Pufuleti cu colacei - ian-feb 2010 (69)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yasmine spune:

Lorex, merci!

>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin
Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena si Mara Letizia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Nikole, ti-ai mai facut programare la guru?

blue_flower cum sa nu te tinem minte? hai mai des pe la noi!
bafta la masaj sa scapati cat mai repede (cred ca va usuca de bani)

Danyelana, drum bun sa ne-auzim cu bine! esti curajoasa sa pleci singura cu bebe!

Alexa1212- sa va fie de bine evenimentele majore!

cata - mersi de info cu ala de sterilizat jucarii si de leucoplast!

cristies, bestiala poza de azi

onitza, sanatate lui daniel

ayanna, ma bucur ca si-a mai revenit tati tau.

elefantica - sper sa treraca repede criza hormonala a isabelei. sa ai grija sa n-o atingi prea mult pe la sanishori!
merci de mesajul de la poveste! cris.D, asemenea!

LA MULTE LUNITE MARA, DRAGOS SI SEBI

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

"Iubirea unei mame intrece adancurile oceanului!"

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Am venit de la vaccin. Copil cuminte la intepatura, rasete cat cuprinde cu domnisoara asistenta. Cantarim 6.900 si 65 de cm.

Acum sa zic din ce am citit.
Si eu m-am gandit ca 12 nu este o ora potrivita pt intalneala pe caldurile astea dar....10 jumate mi se pare prea devreme. Pt fetele care nu stau in zona (inclusiv me) este destul de greu de ajuns la ora aia din cauza de trafic aglomerat. Eu zic sa propuneti o alta ora in cazul in care este f cald pe 1.

Cristies m-ai intrecut in organizare! Si eu credeam ca sunt excesiv de organizata. Ce e chestia aia de zici de ea (cinabona sau ceva de genul)?

Blu_flower wb! Ma duc si eu sa studiez pozele.

Catalutza
pt denumirea leucoplastului si pt pontul cu ceaiul. Eu vreau mult, mult lapte....sa curga valuri.

Am una bucata de disertatie de scris in 12 zile. Nu stiu ce o sa iasa sau cum o sa iasa, sper ca bine. Abia astept sa scap si de grija asta.

Noi o asteptam in vizita pe prietena mea din copilarie/adolescenta. Cu ea am facut toate nebuniile posibile si imposibile plus ca nu ne-am mai vazut de 7 ani!!!

Va pupic pe toate!

Daca ma prindeti prea des pe forum, trimiteti-ma la scris va rog.

Mirela fericita de Mara Ioana

spor la scris!

_

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui catalutza81

Stiti ca ma plangeam ca Irina e cel mai urlacios copil din lume nu??? E, de ieri am inceput sa beau ceaiul minune (MULTUMESC NIK0LE) si aseara am iesit la terasa cu ea...3 ore nu a zis nimic, am ajuns acasa, a marait putin dar doar de plicti cat am spalat eu rotile la carutz (ca deh dormim in el si nu o pot culca pe hol nu? ) si apoi baitza, tztz si apoi somn singurica!!!!!!!!!! am zis ca e doar o intamplare.

Azi s-a trezit la 6, s-a culcat singurica la 8.30 a dormit pana la 10, a mancat, s-a jucat SINGURICA (nu s-a mai intamplat de luni buuune), ne-am dragalit de la 11 la 11.30 (app, rade in hohote cand o pup sub gusitza si acum doar daca ma apropii de gusitza incepe sa rada...), apoi s-a culcat singurica si a dormit fara intrerupere de la 11.30 la 14.30. Trezit, jucat, mancat, somnde voie de la 16.30 si inca baga acum . What is wrong in this picture????

In schimb de la ceai am tztz beton, azi noapte la 4 m-am muls in chiuveta ca m-am trezit de la durere...mi-e sa nu dau iar in canale infundate, off si de abia scapasem....cum o dai n-o nimeresti...

Probabil ca o sa ma intrebati de ceaiul minune - Baby tea de la Tekanne (parca asa se scrie ). E pt colici lui bb dar il beau eu...

Intrebare: de cand a venit caldura ati observat o activitate de supt mai intensa a bb vostri? A mea suge cam la o ora, dar max 2 min si la mesele de distanta de 3 ore suge normal cam 7-10 min...o fi de la sete????

Catalutza mami de Irina

_

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lia_2009

buna mamicilor si multa sanatate voua si pufuletilor

am vb pe forum la pufuleti de dec-ian. Noi am terminat cu botezul suntem mari avem 4 luni. cate ceva despre noi fetitei mele i se inchide fontanela nu-i mai dau vigantol, luna viitoare mergem la control. despre mine am o durere despate de cand am nascut probabil de la epidurala dar de o sapt nu mai pot nici sa respir nu pot sta intinsa pe spate ma doare tare. mai bine imi e cand stau cocosata nu mai alaptez de 2 luni si iau algocalmin voi care ati trecut prin asa ceva ceati facut?
Multumesc.

si pe mine ma doare , nu asa tare, dar eu iti recomand sa mergi la un control medical

_

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Caldura mare fetele...plimbarea fu lungaaaaaa de la 11:30 la 15:30 plus inca juma de ora dus, juma de ora intors....dar f frumos, cald rau dar dragu mai ales ca am vorbit cu prietena mea gravi si mi-am amintit de perioada de gravizenie

LML MARA DE MIREMIA! Miremia, io sunt prima care sare in piscina aia cu care faci cinste! Sper ca a fost ok la vaccin

Danyelana Drum bun si sa ajungi cu bine si fara plansete!

