Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (5)
Raspunsuri - Pagina 14
Irinukaaa spune:
Eee... si rasfatul si clatitele au fost "la sentiment". Sotul mi-a spus cand era pe terminate... "Acum sa nu-mi zici ca nu-ti mai trebuie!". Am vazut noi o emisiune cu o graviduta ce-si innebunea sotul cu "vreau, ia-mi, du-te.." si apoi... "Pai mi-a trecut pofta"! ![]()
Imi pare rau ca ai probleme cu tensiunea. Doar in timpul sarcinii patesti asa? Si cum se manifesta... iti creste si mai mult tensiunea?
LA mine greata a aparut f devreme... in S5 dar nu m-au chinuit prea tare. Au fost suportabile in cazul meu. Acum sunt si mai rare...

8+
Shhhht! Cresc...
LunaNoua spune:
Nu am tensiune in mod normal. Am 12 cu 7. Se numeste tensiune indusa de sarcina , si daca apar si edeme, duce la preclamsie :( Sper sa nu mai ajung in stadiul ala de data aceasta. Imi pun mari sperante in dr homeopat. Sa vedem ...
made in Brasov
LunaNoua spune:
Cred ca am picat in zona crepusculara. Nu mai gasesc de unde se modifica semnatura, si pace 

La profil personal nu e, si apoi nu mai am nici o alta optiune, ori nu o vad eu .. ori ... nu imi explic cum 

made in Brasov
Irinukaaa spune:
Schimbare semnatura = Profil personal - Editare profil - Optiuni Profil (+) 

8+
Shhhht! Cresc...
dangabriela spune:
Buna fetelor!!! Ma alatur si eu voua!Sunt la prima sarcina si am implinit astazi 5 saptamani!!! Sunt un pic speriata pt ca eu am ceva probleme legate de hipercoagularea sangelui si iau zilnic Aspenter.In plus la ultimile analize mi-a iesit candida si valori mari la ureaplasma. Dr mea e in concediu asa ca am fost la un alt dr care mi-a zis sa nu-mi fac probleme ca le vom trata dar abia dupa saptamana 14.
In rest , nu am greturi si sanii ma dor dar nu f tare si mai simt asa din cand in cand niste dureri usoare ca la ciclu dar care trec f repede. O fi normal?? Voi luati si alte vitamine pe langa acid folic?
Mutatia Factor Laiden heterozigot, nici o sarcina
bebelu86 spune:
dana, roxana bine ati venit printre noi. sarcini usoare sa aveti si bbei sanatosi
dana stai linistita k e normal sa mai ai dureri. dc te doare prea tare ia un no-spa. te asteptam cu datele tale pt listuta cand ai timp
roxana sapt se calculeaza de la prima zi a ultimei menstruatii.
eu de ex am avut dureri mari de sani pe la 4-6 sapt..iar acu nu mai dor deloc, decat sunt umflati si atat.
Irina ce rasfatata esti. profita acu pana vine bb, k dupa el va fi p primu loc ![]()

luna pe mine m-a luat greata prin sapt 6-7 dar mai trece, ma mai ia...acu de la caldura asta e si mai naspa..am o stare de moleseala de nu imi arde de nimic 
ce imi place cand vad k e activitate pe aici.

la toata lumea si va astept sa stam la palavre ![]()
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
bb 8+
ROXANA_82_CT spune:
Multumesc tuturor pt raspunsuri! Chestia cu sanii ma macina, dar acum ca mi-ati spus ca senzatia nu tre sa fie neaparat constanta m-am linistit de tot. Durerea e suportabila si nu am scurgeri sau sangerari ciudate, deci n u sunt alarmata Am observatca daca stau linistita in pat imi e un pic mai bine.
Eram intrebata daca am facut vreun test. Am facut 2 ca sa fiu sigura, si un eco la care s-a vazut un saculet si un punct aproape insesizabil, pt ca e prea mic bebele. De abia astept sa treaca o saptaman si sa il vad mai mare la eco. Oare in sapt 5 o sa ii aud si inimioara?
bebelu86 spune:
Roxana nu auzi asa repede
eu aveam 6 sapt jumate cand batea inimioara.
la 5 sapt jumate mi-a confirmat sarcina, se vedea k e acolo, e bine.
incearca sa te odihnesti cat mai mult. si nu face efort. k acu se prinde bb si tre sa ai multa grija de tne 

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
bb 8+
bebelusi spune:
Fetelor noi, bine ati venit alaturi de noi
Gabriela nu te stresa din cauza durerilor sunt normale, cu candida e mai naspa desi se trateaza.....dar e disconfort, si eu mai am iritatii si mi-as da cu nidoflor dar nu stiu daca am voie, trebuie sa citesc un prospect, mie mi-a facut foarte bine.
Mami puiutului Vlad Mihai si bebe mic de 7+
Cutiuta cu bijuterii
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"