Ghiocei de martie-aprilie 2009***211***

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

este pe cheiul dambovitei, intre vitan(targul auto) si intersectia cu b-dul mihai bravu. pe partea dreapta cum mergi de la vitan spre timpuri noi, exact vis-a-vis de complexul ala de blocuri noi super inalte. kiddy land parca se numeshte.e o hala din'aia industriala. nu e chiar de super fitze dar mie mi-a placut. am vazut si locuri de joaca mai frumoase si mai elegante dar si personajele care le frecventau erau pe masuna. asta mi se pare mai de clasa medie asa si eu m-am simtit mai confortabil. mancarea e ok, nu cine stie ce dar e buna iar cafeaua este excelenta. distractie placuta si da-mi un sms cand mergeti poate ne potrivim si noi

Citat:
citat din mesajul lui mireal

Citat:
citat din mesajul lui aris26

salutare dragelor
eu iam am tras chiulul. am fost efectiv impachetat in treburi si nici azi nu e cu mult mai bine. maine am botez care se lasa cu iesit in club seara. nici nu am apucat sa va zic ca duminica trecuta am fost la o petrecere de pitici la un loc de joaca super tare. mi-au luat fetele copilul in primire si 3 ore nu am stiut de el. mil mai aducea fata aia care se lipise de el si ii trimisese sms prietenului ei sa ii spuna ca ea s-a indragostit de un baiat..asa mi-l aducea ca cica ma striga. de cate ori se bagau prin labirintul ala si se jucau la un cilindru care ii placea la nebunie el zicea:"mama, mama, mama" asa ca mi-l aducea plocon, copilul cand ma vedea incepea:"nu nu nu" mi-a trebuit ceva timp sa ma prind ca nu zicea mama si "aman" care este o exclamatie de bucurie si uimire in limba lu ta-su.
oricum e un loc in care mi-am promis ca mai merg. ma costa 20 lei nelimitat, il las la joaca si eu pot sa stau sus sa mananc sa imi beau cafeaua...au nishte geamuri care dau deasupra locului de joaca deci poti sa vezi ce ispravi face plodul si in plus fetele sunt extraordinare, au grija de fiecare pas si au o energie incredibila(se vede ca au 20 de ani si dorm 8-9 ore legat/noapte)
de abia ashtept sa imi trimita mama sarbatoritei pozele ..ca eu am uitat aparatul acasa

hai ca trimit mesajul asta ca si asa m-am intins si cine stie cine cu ce treburi mai apare

25 martie 2009

Aris, spune-mi si mie locul ca si eu caut asa ceva, sa stau putin sa ma relaxez cand ies

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Nu, acum sintem ok; dar v-am tot auzit, in nenumarate rinduri, vorbind despre ele si nu stiam exact despre ce e vorba; cind Ian a avut scaune moi (de la dinti, probabil, pentru ca alte simptome nu avea) doctorita ne-a prescris Smecta, Biotics si Hydrasec.
De cele mai multe ori, mi se pare ca aici, la Bistrita, traiesc intr-o alta tara, iar cind e vorba de doctori...nu are rost sa detailez.

Multu' de lamuriri.

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Da, Ina, la farmacie. Cred ca Prolyte gasesti aproape in orice farmacie, eu Humana am luat din Sensiblu. Se pot pune in apa sau ceai de menta. Pt rehidratare gaseam candva apa cu saruri, intr-o sticla cu tzutzu, era tare buna, in ultimul timp n-am mai gasit. Cand a facut Clau gastroenterita, doctorita si Cola fara zahar mi-a spus ca e buna de rehidratare, ca se da cate o lingurita, nu-i dai sa bea juma de litru. Si Gatorade-ul e bun.
Dar aveti si voi probleme?

_
Sunt o mica printesa - foto & video
Luana - avem 16 luni
Arborele care daruieste

Gina lu' Ian
Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard
Ian are 1 an!
Ian 1 an +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Salutare!

N-am prea intrat nici eu in ultimul timp din cauze multiple: lipsa de timp, vreme frumoasa, umblat pe la facut de pasaport pt. junior etc.
Din urma nu mai tin minte prea multe, c-am citit asa pe fuga...
Oricum, am vazut-o pe Sophiphi: Ilinca, e minunata fetita asta a ta! Ma bucur ca ai reaparut si tu in peisaj, ca ma gandisem c-ai dezertat!

Am constatat ca sunt multi bebei bolnavi...sanatate multa! Si pe aici circula o viroza de-aia urata cu varsaturi, febra si diaree...sper din suflet s-o ocolim!

Of, ce mi-ar placea si mie sa dau de-un loc de joaca asemeni aluia de care vorbea Aris...dar n-am sa vad eu asa ceva pe aici! Uite, asta e un motiv pentru care as sta in Bucuresti!

