Mamici si Gravidute Italia -72-

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

alexandra-habar nu am cum e bustiera de care zici ...daca e comoda,poart-o asa,inseamna ca ai luat-o bine pe tine...Ce zapa' is ,am uitat sa-ti zic ca eu ,cu Ambra puneam laptele pe care mi-l trageam,in congelator.Dar nu l-am folosit niciodata,ca Ambra nu vroia biberonul,in plus nu am avut nevoie,l-am avut tot timpul proaspat .Eu luam din farmacie pungulite pt. asa ceva,ca si alea pt. congelat mancare...sper ca m-ai inteles...
ambramburika-ce matinala esti...ai noroc ca te lasa S. sa adormi devreme...Ambra doar la 24 adoarme,si cand eram gravida mie imi era somn de pe la 21 ...
raluca-frumoase pozele!
Pai,daca ii place Maeva sotului,corect ar fi sa il puneti si ep asta...La Anais cine a ales numele?Eu sunt pe ideea ca amandoi parintii au dreptul sa aleaga numele la copii..
roxali-eu am folosit tubuletul ala de care zici,chiar dupa ce s-a nascut,si sunt de acord cu tine,ca nu creeaza dependenta...Eu il folosesc dor in cazuri extreme,cand vad ca nu mai poate...ieri de ex.,nu a plans,asa ca l-am lasat sa faca singur...
Succes pe 9,ca sigur dupa ce vine sora mea,nu mai dau pe-aici...

andreea, Ambra si Giorgio
cu noi ; www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Salutare!!
Sunt la pagina 9

Alexandra, a mea bustiera e ca un sutien, adica are forma unui sutien, dar e din bumbac subtire.

, Giani

fericita de strengar Loris Stefan (02.10.2009)

Loris, o noua stea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

La multi ani tuturor copiilor!!!

elena,cum zice alexandra,eu am folosit crema de la Medela,Pure Lan...e f. buna,e indicat sa o folosesti si cu o sapt,doua inainte sa nasti,o data/zi...asa stii sigur ca n-o sa ai probleme...

ma duc sa lucrez si eu ceva,ca s-a tre<it si Giorgio...parca are ceas,doarme fix o jum. ora...

andreea, Ambra si Giorgio
cu noi ; www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

ELENI, acum am vazut si eu pozele cu burtica, ieri inca nu le aveai . Frumoasa! Cu kg eu am pus 17, dar eu sunt si mai plinuta de felul meu si cica atunci nu pui asa multe. Dar in ultimele 2 luni nu am luat aproape deloc. Ce ma enerveaza doctorii astia care spun ca ai lut multeeeee. Eu in Romania aveam o doctorita, si aici un doctor, dar nici unul nu mi-a zis nimic, ca imi stiau si situatia, eu nu am avut voie in primele luni nici sa ma misc din pat.
Acum dupa nastere am ajuns la urgente cu o problema si ma intreaba....aia...doctora...cate kile ai pus cu sarcina, cu o fata de numa-numa...imi venea sa plec de acolo, sincer....Ca sunt grasa vad si eu in oglinda, nu trebuia sa merg pana la urgente pt asta

Mami de Printisor - Alessandro (15.04.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoanag spune:

ciao!!!
tu da ce mai scrieti
am ce recupera
numai ca acum nu am timp ca mai am ceva de facut si apoi sa fac prinzul dar dupa prinz revin
am pus si eu poze pe piccasa ca se incarca super repede si nu stai 10 ore
revin mai tirziu sa citesc si sa mai pove cu voi ca iar sint in urma
am pus citeva poze cu belli lunghi di Giulia cind am apuca sa fa ca daca as sta dupa ea toata ziua as poza-o si mai are 2 ca o statuie de zic ca-i regina
va pup si a dopo si vreau sa vad si eu pozele voastre

Mami de Giulia -20 iunie '07-

Mergi la inceput

scz de greseli...vad ca nu bate bine toate literele si tre' sa corectez
La multi ani copiilor din intreaga lume!

Mergi la inceput

sa va intreb ceva
am vazut ca alexandra are album pe piccasa,Abramburika,Kemsy,Cami si Elena ce ziceti daca ne facem toate si ne punem pozele la rubrica amici si asa le vedem doar intre noi?
ce ziceti? cum sint si pe altele te se pot uita doar amicii si pe cine inviti
vreti?
acum l-am lasat pe public dar mai incolo vreau sa-l mut pe privat
ziceti ce parerea aveti?
revin mai tirziu

Mergi la inceput

eu sunt de acord, n-am treaba, putem sa le punem pe un cont comun

Mergi la inceput

IOANA...vrei sa-mi faci in ciuda cu printesa ta?...da lasa ca il imbrac si eu pe al meu in rege
ma gandeam sa iti spun, ca acasa erau tot felul de peruci pt copii, de aia vrea ea? cumpara-i una, ca ce daca se plimba cu ea pe afara, eu i-am luat unei nepoate de ale mele si ma plimbam si eu cu ea, aici nu am poze, ca sunt pe calculatorul de acasa. O sa vezi ca nici nu o sa o tina mult...o sa se plictiseasca repede.

Am uitat sa va spun ca aseara a fost prima baita care i-a placut cu adevarat lui Alessandro, se juca cu manutele in apa...a fost tare dulce. Si mai nou daca vede ca nu il bagam in seama, face mutrita de om suparat si da sa planga...da nu strigate ci plans de ala induiasotor, ca si la sotul i se muiase inima.

Ca zicea Raluca de excursia lor, chiar vroiam sa te intreb ca ziceai ca acolo metroul e bine organizat...noi am fost in Franta si am ajuns la concluzia ca e cel mai intortocheat metro si cel mai naspa...la un moment dat am preferat sa ne plimbam pe jos decat cu metroul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

La multi ani copilasilor!!!
Noi azi avem munca in program...deci nu ma aniversez
Nu cred ca e de la dinti agitatia nocturna a lui loris...Dar sper sa treaca repede (la un an, 2...9, oricum pana la majorat sigur scap)

Aaaa, nu mai stiu ce vroiam sa zic...
Ma duc sa mananc ceva

o ZI BUNA!!!

, Giani

fericita de strengar Loris Stefan (02.10.2009)

Loris, o noua stea

Mergi la inceput