LMA : CEZARA-ILINCA!!! Mai-Iunie 2009(79)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alic spune:

fetelor, va multumesc pt raspunsuri si inca mai astept

Relusha, felicitari din suflet pentru samburel sau samburica, ce-o fi

Alynta, ti-ai calculat cat ai sa iei in celalat concediu de crestere?

apropo de sarcinile voastre, o adormeam la san pe Naty dupa-amiaza si ma intrebam cum mi-ar sta cu burtica noua...si parca nu ma vad , desi daca ar fi sa se intample, cred ca as fi foarte incantata

Otilia, tetraxim si priorix? sa intelg ca priorix-ul este ror-ul de fapt?

Cris, banuiesc ca esti deja in focuri la ora asta, asa ca spor la treaba!

Lavi, da-ne un semn!

LauraOana si Otilia, nu cred ca-i motiv de ingrijorare daca piticii vostri au numai 6 dintuci; Nary a fost foarte harnicuta in privinta asta, de la 4 luni au inceput sa-i iasa, de-asta am ajuns la 11

Laurra, am patit si eu de 2 ori asa cu Natalia, nu stiu nici acum ce a fost, dar bine ca a trecut , ca ma sperie rau cand e asa... ea are un stil de plange cu icnete si se inroseste toata eu banuiesc ca de la eruptia dentara se trage...
ref. la intrebare, la fel procedez si u, in afara celor 3 mese principale si a unui covrigel biscuit, pufulet, ii dau doar san; ultima masa e maxim la 21.30, iar dimineata mancam in jur de 10.30-11; cam atunci se trezeste aa...nu ii dau deloc lapte praf...
astept sa vad si parerea altor fete
e musai sa pui o poza cu tunsulica si sa stii ca am vazut pe cineva cu o bicileta ca a Mayei si m-am uitat dupa voi, dar nu erati
(ps:chiar daca ti-ai luat dintr-alea subtirele...sa stii ca nu ramane moft..sper sa nu te apuci din nou )

Miruta 210 ron? cata nesimtire!
speram sa vii cu vesti bune! (si cu banii in buzunar )

Philip, subscriu la poza "citata" de Laurra; superba!

meniu: dimineata:mar cu biscuit
pt cand se trezeste, fiind in pana de idei, i-am facut o tocanita de ardei copti cu o lingurita de smantana si cativa cartofiori; acu sa vedem ce parere o sa aiba

apropo, am vazut ca nu prea le dati bebeilor legume crude....sau am omis eu? naty a degustat pana acum din rosie (din plin), castravete si ridiche; e ok sau nu sunt tocmai indicate?

---------------------------------------------------
ALICe, mamic de bebic Natalic (2 mai 2009)
---------------------------------------------------
adresa pt albumul de mot alicebirladeanu@rdslink.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flobaby spune:

Buna!!!!!!!!!!!!
Scuuuuuuze de absenta, umblam numai brambura
Vrem sa uram si noi Nicholas, Ruxandra , cu scuzele de rigoare pentru intarziere.
Miruuuu & Sebisor si distractie placuta mamicilor si taticilor in we. Apropo, sper ca faceti treaba si n-o frecati pe DC.
Relusha, felicitari!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Parca vreau si eu bb 2.
Noi suntem ok, cu 8 dintisori, cu nopti proaste dar cu muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuulta dragoste.
Azi, ma uitam in parc dupa Dani3lla si Miruta si am dat de DanaMi si printesa Bubu, o fatza plina de energie si dulceeeeeeeeeeee de-mi venea s-o pap, doar ca era Maria geloasa. Si sa v-o parasc pe Maria : fu' asa cuminte de n-o recunosteam.... Asa-mi face, cred ca stie cui am parat-o si se poarta ca o lady sa-mi scada mie credibilitatea.
Eu oare cum as arata din nou cu burtica si cu Campioana in brate?. La cate cutremure sunt pe saptamana parca ma vad iar cu burtica. Nu ne protejam, doar avem grija. Dar cum mie nu mi-a venit pana acum deloc nu stiu dc am avea sanse. Cred ca din cauza alaptatului des......
Eu ma gandesc sa incerc sa-i bag un pic de lapte praf seara sa vdm dc e vreo schimbare. La alaptat nu renunt oricum.
Alynta.
Dani3lloooo, tu vrei bataita? Parca esti sora-mea...Numai pe mine ma invadeaza tot felul de idei tampite vav de Maria....Auzi tu, autism.......
Nu mai stiu ce vroiam sa zic.
Sper sa ma ierte celelalte fete carora nu le-am raspuns. Stiu ca aveam ceva de zis dar cum am avut mult de recuperat am si uitat cam tot.

