Pufuleti cu colacei - ian-feb 2010 (69)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Citat:
citat din mesajul lui catalutza81

Fetele, cred ca s-a mai vorbit, dar noi am avut urechea bleaga... plecam la mare si trebuie musai sa luam crema de plaja voi de care folositi? exista cu factor UV 100?

Catalutza mami de Irina

noi folosim de la DM, Babylove cu FP UV 50...mare, soare, nisip ....niceeee...la cele 45 kg ale tale cred si eu ca iti permiti

Elena, fericita de Maria Isabela (28.01.2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ale1212xa

neatza fetele, multumim de cafea...mai ne tineti minte?

de marti, de martea aialalta, nu asta de acu 2 zile va tot alerg...nu mai intra omul 3 zile si gata ii dati teme pentru o saptamana
Am facut si noi pe 15 mai nunta si botezul...a iesit super...o sa pun poze mai pe seara asa.

In rest, suntem bine...am trecut de 7 kg, am facut vaccinul de 4 luni fara plansete..din contra radea la doctor cand ii face injectia...am baiat curajos

Nu mai raspund din urma ca s-au cam dat raspunsurile, dar acum ca sunt la zi daca prind vreo tema de discutie o sa ma bag si eu ca musca-n lapte

O zi frumoasa sa aveti

-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric

pozele noastre

Bine ai revenit!

Casa de piatra! si sa va traiasca micul crestin !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danyelana

Citat:
citat din mesajul lui bubu_bu

danyela cred ca esti emotionata ca pleci acasa eu una te admir ca pleci cu bebu pana in romania fara tati mie sotul imi inspira siguranta ca e totul ok chiar daca eu ma ocup la drum de raul nu stiu prea bine sa explic....dar ma bucur ca mergi acasa asta e clareee si sa vezi ce dulce e revederea peste 3 saptamani

Bubu_bu, si mie tot de asta imi e greu pt ca sotul e stalpul meu. Nu am fost niciodata despartiti, a fost cu mine in sala cand am nascut, a dormit cu mine la maternitate, e mereu cu noi seara la baie Nu stiu ce o sa fac fara el Si in plus va fi si botezul puiului in Ro si el nu va putea fi cu noi

Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010

pozele mele

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

...pt mami curajoasa care pleaca singura cu bebe pe drum

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui plateea

LML sarbatoritilor de astazi!

dandanaG multumim de cinste.

MP, danyelana... sorry de botez fara tati. dany, sunt convinsa ca o sa aveti o vacanta in Ro foarte frumoasa!

in alta ordine de idei...

buna dimineata! fluturiti, ostenii mei, fluturiti?

hai s-o facem lata cu un pandispan cu ciocolata si enorm de multe visine, asa cum am facut o tava care a fost gata in 3 ore. mai fac!

mi-e pofta de ceva cu capsuni. ce sa fac eu oare bun bun, racoritor si dulce cu capsuni? hmmm...

I will survive...

www.flickr.com/photos/48923265@N03/" target="_blank">bbTo
povestea unei pastai...numita bbTo

multumim de tratatie plateea ...ce ma fac eu mama cu tine ca sunt moarta dupa dulciuri si cica nu ar mai trebui sa pap ca m-am facut cat casa poporului/palatul parlamentului ???

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cris_mario

fetelor eu am terminat curatenia in casa....tre' sa calc hainele cu kre ne imbracam si fetele de masa si nu mai intru sigur...va doresc week placut si ne citim luni sau ne vedem marti ... dk se modifica/anuleaza va rog frumos sa-mi dati si mie un sms

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

felicitari mamica harnicuta ce esti!!! ..si petrecere frumoasa in week-end !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ayanna_xem

'Neata gagici...
...eu fluturesc, fluturesc...

Am primit vesti bune de la tata, a reusit sa se intoarca pe o parte si a zis ca nici durerile nu mai sunt chiar asa de mari. Era si el mai bine dispus...

Imi vine sa dansez...

Azi au venit si cei de la internet si mi-am bagat internet prin cablu, nu ma mai chinui cu porcaria de modem de la Zapp...pana la sfarsitul saptamanii imi pun si routerul pentru wireless si pot sa ma fatai cu laptopul unde vreau si putem intra si eu si sotul in acelasi timp pe net, nu ne mai 'certam' pe tema asta. Yupiiiii

Zgubilicea mea insa tot tiztzo-dependenta e...manca-o-ar mama. Ma rupe la sale cu cele 7,2 kile...
Multumesc pentru sfaturile legate de diversificare...nu ma grabesc. Vad ca ii merge bine cu lapticul meu, mai mergem o perioada exclusiv...intre timp notez notez de zor.

mami de strumfita scumpa Daria-Ioana

Ma bucur pentru vestile bune legate de tatal tau ...si felicitari pentru wireless

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myky791 spune:

buna ziua si de la noi!
o sa comandam si noi vaccinul de 4 luni infarix ipv. ne costa 260 lei. am vazut ca in farm din buc este 235....asta e. costa transportul cred.

Mihaela mami mandra de baieti Andrei Gabriel(02.05.2005), Petru Catalin (15.01.2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mamidepuiuti

elefantica nu te ingrijora...si al meu a fost somnolent dupa vaccin...da' cate kg ai zis ca are isabella,ca io cred ca nu vad bine...
pupici sa nu faca febra

cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze

asa creste Alex

...nu mi-a facut bine caldura de afara trebuie sa ma intelegeti ...are 6.200

Mergi la inceput

si acum ...

La multe lunite sarbatoritilor de azi:

Dragos Andrei de Dandanag

Mara Ioana de Miremia

Dominik Gabriel de Suzy78

Sebastian Petru de Mariucasara

George Ioan de Valiburu

si multe multumiri mamicilor, dandanag, mariucasara, miremia, pentru tratatie ...sa va traiasca puisorii!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Citat:
citat din mesajul lui elefantica

Citat:
citat din mesajul lui mamidepuiuti

elefantica nu te ingrijora...si al meu a fost somnolent dupa vaccin...da' cate kg ai zis ca are isabella,ca io cred ca nu vad bine...
pupici sa nu faca febra

cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze

asa creste Alex

...nu mi-a facut bine caldura de afara trebuie sa ma intelegeti ...are 6.200

Banuiam eu... Felicitari pentru crestere. Cu somnul isi revine ea in maxim 2 zile. Las-o sa doarma ca se reface din "trauma intepaturii". Al meu a fost fffff agitat dupa vaccin, n-a dormit, n-a mancat, a vrut doar ceai o zi.

Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010)

Mergi la inceput