Ghiocei de martie-aprilie 2009***211***

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

novus, nu trebuie dat, daca face febra (sau alte reactii la vaccin) face abia in a doua saptamana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maya25 spune:

Florinela, citesc ca sunteti bolnaviori. Saracutul Victoras... Tinem pumnii pe maine la doctor sa veniti cu vesti bune.
Nu te superi daca te intreb, dar de la ce vine colita la un copil mic? Si sotul a avut probleme cand era bebelus, facea diarei, era ff slab dar nu l-a prea ingrijit nimeni. L-au trimis la tara zicand ca daca are zile o sa traiasca si fara prea multa ingrijire, daca nu... A avut zile... Ce atitudine au putut avea parintii! Dar nu stie exact ce a avut si de unde i s-a tras.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_nicolae spune:

novusica

sa treceti usor peste vaccin. Si ca tot "vorbesc" cu tine acum, mi-am amintit sa te intreb: asigurari medicale pt duni facem, am facut deja, unde facem? Ma organizezi tu si la capitolul asta?

Poze cu noi

Veronica-Elena 12 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 1 anisor

Mergi la inceput

Gianina, deja v-ati inscris la gradinita? Asa mititei? De ce stiam eu ca numai de la 3 ani pot fi inscrisi copiii la gradi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Sint tare mindra de nora mea cea super-titi si cu freza care-i vine de minune

Novus, tin pumnii, sa treceti usor peste uriciosul ROR.

Florinela, succes miine.

Noapte buna si pentru toata gasca.

Gina lu' Ian
Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard
Ian are 1 an!
Ian 1 an +

Mergi la inceput

Merg si eu la culcare.
Somn usor tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Neata,

Azi va dau eu cafeaua. Sunt matinala, stiu!

Plecam in excursie. Are Robert treaba la Covasna si motz-cocotz si noi.
Cred ca ne intoarcem duminica desi evenimentul se termina maine seara.

Pt ANCA

Eu una nu mai fac asigurari medicale la iesirea din tara de vreo 2 ani. daca vreti neaparat faceti doar pitici. Oricum asigurarea aia (ieftina) acopera doar cazurile de urgenta- adica o aspirina.

Asa, acum ca Vladimir doarme imi savurez cafeaua si astept sa mai intrecineva la palavre...dar la ora asta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

La ora asta sint eu...da nu am timp de cafea....ma fugareste fiica-mea cea matinala.
Drum bun si distractie placuta !

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Halou.
Nici noi n-am facut niciun vaccin de 1 an inca, cred ca luni facem unul (ROR). Tinem pumnii Alexandrei.
Ia, ca am intrat sa mai zic ceva si pur si simplu am uitat!! Neuronu', neuronu'!!

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN!
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_nicolae spune:

Bianca, cu asig medicala, intr-un fel asa este, cum zici tu, mai ales pt cei ce pleaca scurt si des. Totusi, eu am o prietena care in antalya, prin ultimele zile, a alunecat pe scara si a facut entorsa, in 2 min au venit medicii, au rezolvat ce trebuia+medicatie, a fost totul ok, dar cand sa plece, a intrebat de curiozitate la hotel cat ar fi costat dc se ducea ea la vreun spital ceva, fara asigurare medicala, si era cam scump, peste 1000 E. Asa ca pt ea a fost utila asig medicala. Desigur, ideal e sa nu aiba nimeni nevoie de ea:).
Ca si la masini, platesc casco, desi e mica probabilitatea sa fure fix c3-ul meu, cand sunt altele nemtesti sau mai bune. Dar na, e bine totusi sa ai casco... Si vad ca acum la rca mi-au dat si cartea verde pt afara, si casco gratuit pt afara. Dar, la fel, sper sa nu avem nevoie.

De georgiana310 si adrisimo, chiar nimeni nu mai stie nimic? Parca urma sa fie o intalnire estica, pe la sfarsitul lui aprilie, 1 mai... Floric, zi si mie cum a fost, cred ca am scapat cateva pagini...

Pup.

Poze cu noi

Veronica-Elena 12 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 1 anisor

Mergi la inceput