In we plec din Bucuresti si nu stiu dc o sa am semnal la laptop. Va pe toate si distractie placuta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Florentina zurlie si de Maria Ioana ( Campioana )17.06.2009
http://community.webshots.com/user/FlorentinaMacovei
http://picasaweb.google.ro/108007027533031130378/MariaSiMaya#
http://lb1f.lilypie.com/SDdqp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

am terminat pe ziua de azimai am de culcat sectoricioasa mai tarziu si gata..

otilia hmmmmmmm,grea interpretare,dar ii dau eu de cap...sigur o sa ii calce pe urme nasului,dar o sa fie oleaca mai cu mot... cine a spun ca respectiva cutie e intreaga?????mai avea saraca ceva compartimente inauntru si un capac care au fost nimicite de forta demolatoare a teroristeicred ca e normal sa iasa si la intervale asa lungi dintisoriisi ce parametrii supermultumim fain si te astept la o bucata de tort
laurra cu siguranta maya nu ar sta flamanda,asa ca nu cred ca e cazul s ate ingrijorezibrotacul meu papa la 21:00 un bibe de lapte cam de 140-280 ml si pana a doua zi la 7 cand face ochi ii e suficientce?????ia pune o poza cu micuta tunsulici
miruta gata treaba,m-am bucatarit pana acuma210 ron o consultatie???sper sa il gasiti in policlinica
alic pitica mea papa morcov,rosie,castravete,ardei crud
flobaby

mami de brotac teroristMIRUNA(29 mai)

Brotac Terorist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Alic la ce te referi caND ZICI "CALCULEZ"?! Eu nu ia-u mare lucru din procentul de 85% care intre timp devine 60%(daca la asta te referi!)- acum i-au 40 lei! Am inteles ca va ramane in continuare 6 mil+2 mil alocatia!
LauraO mi-a prins bine "bataia" ca am terminat treaba!
Raluca Ioana ce plimbareti sunteti! Multumesc!
Lauraa si Matei boceste noaptea! Eu zic ca de la intarcat, dar cine stie...
Otilia nu am facut inca vaccinul! Nu m-a sunat nimeni! Am sa telefonez luni! Multumesc!
Analizele sunt bune(m-am interesat) sunt normale acele modificari in sarcina!

Alina-Mirela 25+ si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_MVT spune:

La multi ani Ruxandra!

Relusha felicitari, iti doresc o sarcina usoara, multa rabdare si putere.

pentru Rares, Sebastian si Nicholas sa treaca repede.

Otilia si Laura Eduard are 4 dinti din martie. Cred ca il dor gingiile de nu mai poate ca plange cateodata daca il ating.

Laura la fel a facut si Edaurd si a doua zi am aflat ca avea infectie in ambele urechi. Doctorita ne-a zis ca doare mai tare cand stau intinsi si de aia tipa cand incercam sa il adormim. Sa iti raspund la intrebarea cu sanul intre 22 si 10. Mie nu mi se pare ca ii inlocuiesi nici o masa principala. Daca in timpul zilei papa 3 mese e ok, asa cred eu.

Cris si Laura distractie placuta. Sper ca ati terminat treaba si aveti ce pune pe masa

Sa aveti un weekend placut. Eu am 3 zile libere ca e Memorial Day insa vremea nu tine cu noi si nu vom putea sta pe afara prea mult.

mami de Tudor (24/07/02) si Eduard (02/05/09)

Mergi la inceput

Flobaby un si de la noi!
M-a sunat sormea si mi-a zis sa pup fata! I-am zis ca am sa-i transmit! Azi m-a bozat la coaste destul de puternic! Cu toate astea nu am nici "o greata"!

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

La multi ani, Ruxandra! Sa cresti mare, sanatoasa si frumoasa!

Pup toate fetele, ne-am intors dupa o zi la Constanta, fata a fost in excursie la munte, ne-am trezit cu noaptea in cap si acum mi-e somn tare.

Ioana, Rebeca (16.05.2004) si Sara (17.04.2009)
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Relusha

ERIKA MARIA, bebe de Erna Maria
RUXANDRA, bebe de roxi2000_ro

LA MULTI ANI!!! sa cresteti mari, sanatoase, cuminti si fericite

Mirela, mamica fericita de RADU-DEIAN (07.06.2009) si 8+

LA MULTI ANI si din partea noastra

MIRELA , FELICITARI INCA O DATA sa dea DD sa ai o sarcina usoara si o nastere si mai usoara

mamica de BIANCA MARIA 28.04.2009

AM IMPLINIT 1 ANISOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

LA MULTI ANI RUXANDRA, sa cresti mare sanatoasa si mult mult noroc in viata.

Relusha Felicitariiiiiiii, sa ai o sarcina usoara si sa-ti de-a DD ce-ti dorersti, sanatos sa fie

Otilyap, da inca nu am scapat definitiv, il mai pacalesc si-l lasa, dar inca e dependent de el

Lauraa sa stii ca si al meu de 3 zile doar lapte si iaurt ce mananca, iar pe afara mai rontaie 2-3 biscuiti si jum de banana.

Alynta nu am ajuns la dr, dar am vb la tel, mi-a zis ca poate sa fie de la dinti si faptul ca sta cu bibele in gurita tot timpul si ca nu mamanca bn. Daca pana luni nu intervine nici o schimbare mergem sa ne vada, asta daca n-o fi greva (amanam pe marti).

Cris ti-am vazut papusa mergareata si frumoasa foc, sa-ti traiasca si sa va bucurati de tot binele din lume alaturi de ea si poate si de un fratior , daca ai terminat treaba, treci la odihna ca sa poti dantui maine, sa fii in forma maxima ca doar odata face fata 1 anisor

Razvan merge pe zi ce trece mai mult si mai binisor, dar se grabeste tare la mers, in schimb de-a busile nu vrea nici macar un pas. Gingia e umflata la ambii incisivi laterali de pe maxilarul superior, asa ca se pare ca in curand vom mai avea 2 dintisori (numai cate 2 ne-au iesit)

intregului stup

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

SoriLea - Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)

http://b2.lilypie.com/GcAYp3.png

Mergi la inceput

Miruta ati scapat de enterocolita?!
SoriLea te vei linisti dupa ce-l vede doctorul!

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput