LMA : CEZARA-ILINCA!!! Mai-Iunie 2009(79)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns otiliap spune:

LA MULTI ANI Nicholas!!![s]
LA MULTI ANI Ruxandra!!![s]
sa cresteti mari, frumosi, sanatosi, sa aveti parte de tot binele din lume!!!

philip, scuze pt intarzierea cu care urez la multi ani puiutului tau!

relusha, FELICITARI!!! acu am citit pe ultima pagina ca astepti un bebe mic. sarcina usoara!!!

alynta, iti eram datoare cu o informatie despre vaccin. noi am fost ieri la dr si am facut ambele vaccinuri pt 1 an, tetraximul si priorixul. am plans ff putin, mai mult ne-am speriat ca era spirtul cam rece , dar a trecut. aseara a facut ceva temperatura, nu tare, iar dimineata era putin caldut, asa ca i-am mai dat panadol. ai mai intrebat dr ta despre vaccin?? l-ati facut??

sorilea, ce mai face razvanel?? mai sta cu biberonul in gurita???

cris, multam pt reteta cu carnea de vitel. cat despre condimente, fara grija, ca si noi folosim cimbru, menta, busuioc, si ne place!!!

maria, multa sanatate lui darius!!! a trecut otita???

am uitat sa va spus. matei a ales de pe tavita mingea de tenis de masa (nasul e campion la tenis de masa), o surubelnita, cheile de la masina, banii), cine stie sa interpreteze???

[mamica fericita de [bebe] matei george (20.05.2009) si arina (22.04.1998)

Mergi la inceput

sorilea, felicitari pentru primii pasi!!

dani3lla, multumim pt urarile de ziua noastra!!!

laurraa,

cris, frumos filmul. mirunica merge fff bine. si totusi am o nelamurire> cum de e inca intreaga cutia aia cu care se juca?? ca daca era matei, de mult era facuta bucatele, iar el mesteca de zor...

alic, 1. noi ieri am facut ambele vaccinuri. mi-a facut putina temperatura aseara si azi dimineata si e cam marait. dr matei a facut si la 2 si la 4 luni temperatura, dupa vaccinuri, asa ca...
2. si matei are vanatai pe picioare, din acelasi motiv. nu l-am dat cu nimic, insa carla spunea la un moment dat ca e ff bun arnigel de la boiron.
3. nu stiu ce sa spun, noi stam la casa, asa ca, chiar de se lasa intunericul, avem mancarea aproape. dar e bine de stiut si astfel de retete, pt cand plecam cu masina.
felicitari pt dintucul nr 11!! noi tot la 6 suntem, din ianuarie. oare e normal???

am uitat sa va spunem. ieri l-am masurat si cantarit. are 79 cm si 10,3 kg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraOana spune:

otiliap si noi tot la 6 dinti am ramas..din februarie...chiar am sa intreb luni cind merg la dr ce si cum

Mami de Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://b1.lilypie.com/1dPfp2.png
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">Sebastian

Mergi la inceput

lavinia.p, eu stiam ca la vaccin febra nu trebuie sa depaseasca 38,5. si matei are putina febra, si i-am dat doar panadol. noi ieri am facut ambele vaccinuri. voi cum mai sunteti??

lauraoana, multa sanatate puiutului!!!

alic, vazut pozele. tare frumoasa ii printesa...

alynta, imi pare rau, nu stiu sa interpretez valorile de la analiza. carla cred ca stie... carla, ne dai si noua un semn, ceva??? te asteptam...

cris, merge treaba??

fetele va pup. vreau sa urez de pe acum la multi ani sarbatoritilor din week-end mirunel si sebisor!!! sa cresti mari, cuminti, sanatosi si frumosi!!! distractie maxima la petreceri si sa aveti parte de vreme frumoasa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

buna fetelor!!!