Astazi fiu-meu si-a declarat independenta alimentara: si-a servit singur laptele de dimineata...bine, eu i l-am pregatit, dar l-a baut de unul singur. Stiam ca se apropie si momentul asta...stiu ca par o tembela, dar bautul laptelui era un ritual pe care-l impartaseam amandoi, erau momentele noastre de iubire si rasfat...ma simt de parca l-am intarcat.( imi inchipui cam cat de greu e intarcatul adevarat!) Iata dovada http://picasaweb.google.ro/105307725673140099193/RapsodiiDePrimavara2010#5476239050849910418
Faceti abstractie de pijamaua roz, dar saptamana trecuta am reusit performanta sa-i rozosesc aproape toate tinutele nocturne de la o bluza rosie de-a mea!

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Mergi la inceput

Intre timp am evoluat si in domeniul viitoarei lui cariere: de la geniu plurivalent si star rock, am plonjat in realitate si ne-am oprit la niste variante mai umile: stripper (se dezbraca in pielea goala cat ai zice peste!) sau alpinist utilitar (se catara pe tot ce prinde si e pasionat de...gunoi!).

Mergi la inceput

Ina, io de chestia aia din ficat de cod nu stiu nimic, dar zau c-as trage eu cate-o dusca, la ce beneficii aduce!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Hello!

Eu de ziua copilului i-am luat o jucarie, o testoasa in care bagi forme, gem borcanul FP pe care nu am apucat sa i-l mai iau. Asta pt ca am fost la baby expo si oricum am dat o poala de bani pe nimic, macar sa se aleaga copilu cu ceva de 1 iunie. Nu ca s-ar juca cu ceva, nici nu ma mai obosesc sa le scot pe toate din cutie

KEA, si Ana bea apa din sticla. Aseara i-am uitat canita acasa si cand a vazut o fetita band suc in parc a fost nenorocire. Ii era sete, ear clar. AM plecat repede si pana la chiosc m-a stiut tot cartierul. Am luat o Dorna la jumate si a baut din ea un sfert pe nerasuflate. Asta la Ana e mare performanta, ea care nu bea lichide mai deloc. Se vede ca e cald, ca numai afara bea, in casa ma refuza in continuare.

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)

Pozele noastre

Fotografii profesionale evenimente

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Dar inca nu-i ziua copilului asa ca mai am timp sa caut. Noi vrem sa-i luam tricicleta, ca la cea veche, mostenire, nu mai avem tavita pt picioruse. Azi avem 16 luni si am pus cateva poze aici.

_
Luana - avem 16 luni
Arborele care daruieste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anaan
Astazi fiu-meu si-a declarat independenta alimentara

Bravo Andrei!
Ai rabdare mami, in curand iti ia lingurita din mana sa pape singurel si iaurtelul.

_
Luana - avem 16 luni
Arborele care daruieste

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Anaan
Astazi fiu-meu si-a declarat independenta alimentara

Bravo Andrei!
Ai rabdare mami, in curand iti ia lingurita din mana sa pape singurel si iaurtelul.

_
Luana - avem 16 luni
Arborele care daruieste

Ala-l seveste deja....cu mana!

Luana vad ca are vocatie de chef intr-un restaurant de canibali: felul principal- papusa la cuptor! E draguta foc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui gigelica20

Pitonul e iar kakacios...6 scaune in mai putin de 10 ore...dintre care ultimile 4 intr-o ora jumatate...acum doarme...nu a vrut sa manance nimic, dar mi-a baut smecta si putin ceai de menta...
I-am fiert orez cu morcov, ii coc niste mere...dr zice ca sa nu-l trec inca pe lapte fara lactoza, dar eu as vrea sa o fac totusi, ca sa-l pun repede pe picioare...

E epidemie de enterocolita virala. Cine a facut Rotarixul mai risca?

Lucia ideea e sa-l hidratezi, abia apoi se trece la hrana. Important acum e sa nu mai aiba scaune mos/lichide si sa nu vomite (dupa caz). Pana nu se reface flora si hidratarea, orice ii dai sa pape va elimina pe undeva (kk/voma). Incearca saruri de rehidratare de la Humana, sau Prolyte (de preferat Humana), cate o lingurita din 5 in 5 minute. Cu cat ii dai mai mult cantitativ, risti sa elimine tot.
Insanatosire grabnica lui Victor!

_
Luana - avem 16 luni
Arborele care daruieste

Victor are rotarix-ul facut, probabil de aceea e o forma mai usoara decat...a copilului de la care a luat...caci ieri ne-am vazut cu cei de prin fata blocului...si unul dintre copii a vomat in jet...iar mama l-a trimis cu tatal in casa...doar sa-l schimbe si l-a adus inapoi...si sarmanul iar a bagat o voma in cascada... si cum Pitonul e generos si pune mana pe tot si apoi linge sau baga in gura...degeaba ma crizez eu si il boscorodesc pe al sau tata, tot eu sunt paranoica si exagerata...

A papat f bine azi (cereale fara lapte, mucilagiu de orez cu morcov si a baut f mult ceai de menta). A mai facut doar o data kk de azi dimineata, tot moale, doar un sparc... i-am dat dimineata smecta si dupa masa i-am dat hidrasec.

Sa ii mai dau saruri? Nu i-am dat niciodata...

Multumim mult Ayla

Gigelica ,mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009

Mergi la inceput