Ghiocei de martie-aprilie 2009***211***

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

asa-i bianca - ai fff multa dreptate (mai ales ca eu trebuie sa si fac un credit/leasing)
eu ma gandeam la duster doar in varianta de - sa dea norocul peste mine

acum prospectez ofertele la masini recuperate

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si-un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

Salutare fetelor!

Am vazut multimea de poze de la Sighisoara! Asa cum zicea si Anca la un moment dat, e foarte interesant cum lumea asta virtula a noastra se concretizeaza, si ce punti, si ce alaturari de oameni se creeaza! E chiar foarte tare! Nu mai laud si eu ghioceii+parintii, sa nu le fie de deochi!

ILINCA, i s-a culcat freza Sophiphicai!!! E delicioasa!

BIANCA, misto freza, am avut-o si eu acum vreo 3 ani (inainte de a ma marita), dupa ce fusesem albastra in cap. Albastru cobalt, uniform . Daca ma gandesc bine, aveam cam aceeasi varsta pe care o ai tu acum. Au fost ultimele mele razvratiri , dupa care m-am babit grav-de-tot. Sper sa nu fie cazul si la tine, sa ramai asa forever, ca tare bine te mai prinde! Te asortezi cu fratiorul Vladimir.

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

La multi ani, NILUFERA!
si oleaca mai tarzior,
La multi ani, Iulia!

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

Despre noi:
Luca e relativ bine, dar tot n-am facut priorix inca, a alternat cacaceli( de la sanasol erau, am concluzionat cand am terminat sticluta ) cu pusee de febra de la masele, cu greve de papa, tot de la masele, si cu grave de somn - nu-stiu-de-la-ce...Azi, de exemplu, s-a trezit la 8.30 ( a adormit "aseara" la 1.15) si a adormit de amiaza la 17.00 . Dumnezeu stie ce program artistic mai avem la noapte. Acum doarme, ofcors. In ultimele 3 luni a luat in greutate (aprox) 200 de grame si s-a inaltat 4 cm. Vorbeste doar in japoneza.

Eu am puroi pe amigdala stanga, ceva otita tot pe stanga, si umflat si dureros tot "calculatoru'". MONNVAS, cum te mai simti?

Mimi, plin de bube pe fatza (a avut mereu cosuri cam multe, dar de vreo luna e plin-plin) s-a dus ieri la dermatolog, a facut teste microbiene (pe piele), si din 7, s-au umflat 5! Si-s umflate rau, si rosii, si dureroase, a facut toata noaptea febra 39+...

Asa ca n-avem loc sa bolim unii de altii.

Multa sanatate puiutilor bolnaviori!

http://www.lucamic.blogspot.com/

Editez, ca uitasem de Mura, si ea cu scheme in program, a facut alergie la niste boabe "cu legume" si a durat ceva pana ne-am prins...Si inca mai are episoade (noaptea pe la 3) de greata, diaree si concert de matze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

De absentat de pe-acilea...am absentat mai mult din cauza unei stari psihice nasoale. Si cand am vrut sa ma vait la voi, am citit postarile FLORINELEI, pe care o pup si la care ma gandesc mereu, si mi s-a facut rusine cu problemele mele inchipuite...si-am tacut.


Aaaa, DYANA, felicitari surioarei pentru gravideala! Sarcina usoara si mutzunea sanatoasa!


Power-play-ul meu (pt ridicare de moral): http://www.youtube.com/watch?v=P32Tnok65cI&NR=1

Si pt OLISHKA, varianta portugheza a lui Chitibus: http://www.youtube.com/watch?v=orxxp-3gBiE&feature=channel

Sa aveti o zi frumoasa!

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Buna, fetele!