eu inca beau cafeaaaa

Maya a fcaut ceva azi-noapte ce nu a facut ever: s-a trezit la 1 fara sa adoarma inapoi si a tipat cat a putut de tare orice i-as fi facut si am sfarsit la 3 dim prin a o plimba jumatate de iasi cu masina sa adoarma s-a speriat nu stiu ce a avut, cum o puneam sa o adorm cu ORICE mijloc de adormire tipaaaaaaaaaaaaaaaa; si asa a facut si acum de oboseala nu putea sa adoarma, a adormit in fata blocului in brate; doamneeeeeeeeeeeeeeeeee mamele care aveti experiente de acestea jos palaria

alynta, da sory-5 a mea cred ca ar tipa ca azi-noapte de vroiam s ao duc la spital ca nu stiam ce are
alic, da si mie mi-a zis dr sa le fac la distanta,acum sa vedem; eu am comandat vaccinul la dr de fam; afara noi papam banana,iaurt,pufuleti sau covrig; iau mereu 2-3 iaurturi la mine si 2 banane
laura, spor mult la pregatiri
cris,mi-o si imaginez pe brotacul tau

atat am citit

ma duc sa fac supa

aaa,intrebare: mai este sanul atat de nutritiv sa inlocuiasca mese principale? Maya de seara de la 22 pana a doua zi la 10 dim sta DOAR cu san si mi-e teama sa nu se alimenteze corect; bine ia si lapte praf cam 180 ml inainte de cukcare dar in rest san si zilele acestea cam sanul a fost baza ca nu vrea nimic altceva

profit ca doarme si pun la spalat,fac papa si daca imi permite mandra revin

va pup

mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09]****povestea nasterii

Mergi la inceput

lavinia, cum se mai simte micutul?
relusha, felicitariiiiiiiiiiiiiiiiiii din inima!!!!
ma uimiti fetelor ce curaj aveti; BRAVO!

voi va lasati de pipait si eu ma apuc mi-am luat niste "bete usoare" ca nu mai puteam de pofta sper sa fie moft

aaa,Maya este RASA IN CAP nu mai are par e baietel ta'su a executat-o cu masina

poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09]****povestea nasterii

Mergi la inceput

philip, superbaaaaaaaaaaaaaaaa aceasta pozahttp://apha.shutterfly.com/14718#14719

alic, superbe pozele, avem cam aceleasi itinerarii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

Felicitari Relusha! Fata, baiat, sanatos sa fie

Multumim fetelor de aprecieri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

La multi ani Ruxandra!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruta spune:

LA MULTI ANI,RUXI!tot binele din lume sa ti-l trimita Doamne-Doamne!si pentru mami..

RELUSHA....felicitari.sarcina usoara si bebe sanatos (fetita daca asta va doriti sau un tovaras de masinute lui Radoze).
ALYNTA...ma bucur ca sunt bn analizele.ce baieti harnici ai
CRIS,LAURA..puneti mana la treaba,nu mai forumiti atata ca maine cerem si noi din bucate.
CRIS...vazut terorici mic si frumos cu fustita ...ce copil cuminte ai si tu te vaiti ca e terorici.
LAURAOANA...imi pare rau ca Sebi a racit tocmai acum de ziua lui .multa sanatate!

LAURAAA...poate a visat ceva?a mea a facut asa urat cand a papat rosiesi noaptea a durut-o rau burtica.s-a calmat dupa ce i-am dat de burtica si a adormit leganata .
IOANA...Paris .ce mult imi doresc sa ajung si eu acolo.din pacate noi mergem la Nice ....sunt 1500 km pana la Paris.

DANIELLA... ce-ai ,fato?ce-ti veni cu autismul?

Noi am fost ieri la pediatra (nu stiu daca v-am zis ,am schimbat pediatra acum vreo 2 luni ,la cealalta mai mergem doar pt vaccin ca-i pe lista ei ).a analizat-o ,a pus-o sa mearga ...concluzia ...soldurile sunt ok,genunchii ok,talpita ok ,calca bn,nu sunt semne de platfus dar tibia e un pic incurbata...semn ori de insuficienta B3 ori sa nu fie ceva mostenit (taica-su e cracanat).ne-a recomandat sa mergem la dr Jianu de la grigore alexandrescu.initial am zis ca mergem la mediclass la el dar acolo consultatie e 210 ron .mi se pare enorm asa ca il vom cauta la Policlinica Dorobanti .am sa sun si acolo sa vad cand il putem gasi.nasol ca-i cu bon de ordine si trebuie sa asteptam.
na ,ca s-a trezit .pup.

Mergi la inceput