Ayanna eu am mai intrat pe site ul ala cu minitoys mai demult da nu au poze nu au detalii nimic si nefiind sigura ce care cine ce produs e si atunci cand ai dat tu prima oara linkul nici nu gasisem ce vroiam sa comand...nu am mai verificat, din pacate acum dupa multe investigatii de detectiv am reusit sa dibuiesc (cred ptr ca inca nu au poze) jucariile comandate, am facut calcul si am pierdut 20 de RON din pacate dar asta e...comanda e facuta, sper sa ajunga si sa se bucure Yannis de jucarii. Oricum inainte sa nasc am gasit 30 de lei pe strada la intrarea in sensi blu cand cautam ceai de lactatie so o sa deduc paguba de acolo e bine de stiut pe viitor de site, merci

de Yannis

AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

Citat:
citat din mesajul lui Nik0le

Nu va suparati pe mine ca postez asa, cred ca am deja obsesive-compulsive disorder pe fond de urlete.

Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010)

parca zici de mine azi intre 12 si 2. m-am apucat sa citesc post partum depression for dummies de pe contul comun

Cris, mami de Ema, my lucky 13 (13/01/2010) si Ana(4/4/2003)

poze

povestea noastra

tocmai vroiam s-o intreb: ea nu si-a luat??

_

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Sa urez si celorlalti ca io am sarit repede sa o pup pe Mara ca deh ne e prietena...

LML Dragos Andrei de Dandanag , Dominik Gabriel Sebi de Mariucasara ,

de Yannis

AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mandruta

Buna dimineata si de la noi!

Dragos Andrei de dandanaG
Sebi de mariucasara

Cat despre soacre, eu v-am mai povestiti cum e pe la noi. Si eu as vrea sa locuim singuri, dar chiar nu se poate. Desi la cat e de gol buzunarul ma tenteaza sa-mi schimb meseria si sa ma inham la un credit. Eu nu-i ascund sotului meu nimic pentru ca are talentul sa-l prinda singur si sa-l imbrobodeasca. Ii spun eu de la inceput orice incident si totul e ok. Oricum el ma sustine si mi-a zis ca fraiera oi fi daca tac si suport toate tampeniile. La ultima discutie i-am zis ca daca nu stie sa se poarte o vede pe fi-mea doar din pragul usii, sa nu se apropie de ea. Si de atunci nu mai vorbim, ca "o-nvat eu la 50 de ani cum sa se poarte?". Pai daca pana acum n-a facut nimeni asta... Nici eu nu am curaj sa-mi las copilul cu ea, si de-asta o pedepsesc si pe mama, care face doar ce spun eu, chiar daca e de acord sau nu cu mine. Copilul ramane doar cu mine sau cu sotul meu. Adevarul e ca mama lucreaza zilnic pana tarziu si n-ar avea timp, dar sotul meu o apreciaza mult si incearca sa lase fata mai des cu ea ca "ce frumos are grija de ea si cum ii vorbeste..."
Cand o sa creasca suficient cat sa spuna ce ii place si ce nu va alege singura, pana atunci nu ma dezlipesc de ea.
V-am zis ca sotul meu manca ciorba de porc la 3 luni si sarmale la 4, nu? Femeia asta nu intelege ca nu e bine sa-i dai unui copil asa ceva, nu ca n-ar manca. Mititica deschide gura si inghite orice-i dai.
Gata, am mai dat o repriza de

Oana, mami de Ioana-Cristina (7 februarie 2010)

Cum sa dai la copil ciorba de la 3 luni? Doamne fereste! Eu am inceput diversificarea la cei mari abia dupa 6 luni, si mama a vrut de la 4-5 luni sa inceapa cu morcov, dua de pui, si cel mare nici nu a vrut sa auda, asa ca la cea mijlocie nici nu am incercat si nici la Mara nu am de gand.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Fetele, pot sa-mi iau eu iar titlul de mama loca?

L-am inscris pe Garga la cresa (pentru la anu' in august).

Directoarea a facut cand ne-a vazut (asa mici) si a rasuflat usurata cand a auzit de cand vrem sa incepem. Eram primii pe lista (s-a creat o lista pentru noi) deci... sunt cu capul.

(Ieri am vb in parc cu o mamica ce inscrisese copilul la o cresa in februarie pentru august si era a 150-a, intre timp se mai inscrisesera 150 si a trebuit sa mearga prin cunostinte sus puse ca sa obtina unul din cele 80 de locuri, iar la cresa noastra -cea mai apropiata- sunt doar 40 de locuri. Asa ca... m-am mobilizat exemplar.)

_
Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Cresc

www.cordcenter.ro/gallery/image/432.html" target="_blank"> VRETI SA VOTATI O ?

Si eu am inscris-o pe Mara la gradi pt. anul viitor in februarie, aici ii ia de la 1 an.

Mergi la inceput