LMA : CEZARA-ILINCA!!! Mai-Iunie 2009(79)
Raspunsuri - Pagina 5
LauraOana spune:
cris treci la munca fato!!! sa imi spui daca a dat roade sutul in cur virtual pe care til trimit!
Mami de Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://b1.lilypie.com/1dPfp2.png
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">Sebastian
alynta27 spune:
La multi ani Ruxandra!
Philip faine pozele! Mi-a placut dragalesenia mama- fiu, baietii imbracati la fel! Faina petrecerea: linistita si nu cu tam-tam!
La mine e JALE! David a mancat cirese si a dat samburii pe jos, Matei a mers cu painea in mana dintr-un capat in altul al casei! Mai inainte erau amandoi la vitrina! David ii lasase locul fratelui! Noroc ca am fost pe faza! Am un car de vase de curatat! Plus mult marar de ales, spalat, tocat si pus la uscat pe iarna! Am primit un brat de la tara si prinde bine pe iarna!
Asa ca LauraO mai trimite un sut virtual sa ma desprind de aici!
Alina-Mirela 25+ si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
Relusha spune:
multumesc mult
LauraOana, multa sanatate lui Sebisor....sa se faca repede bine si sa puteti petrece linistiti..... fusasi pe faza .... noi speram fetita, dar eu simt ca tot baiat va fi....
cris, caut acuma emoticonul care il ceri.... nu l-am gasit, dar poate te ajuta acesta.... ....
alynta, stiam de ceva vreme, am aflat in tara si mi-a fost frica un pic de drumul asta lung cu avionul.... si abia azi am reusit sa ajungem la medic si sa-mi confirme ca totul este bine si in grafic multumesc de felicitari, dar eu ma bucur mai mult pentru tine despre analize nu stiu sa zic nimic
lavinia, cum eRareselul in dimineata asta....?
Mirela, mamica fericita de RADU-DEIAN (07.06.2009) si bebe2 e pe drum 8+
cris_82 spune:
relusha ceeee??????? pai si tu tineai secret??????iupiiiiiiiii inca un bebefelicitari si sarcina usoaracate saptamani are "fetita"???? ...ha ha ha ha sigur acum ma urnesc din loc
alynta habar nu am sa in terpretez cifrele astea
laurao pana la urma mi-a venit oleaca de chef
alynta valeuuuuuuuuuuu ce debandada sorry,dar imi imaginez situatia si pe langa faptul e ca JALE e si comicaspor la curata mararul
mami de brotac teroristMIRUNA(29 mai)
Brotac Terorist
Relusha spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cris_82 relusha ceeee??????? pai si tu tineai secret??????iupiiiiiiiii inca un bebefelicitari si sarcina usoaracate saptamani are "fetita"???? ...ha ha ha ha sigur acum ma urnesc din loc mami de brotac teroristMIRUNA(29 mai) Brotac Terorist |
multumesc
.... si inca cu ce greutate.... citeam de alynta si tare greu imi tineam degetele acasa sa nu modific semnatura...., dar azi am ajuns la medic si mi-a confirmat ca "fetita" e bine.... avem aproape 9 saptamani....
spor la bucatarit....asteptam sa arunci si la noi ceva bunatati maine!!!!
Mirela, mamica fericita de RADU-DEIAN (07.06.2009) si bebe2 e pe drum 8+
LauraOana spune:
si mie imi este dor sa tin in brate un puiut mic mic mic.. de parca al meu tare mare ar fi..hehe..dar totusi nimic nu se compara cu un nou nascut care miroase a bebelas..
cris sper ca ai trecut la treaba!! ca de nu te vad ca maine dimineata -->
alynta si pt tine o tura de
Mami de Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://b1.lilypie.com/1dPfp2.png
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">Sebastian
cris_82 spune:
relusha 9 saptamanisuperrrceva greturi..vreo schimbare??sigur maine e rost de cinste ca deh,are mama fata mare
laurao pai sa stii ca am scos cele necesare din frigiderdeci,mi-am mai spalat din pacate...si eu as vrea sa tin un bebe mc in brate,numai s anu fie al meu..ci doar asa in vizita
mami de brotac teroristMIRUNA(29 mai)
Brotac Terorist
Relusha spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cris_82 relusha 9 saptamanisuperrrceva greturi..vreo schimbare??sigur maine e rost de cinste ca deh,are mama fata mare laurao pai sa stii ca am scos cele necesare din frigiderdeci,mi-am mai spalat din pacate...si eu as vrea sa tin un bebe mc in brate,numai s anu fie al meu..ci doar asa in vizita mami de brotac teroristMIRUNA(29 mai) Brotac Terorist |
tot aici esti....???? treci la bucatarit imediat ca vorbesc cu Laurao si vai de capul tau va fi, ca vad ca amandoua suntem puse pe "bataita" azi.... si ca sa poti bucatari linistita... nu am greturi, nimic, nici o schimbare spre fericirea lui Radoze si a mea...
Mirela, mamica fericita de RADU-DEIAN (07.06.2009) si bebe2 e pe drum
8+
Raluca_Ioana spune:
Salutari si de la noi!
Am intrat si eu putin pe net sa va salut si sa va multumesc mult pentru urarile de ziua mea.
Cu intarziere urez si eu La multi ani lui Ancy precum si tuturor puiutilor care si-au serbat ziua de nastere in zilele in care am lipsit.va doresc sa fiti sanatosi,sa cresteti mari si cuminti!
Noi am fost tot ocupati,am fost si plecati prin Sibiu,Mures,Cluj(2 ori).in rest micuta mea e bine,azi e ff agitata,posibil sa iasa ceva prin gurita si e cam plangacioasa.
Tin sa felicit cele 2 mamici care vor fii in curand din nou mamicute,Alynta si Relusha.va doresc o sarcina usoara,la termen si fara probleme!felicitari!
Va las acum ca ma pun la citit ca am de recuperat o gramadaaa.va pup si va doresc o zi minunata!revin cand mai pot.
tuturor!