Ghiocei de martie-aprilie 2009***211***
Raspunsuri - Pagina 19
Anaan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gigelica20 .si unul dintre copii a vomat in jet...iar mama l-a trimis cu tatal in casa...doar sa-l schimbe si l-a adus inapoi ![]() ![]() ...si sarmanul iar a bagat o voma in cascada... sGigelica ,mami de Victor-Andrei - Pitonul![]() 30 martie 2009 ![]() |
Of, ce parinti: isi chinuie si propriul copil si le fac probleme si altora!

Ma bucur ca Victor e mai bine!
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
Pisik06 spune:
LUCIA, ce rau imi pare.Sanatate multa lui Victor
Mie imi e groaza cand va aud cu epidemia de enterocolita. Ana nu a facut rotarix-ul si absolut tot ceea ce prinde baga in gura
. In permanenta are mainile negre afara, sterge asfaltul cu ele, mangaie tot ce prinde, cosuri de gunoi, orice, iar stersul meu pe maini dureaza fix 5 secunde
. Alaltaieri a scuipat un chistoc din gura. Il mestecase si cred ca nu i-a placut gustul. Nici nu stiu cand l-a bagat in gura, ca sunt cu ochii pe ea ca pe butelie, dar tot mai scapa

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)
Pozele noastre
Fotografii profesionale evenimente
Anaan spune:
| citat din mesajul lui Pisik06 LUCIA, ce rau imi pare.Sanatate multa lui Victor ![]() Mie imi e groaza cand va aud cu epidemia de enterocolita. Ana nu a facut rotarix-ul si absolut tot ceea ce prinde baga in gura ![]() . In permanenta are mainile negre afara, sterge asfaltul cu ele, mangaie tot ce prinde, cosuri de gunoi, orice, iar stersul meu pe maini dureaza fix 5 secunde . Alaltaieri a scuipat un chistoc din gura. Il mestecase si cred ca nu i-a placut gustul. Nici nu stiu cand l-a bagat in gura, ca sunt cu ochii pe ea ca pe butelie, dar tot mai scapa![]() ![]() ![]() Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009) Pozele noastre Fotografii profesionale evenimente |
Exact in aceeasi situatie sunt si eu cu Andrei: nu are Rotarixul facut, iar gunoiul este pasiunea lui. Mai nou, plimbarile au devenit o corvoada pentru mine, dupa ce-l dau jos din carucior, face doi-trei pasi si apoi jap! in patru labe, in cautare de gunoaie
! Iarba, scoarta de copac, pamantul nu-l mai intereseaza ( le-a incercat deja) si s-a reprofilat pe toate mizeriile posibile. Cum vede un cos de gunoi, incepe sa chiuie!
Anaan spune:
Si, evident, cand incerc sa-i iau mizeriile colectate sau sa-l duc de acolo, imi face un circ de toata frumusetea, sa nu trecem cumva neobservati!
Anaan spune:
Chiar m-as bucura sa-mi dati un sfat cum as putea sa-l lecuiesc de mania bagatului in gura a tuturor mizeriilor posibile!
Anaan spune:
Sunt convinsa ca, daca am da de vreun rahat, l-ar degusta cu toata placerea!
...Chiar nu stiu ce sa-i mai fac
!
olishka spune:
Salutare!!!
Gige multa sanatate Pitonului. Da voi ati mai avut enterocolita? David a avut si el dar dupa aceea nu a mai luat. S-a imunizat. De ziua lui am avut invitati un bebe care a facut enerocolita si au stat bot in bot cateva zile, dar David nu a luat nimic.
Aris super locul de joaca de care zici. Ma incanta ideea sa stau relaxata si piciul sa se distreze. Cand mai mergeti pe-acolo sa ne dati si noua un semn.
Noi avem invitati surpriza: soacra
A aparut fara sa se anunte. SURPRIZA
Deocamdata este ok.
Astazi am fost sa-l programez pe David la operatie. Miercurea viitoare va avea loc, chiar de ziua mea. Am emotii.
Anaan foarte dragut Andrei cu pijamalute roz. Si noi avem. Da mie mi se pare tare dragut
Olga, mamica lui David iepurasul 

Anaan spune:
| citat din mesajul lui olishka Salutare!!! Astazi am fost sa-l programez pe David la operatie. Miercurea viitoare va avea loc, chiar de ziua mea. Am emotii. Olga, mamica lui David iepurasul ![]() ![]() |
Tinem pumnii sa fie totul ok!

Anaan spune:
| citat din mesajul lui olishka Salutare!!! Anaan foarte dragut Andrei cu pijamalute roz. Si noi avem. Da mie mi se pare tare dragut Olga, mamica lui David iepurasul ![]() ![]() |
Ei, ale noastre au devenit accidental roz, dar, drept sa-ti spun, si mie imi plac!
Anaan spune:
A plouat torential vreo ora - strada mi s-a transformat intr-un rau de munte
- dar acum e soare si ciripit de pasarele
...evident, fiu-meu doarme, ca de-aia bantui pe aici! Astept sa ia sfarsit hibernarea ursului si sa mergem la investigat noroaie!( si gunoaie
)

Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009