Ghiocei de martie-aprilie 2009***211***
Raspunsuri - Pagina 6
Kea spune:
Anca nu-ti trebuie alta asigurare de sanatate, te duci la CNAS si faci cerere sa ti se elibereze Cardul european de asigurari sociale de sanatate, care e valabil 6 luni (dar numai in UE e valabil). Iti vine acasa in 2 saptamani, cam asa.
iuca spune:
Buna dimineata fetelor,
Sunt suparata ca imi e teama ca vor face copii varsat de vant. Ne-am intalnit in ultimele 2 zile cu o nepotica si azi m-a sunat mamica ei ca a facut nepotica varsat de vant.
Duminica am fost cumparaturi in Real si cand sa platesc la casa, era sa scap cardul si cand l-am prins l-am pocnit. Am fost la banca pt alt card si am dat de alta, nu imi gasesc buletinul. Fara buletin nu pot nici sa imi ridic noul card nici sa scot bani de la casieria bancii.
Nu am pierdut niciodata vreun act si parca sunt ca in filmele cu prosti.
Gianina34 spune:
buna dimineata
cam matinala cafeaua astazi
bianca - sa aveti vreme frumoasa si sa veniti cu muuulte poze
maya - la unele gradinite particulate sunt si grupe mini/baby care primesc si copii de 1 an si jumatate (noi vom avea 1 an si 4.5 luni)
florinela- tinem pumnii astazi la inspectie, sa fie totul bine sa primiti unda verde si pentru alte mancaruri
la gradi a noastra mancarea se prepara zilnic acolo (au bucatarie proprie + nutritionist) si sunt respectate interdictiile alimentare ale puiului (ca si noi mai avem multe intolerante, alergii alimentare)
iar la 2 ani eu sunt convinsa ca veti fi muuult mai bine si voi putea uita cu curaj la oferta de gradinite
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si-un pic
Gianina34 spune:
simplyana- imi pare tare rau de toate necazurile voastre
nu pot decat sa-ti trimit un gand bun si multi pupici
si tinem pumnii sa va insanatositi cu totii
avem 1 anisor si-un pic
Gianina34 spune:
iuca - din experienta noastra cu varsatul de vant, pot sa-ti spun urmatoarele: daca cumva fetita respectiva prezenta simptome de raceala si a tusit stranutat pe langa gemenuti atunci au toate sansele sa se fi molipsit
nu te speria ca nu-i chiar atat de groaznic cum pare; trebuie sa fii atenta ca debutul este ca la o raceala obisnuita cu mucusori, ceva febra - nu prea mare, poate si rosu'n gat si nu trebuie in nici un caz administrat antibiotic
pe toata perioada noi ne-am tratat doar cu ceva supozitoare cu paracetamol, cu mixtura mentolata, violet de gentiana... si atat
asa ca cel mult poti sa te "aprovizionezi" cu astea
legat de pierderea buletinului, poate ca totusi nu-i pierdut ci doar zapacit pe undeva - ia sa intorci un pahar de sticla cu fundul in sus si sa incepi apoi cautarea (de cele mai multe ori functioneaza)
edit: ca uitasem de peritol/ketof in caz de mancarimi prea mari (eu nu am reusit sa o fac sa inchita asa ceva asa ca am rezistat eroic - ea , ca eu am inghitit 2 sticlute)
avem 1 anisor si-un pic
Dodo-pui spune:
chiuana prin zona...
Isabella a scancit de vreo 2 ori azi noapte...acum a mancat bine...a stat si "bolit"putin pe mine...apoi mi-am facut curaj si am las-o jos la joaca...Se joaca nu-i f zambareata ieri m-am uitat in guritza se pare va se apropie maseleleee
Participam la concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=&folder=I%20Love%20DC" target="_blank">dod-1 dod-2
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Gianina34 spune:
anca - multumesc pentru multimea de "detalii"
greu e dom'le cu alegerea masinii (mai ales cand sunt 2 pareri)
avem 1 anisor si-un pic
Gianina34 spune:
dodo-pui - pai asta-i boierie cu doar 2 scranceli/noapte
pupacim dulcetica mica
avem 1 anisor si-un pic
iuca spune:
Multumesc mult Geanina am notat tot.
Gianina la voi cat a tinut varsatul de vant, cum a suportat Andreea?
O sa reincep cautarile cu paharul rasturnat. Si eu cred ca e prin casa, (parca o vazusem pe Bia cu el prin mana mai demult)doar ca am cam epuizat locurile de cautat.