Aspirante optimiste > 20 ani (508)
Raspunsuri - Pagina 5
cos_minutza spune:
Lia frumoasa temperatura
Camcris in z3 am facut progesteron,testosteron,LH,FSH,prolactina,estrogen si insulina(asta pt ovarele polichistice,la tine nu e cazul),Se mai face si TSH-ul insa eu l-am avut facut deja.Doamne da sa nu vina uratii azi
Mandreac tinem pumni in continuare
Sherbi bafta la medic!
Madutza
Cosmi,aspiranta optimista viitoare
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
mandreeac spune:
Madutza maine sunt ziua 36. Maine il fac, daca nu l-am facut de dim cu prima urina, acum nu il mai fac. Sa dea Domnul sa fie cu ochisori. Parca prind usor sperante.
Lia nici eu nu iti pot spune cum de nu l-am facut, cert e ca nu l-am facut.
Andreea B. in asteptare de a avea un frumos si sanatos.Sa ma ajute Dumnezeu sa fie deja in burtica!
ancadragoman spune:
Iote ca am numarat si eu si sunt Z29 din 28
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
cos_minutza spune:
Katy imi pare rau de testul negativSunt sigura ca DD are rezevat bebe si pt noi
Anca e bine,ceva test pe cand faci
Madutza fain bancul
Cosmi,aspiranta optimista viitoare
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
ancadragoman spune:
aaaaa nu este cazul de test,oricum nu mai devreme de o saptamana
poze si filmulete
povestea nasterii
BAZAR UNIC!!!
mandreeac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ancadragoman aaaaa nu este cazul de test,oricum nu mai devreme de o saptamana anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007) poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca BAZAR UNIC!!! |
De ce Anca, pentru ca, si la prima fetita s-a pozitivat mai greu?
Andreea B. in asteptare de a avea un frumos si sanatos.Sa ma ajute Dumnezeu sa fie deja in burtica!
madutza_bra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ancadragoman aaaaa nu este cazul de test,oricum nu mai devreme de o saptamana anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007) poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca BAZAR UNIC!!! |
1 sapt? N-am vazut persoana mai rabdatoare ca tine!!! Iti tin pumnii sa fie !!!
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian - 29.12.2008
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://lt1f.lilypie.com/GO0Hp3.png
ancadragoman spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mandreeac
De ce Anca, pentru ca, si la prima fetita s-a pozitivat mai greu? Andreea B. in asteptare de a avea un frumos si sanatos.Sa ma ajute Dumnezeu sa fie deja in burtica! |
La ea s-a pozitivat in Z12 DPO dar am vazut atatea teste negative in viata mea ca astept min 1 saptamana acum pana sa fac unul
poze si filmulete
povestea nasterii
BAZAR UNIC!!!
PaulaFrida spune:
Neatza fetele
Mai inainte m-am trezit si am citit din urma ce ati scris
Cosmy multumim de cafelutza,ma bucur sa te "vad" p-aici
Fetele care se testeaza zilele astea,va tin pumnii sa vedeti dublu pe test
va -acesc pe toate si va doresc o zii minunata
Am inceput a treia folie de AC,inca una si chemam barza sa n-il aduca pe
Marriage ticker
TTC ticker
mandreeac spune:
Paula ! Sa dea Domnul sa vedem dublu!