Bine v-am regasit! Am aterizat si noi acasa pe la 1 noaptea,dupa vreo 1400 de km strabatuti prin tara, deja saracul meu pitic nu mai stia ce e cu el decat l-am plimbat. Am strabatut asa: Bucuresti, Sighisoara, Bicaz-Lacul Rosu si apoi ne-am intors prin Moldova:Piatra-Neamt, Bacau si apoi am stat cateva ore la Galati si Braila. A fost tare frumos,peisaje incantatoare, dar si obositor, a fost greu cu Lucian cu mancarea, nu prea a mancat si se cunoaste ca a slabit putin, s-a cumulat si cu iesirea unei maselute.

Despre intalneala cu fetele si ghioceiii, nu am cuvinte, a fost super, imi pare tare rau ca nu a fost mai mult si ca ne-am vazut doar fugitiv, am avut impresia ca le cunosc de foarte mult timp, nici decum ca e prima oara in viata, ghioceiii muuuult mai frumosi in realitate si parintii la fel.

Am citit fugitiv si vreau sa le multumesc fetelor pentru cuvintele frumoase la adresa noastra si sper din tot sufletul sa se organizeze o intalnire si la mare.

Acum va las pozele noastre si fug la treaba: :http://picasaweb.google.ro/symona0323/IntalnireSighisoara# si
http://picasaweb.google.ro/symona0323/Concediu#


Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_nicolae spune:

Legat de indemnizatie

Eu m-am intors la serv, totusi, imi spun parerea. Pisik are dreptate. Desi legea cu 85% a sosit cand noi deja ne pregateam de morfofetale, ea a stat la baza unor calcule facute de fiecare, acolo in familia lui, DUPA venirea ghioceilor acasa. Prin urmare, similar cu Bianca, eu am avut 40 mil in CIC iar acum am 42, suna mult, stiu, dar dupa ce platesc toate facturile + asigurarile [vreo 6] + banca, raman cu max 15 pt masa/scoala/cursuri copii/haine/benzina/diverse. Ori 15 mil pt 4 persoane nu este putin, dar nici foarte linistitor. Adica grija de maine tot exista intr-un fel, cum apare vreo plata in plus, cum se simte, de exemplu v+t vor in tabara, asta inseamna sa scoti brusc un 12 mil. Sigur, pana la urma se poate trai si cu mai putin, dar atunci, chiar nu va mai conta munca depusa pana sa ajungi la un salariu bun si, implicit, la impozite pe masura? Si nu ma refer la cantitatea de munca, pana la urma toti muncim intr-un fel sau altul, dar raspunderea creste pe masura importantei si greutatii muncii, consumul psihic e totusi mai mare, de exemplu, la mine nu 1 data am mers noaptea la serv pt ca vreun customer american nu putea sa-si seteze forward la centrala telefonica, si apoi pleci asa, spre casa, ingandurat. Apoi, un salariu bunicel de multe ori reflecta si o vechime in munca, si cu atat mai mult totalul impozitelor si taxelor platite este mai mare. Eu de ex, muncesc si cotizez de 16 ani, oare chiar ar fi corect sa primesc ca si cum abia am incheiat clasa a XII-a? In plus, exista tendinta de a ni se spune ca vaii, acest salariu CIC e un ajutor de la stat, dar nu, nu este decat partial adevarat. Pentru mamele care nu au apucat sa munceasca prea mult, da, acei 6 mil sunt totusi un ajutor binevenit. Dar, pentru cei care au tot cotizat ani de zile, partea de sanatate se ducea lunar la Casa de ASIGURARI medicale. Notiunea de asigurare exact asta reprezinta: iti platesti in avans ceva ce poate vei avea nevoie mai tarziu. Pentru majoritatea platitorilor, balanta intre cat cotizeaza in total, pe parcursul anilor, si cat beneficiaza pentru concedii medicale/cic este clar in favoarea Caselor de Sanatate. Asa ca... una peste alta, acei 85% sunt bani meritati. Alocatia pt copii este altceva, aia da, este ajutor de la stat, si e normal sa fie egala pt toti copiii. Sigur, si aia e mica, pana la 2 ani statul considera ca 2 mil sunt utili, apoi, de la 2 ani si 1 zi, gata, acel copil musai trebuie sa treaca la regim de balerina, si doar 40 roni mai sunt necesari . Prin urmare, nu este chiar corecta scaderea indemnizatiei de cic, sau, cel putin, ar trebui oferite niste compensari pt mamele ce se intorc mai devreme la serv, de ex, crese la serv, program flexibil, etc. La unele firme particulare se mai vede ceva ceva, dar per intreaga tara, nu, nu se vede.

