LMA : CEZARA-ILINCA!!! Mai-Iunie 2009(79)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

neata mamici

cuscra si aicea vrei sa ma omori????mulatm fain si va intoarceam pupicii inzecit
alynta ma bucur ca sunt ok valorile de la analize
oana azi mai am un pic la partea cu decoratul si gata
sorilea ,un kinder cu nr.2 nu ma tenteaza nici intr-o mie de anidar cei apropiatai muncesc in sensul asta,asa ca o sa mai am ocazia sa tin un bebel in drate din cand in cand
nicuratze ,snitelele cu gris sunt mai gustoase,pipotele au iesit mai crocante,deci sunt gustoase,mai e si maine o zi de platit la bancasi e bine ca ai dres situatia totusi cu educatoarea...deci e bine
miruta ,cred ca e tare comica cum alearga ea dupa pitic ma bucur ca acum se simte mai bine anto si nu o mai doare burtica
alynta
sorilea
[b]philip

si va invit sa va alegeti dupa bunul plac ..

mami de brotac teroristMIRUNA(29 mai)

Brotac Terorist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

LA MULTI ANISORI INAINTE Karina Elena sa cresti mare si viata sa-ti fie presarata numai cu bucurii si impliniri

LA Multe Lunite inainte
bebe Darius-Stefan sa cresti mare si voinic puiule

mami de brotac teroristMIRUNA(29 mai)

Brotac Terorist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Dani am tras cu ochiul la cadou! Fain! Mi-au dat lacrimile cand ai postat mesajele lui Cris!
Salutare!
Maine sotul face 31 de ani! Azi fac un tort si cateva aperitive! Daca e frumos iesim la un gratar, daca nu il vom folosi pe cel la aragaz! Azi vine mama si sta pana luni! baietii vor fi fericiti!

Alina-Mirela 25+ si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relusha spune:

LA MULTI ANI!!!

MIRUNA ALEXANDRA, "brotac terorist"

KARINA ELENA, bebe de annkkaa

sa cresteti mari, sanatoase, fericite, cuminti si sa va bucurati parintii

Mirela, mamica fericita de RADU-DEIAN (07.06.2009) si bebe2 e pe drum
8+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alynta27

Maine sotul face 31 de ani! Azi fac un tort si cateva aperitive! Daca e frumos iesim la un gratar, daca nu il vom folosi pe cel la aragaz! Azi vine mama si sta pana luni! baietii vor fi fericiti!

POZE

Cum a aparut Printul!

LA MULTI ANI!

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Relusha multumesc! -ci la burtica si baiat! Cred ca sunteti fericiti! Poate vei face fetita, daca nu sa stii ca baietii se joaca tare frumos impreuna!

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

multumesc frumos de felicitari tuturor

Raluca_Ioana, plimbareata si pe mamica ei....
otiliap, nu ma stiu cu interpretarile, dar sigur o sa fie bine!!!! masina, bani.... felicitari pentru masuratori si noi avem 4 dintisori din martie
laurraa, multi sa nu mai fie Maya maraita.... Noi bem lapte praf 200 ml seara la culcare la ora 21,30 si urmatoarea masa e dimineata in jur de 7,30-8,00....tinem pumnii sa nu mai poftesti la "bete usoare" , asa il tundem si noi pe Radoze, cu masina si aproape zero!!!
miruta, 210 ron o consultatie...? mama ce preturi!! sigur e Anto bine!!

atat am reusit sa citesc....merg sa fac ceva de papa si revin mai tarziu...

intreg stupul si sa aveti o zi superba!!

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaela spune:

Buna dimi fetelor,

scuze de absenta indelungata dar cu baiatul meu care e mai plin de energie pe zi ce trece pic franta seara, sa va zic ca nu s-a trezit nici pana acum de aseara de la 22:30, a papat lapticul pe la 9 dar in somn, eu am zis ca se trezesete si i-am facut lapticul i-am dat bibe si el dormea si papa iar dupa ce a terminat a lasat bibe jos si nani de voie in continuare, il las si eu pana s-o trezi el.
Aseara am picat franta desi imi programasem sa mai intru sa vad ce mai faceti, ieri mi-am scos si o masea la care am facut un puroi de toata frumusetea de nu dam banii pe dentist ca ne trebuie pt bebe si uite asa am ajuns in ultimul hal cu maseaua aia, acum sunt bine desi azi noapte am avut insomnii de la 3:30 pana la 6 m-am uitat pe pereti.

Sa va zic ca Darius a fost selectat la concursul bebelusilor ce merg de-a busilea la Babyexpo, am fost joi dimineata si a ocupat locul 2 , de fiecare cioara isi lauda puiul, inainte sa intre la intrecere a mai fost una si toata lumea aplauda si a incceput si el lucru pe care pana acum nu a vrut sa il faca iar acum dintr-o data aplauda asa de frumos si spunem si mama nu numai tata si pe langa asta nu prea mai vrea sa mai stea decat la mine in brate, foarte rar se mai duce la mama sau la tasu.

Si ca intotdeauna sunt restanta la urari deci :
Darius Nicholas, Matei George, Andreea, Iosef, Mihnea Stefan, Nicholas Arthur si Ruxandra ( pentru bebeii carora nu am apucat sa le uram cu scuzele de rigoare, speram sa nu va suparati pe noi va )
Karina Elena si Miruna Alexandra
Relusha felicitari pentru sarcina, sa ai parte de un bebe sanatos si o sarcina usoara.
Danielooo o iei pe urmele mele cu grijile in privinta autismului? de cand m-a auzit sormea m-a luat la un rost de nici ca m-am mai gandit la asa ceva.
Cris multumim mult pt urari, sa a veti parte de o zi cate se poate de frumoasa si cu multe cadouri pt Miru teroriciu.
Alynta pentru sot, sa il sarbatoriti frumos.

Cam atat fetelor ca nu am apucat sa citesc tot din urma decat cateva pagini de la cap asta ca azi sa apuc sa va scriu ceva ca nu cumva sa nu apuc daca se trezeste Darius ceea ce nu a facut.
Revin imediat si cu pozele tot promise de mult, a reusit Dana sa ni le dea, pt ca mai tarziu ne ducem pana in Mall la noi aici la Trafic Greu, am inteles ca au un spatiu de joaca frumos pt copii.

Pupicei tuturor.

Ana cu Darius Stefan Gabriel (29 iunie 2009)

http://picasaweb.google.com/chiriac.ana/Craciun20096Luni#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

La multi ani, Miruna!

La multi ani, Karina!

Coraly, Sergiu (3 ian 2005) si Dominic (11 mai 2009)

www.flickr.com/photos/13756075@N03" target="_blank">poze

Alaptatul - Help Line

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaela spune:

Gata fetelor pt cine are chef avem pozici noi la semnatura.

PS puturiciul meu tot nu s-a trezit nu stiu ce cu el dar niciodata nu mi-a dormit asa de mult.

Ana cu Darius Stefan Gabriel (29 iunie 2009)

http://picasaweb.google.com/chiriac.ana/Darius10Lunite

Mergi la inceput