la Constanta, cu cine ai trimis-o pe Sara in vacanta?

Elena, of of mai mai......

mamica de BIANCA MARIA 28.04.2009

AM IMPLINIT 1 ANISOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

[red]LA MULTI ANI MIRUNA[red],
sa cresti mare sanatoasa, norocoasa si frumoasa
mami Cris sa va vucurati de printesa voastra

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

SoriLea - Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)

http://b2.lilypie.com/GcAYp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMi spune:

Sorilea, tot am vrut sa-ti spun si am uitat, am citit ca nu e bine sa doarma cu bibe in gurita, favorizeaza aparitia cariilor, poate ca stiai si tu dar ...mai bine sa stii de 2 ori

mamica de BIANCA MARIA 28.04.2009

AM IMPLINIT 1 ANISOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani3lla spune:

La multi anisori noruta mea.....te pup dulce pe bucute si Denisel pe falcute

CADOU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

La multi ani Miruna!!!

La multi ani Karina!!!

Alic, si eu ii dau lui N rosie cruda, avocado etc, dar tine cont ca voi aveti si masele cu ce sa le mestecati, pai Nick ce sa faca cu ridichea, nu stie sa o rontaie ca iepurele :) el are 8 dinti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani3lla spune:

PRIMA VESTE
Trimis la: - 02/06/2009 : 19:13:19
Sunt sora ei. Cris a nascut pe 29 mai, vineri la 2:10 dimineata prin cezariana, fetita de 3kg, 50 cm si scor 8.
Va multumeste pentru incurajari si morcovi, va pupa pe toate.
Cand se va simti mai bine va intra ea pe forum.

39+MIRUNA-ALEXANDRA

multi la burtici si mai multila bebici

AMR sa cobeasa cineva si la mine poate vine si fi-mea odata

-------------------------------------------------------------------------
SI POVESTEAAAAAA

Trimis la: - 08/06/2009 : 17:04:00

buna la toate fetele..ce mai faceti?A trecut o saptamana de cand am venit acasa si pot sa intru si eu un picut.Nu am recuperat nimica pana acuma din ce ati scris ,dar promit ca o sa reusesc intr-un final.

Felicitari mamicilor care au bebeii langa ele si nastere usoara burticilor.

Nu pot sa stau prea mult ca "maraita mea" nu ma prea lasa sa respir,dar sa va spun cum am venit noi pe lume.Joi am plecat la spital ca sa vedem ce facem cu minunatele mele contractii.Am luat si bagajelul cu noi in caz de ramaneam acolo.Nici nu am ajuns bine..ca dr. m-a urcat pe masa si zice "azi o sa nastem sigur"..m-a luat tremuratul de frica si incepusem sa realizez ca nu mai am scapare.Mi-au facut internarea si in 2 min. eram deja sus in sala de travaliu.Dilataie tot 2 cm ca si cu doua sapatamani in urma.Trecem la peridurala(doareeee)am vertebrele foarte tasate si o usoara scolioza si apoi ne reintoarcem in sala.Pe langa mine alte o gramada de viitoare mamici care nasteau pe banda rulanta..si uite asa au trecut prin salon cateva grupuri de tanti care nasteau in doi timpi si trei miscari numai eu nu.Si daca nu am bagat la perfuzii si ser peridural de nu mai stiam de mine si degeaba.Se face vineri..ora 1 dimineata..control..2 cm dilatatie si bebita ma innebunea cu iesitul..ba capatase o esarfa de toata frumusetea.Singura solutie..cezariana neaparat.Nu imi sun sotul ci o las pe dr. mea sa ii dea vestea.Pana sa se reintoarca dr. ma apuca pipiulsi chem o asistenta sa ma ajute cu perfuzia.Dau sa ma ridic din pat si na ca nu-mi mai simt "planetara" dreapta si cad intr-o parte.Cu ajutor ajung si la baie si ma asez ca nu mai puteam..eee acum nici eu nici asistenta nu stiam cum sta treaba..ori curgea apa ori pipi ca nu ne mai opream si eu multumita zic de m-a auzit toata lumea "vai da ce bine mai e.."si pe urma sa intru innpamant de rusine.Termin intr-un sfarsit si plec intr-un scaun in sala de operatie...acolo dau sa ma urc pe masa si nu vad alea 2 scarite micute si mai sa cad in nas..si nici picioarelenu ma ajutau deloc ca nici nu le mai simteam.La un moment dat se umple sala de dr. si asistente..nu ma sperii prea tare ca sunt deja anesteziata si unde mai pui ca era o atmosfera asa destinsa..ascultam muzica la radio cu ei.Nici nu stiu cand m-au taiat si au scos fata si totul se terminase ca vad cum lume isi strange "jucariile" si ma lasa cu 2 tanti foarte dragute care ma sterg si fac glume cu mine.La un moment dat vad un picior la naiba in praznic cu unghii rosii si picturi rupestre..ma umfla rasul si zic "sper ca nu e tocmai piciorul meu ca nu are cum sa ajunga pana acolo..nu?".Ele mor de ras si ma duc la reanimare dar tot nu imi arata fata.Dupa o juma de ora vine un lungan deghizat in chirurg.Il injur in gand ..isi scoate masca si ce sa vezi..era sotul care ii facuse poze la comoara mea si venise ca sa mi-o arate.Era asa de mica si frumoasa.Nu mai pot sa imi tin ochii deschisi si adorm .

Mi s-a trezit pitica ...fug si revin cu partea a doua mai tarziu

Mergi la inceput