Legat de masini SH

Se merita masina sh DACA ai un profesionist sa ti-o aleaga, fara bube ascunse, si daca ai un partner care sa ii faca mentenanta si sa depisteze la timp vreo problema. Altfel, pt mine de ex, mi-a fost foarte clar ca imi trebuie masina noua, macar sa am o speranta mai maricica la rezistenta masinii, ca eu nu as sti sa aud vreun zgomt si sa-mi zic: aaa, e piesa aia, las ca o iau din targ si o montez in spatele blocului. Asa ca, in jur de 9.000 e, in 2005, mi-am ales citroen c3, rezonabila din multe puncte de vedere. Aaa, si ca sa va amuz, cand mi-am luat masina am analizat vreo 2-3 luni, aveam un tabel cu vreo 7 coloane si pe linii erau diverse masini, le dadeam note si faceam totalul pe verticala. Spre finala, ramasesera 4 modele, sensibil egale, si nu mai puteam sa filtrez nicicum. Apare un coleg si-mi vede tabelul, rade, apoi ma intreaba: zi domne, cati cai putere vrei sa ai? Eu, suav: but, I am just a women. El: ok, atunci ce culoare vrei? Eu: un rosu grena. El: da, din astea 4 doar la citroen gasesti. Eu: ok, am inteles. Si gata clasamentul! Merg la dealerul citroen, explica ala caracteristici, era inantat, senin la chip, apoi zice: ce culoare vreti? Eu: un grena mai viu. El: Grena???? Mai viu??? Dar nu avem asa ceva la citroen!!! Era siderat si mahnit, se dusese seninatatea de pe chip. Eu: ba da, aveti, stiu eu! Si ii arat pantofii mei [ma prinsesem ca dealerul, ca un adevarat man stia doar cateva culori de baza]. El zice:aaa, da, rosu avem, si catre un coleg, ia cauta ma in stoc dc avem o masina precum pantofii doamnei! Scoate man n2 capul din moniyor, imi priveste/admira picioarele, si zice: da sefu, avem, e tocmai pe drum. In prezent sunt f multumita, nu am avut nici o defectiune, la drum intins ca la sighi a scos 5 si ceva la 100, nu a existat sa nu-mi porneasca vreodata motorul, etc... Pupa mama rotunjoara !
De fapt, eu doar voiam sa-i scriu geaninei ca despre dacia duster sa vb cu dl pisik!!

Poze cu noi

Veronica-Elena 12 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Eu nu pot sa vin maine la intalneala... ca ma duc sa ma balacesc in stiinta. Si maine, si poimaine, si sambata... doctor ma fac.

Nici pe aici nu cred ca o sa prea mai am timp sa apar zilele astea... dar recuperez eu.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Hahahaaaaa....pai fix ALA era calul care imi place mie. Friesian. Uof!De-ala vreau de ziua mea :D

Simonapro, sa va fie de bine plimbarea ! Daca ar incepe si Pisilinca sa se reindragosteasca de scaunul de masina, ce bine ar fi...

La noi vad ca iar s-a pus pe ploaie. Ma impusc daca o ia de la capat cu vremea pishorcoasa....




If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_05 spune:

Carla
Iuca
Sympliana
Multumim mult pt urari!

Cami mami fericita de printesa Iulia Elena (25.05.2009)

Mergi la inceput