Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (5)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Eee... si rasfatul si clatitele au fost "la sentiment". Sotul mi-a spus cand era pe terminate... "Acum sa nu-mi zici ca nu-ti mai trebuie!". Am vazut noi o emisiune cu o graviduta ce-si innebunea sotul cu "vreau, ia-mi, du-te.." si apoi... "Pai mi-a trecut pofta"!
Imi pare rau ca ai probleme cu tensiunea. Doar in timpul sarcinii patesti asa? Si cum se manifesta... iti creste si mai mult tensiunea?
LA mine greata a aparut f devreme... in S5 dar nu m-au chinuit prea tare. Au fost suportabile in cazul meu. Acum sunt si mai rare...

8+

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Nu am tensiune in mod normal. Am 12 cu 7. Se numeste tensiune indusa de sarcina , si daca apar si edeme, duce la preclamsie :( Sper sa nu mai ajung in stadiul ala de data aceasta. Imi pun mari sperante in dr homeopat. Sa vedem ...

made in Brasov

Mergi la inceput

Cred ca am picat in zona crepusculara. Nu mai gasesc de unde se modifica semnatura, si pace La profil personal nu e, si apoi nu mai am nici o alta optiune, ori nu o vad eu .. ori ... nu imi explic cum

made in Brasov

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Schimbare semnatura = Profil personal - Editare profil - Optiuni Profil (+)

8+

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput

Irina, m-ai salvaaat !!

burticutza 6+

made in Brasov

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dangabriela spune:

Buna fetelor!!! Ma alatur si eu voua!Sunt la prima sarcina si am implinit astazi 5 saptamani!!! Sunt un pic speriata pt ca eu am ceva probleme legate de hipercoagularea sangelui si iau zilnic Aspenter.In plus la ultimile analize mi-a iesit candida si valori mari la ureaplasma. Dr mea e in concediu asa ca am fost la un alt dr care mi-a zis sa nu-mi fac probleme ca le vom trata dar abia dupa saptamana 14.
In rest , nu am greturi si sanii ma dor dar nu f tare si mai simt asa din cand in cand niste dureri usoare ca la ciclu dar care trec f repede. O fi normal?? Voi luati si alte vitamine pe langa acid folic?

Mutatia Factor Laiden heterozigot, nici o sarcina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

dana, roxana bine ati venit printre noi. sarcini usoare sa aveti si bbei sanatosi

dana stai linistita k e normal sa mai ai dureri. dc te doare prea tare ia un no-spa. te asteptam cu datele tale pt listuta cand ai timp

roxana sapt se calculeaza de la prima zi a ultimei menstruatii.
eu de ex am avut dureri mari de sani pe la 4-6 sapt..iar acu nu mai dor deloc, decat sunt umflati si atat.

Irina ce rasfatata esti. profita acu pana vine bb, k dupa el va fi p primu loc

luna pe mine m-a luat greata prin sapt 6-7 dar mai trece, ma mai ia...acu de la caldura asta e si mai naspa..am o stare de moleseala de nu imi arde de nimic

ce imi place cand vad k e activitate pe aici.

la toata lumea si va astept sa stam la palavre

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre

In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!

Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt bb 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ROXANA_82_CT spune:

Multumesc tuturor pt raspunsuri! Chestia cu sanii ma macina, dar acum ca mi-ati spus ca senzatia nu tre sa fie neaparat constanta m-am linistit de tot. Durerea e suportabila si nu am scurgeri sau sangerari ciudate, deci n u sunt alarmata Am observatca daca stau linistita in pat imi e un pic mai bine.
Eram intrebata daca am facut vreun test. Am facut 2 ca sa fiu sigura, si un eco la care s-a vazut un saculet si un punct aproape insesizabil, pt ca e prea mic bebele. De abia astept sa treaca o saptaman si sa il vad mai mare la eco. Oare in sapt 5 o sa ii aud si inimioara?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Roxana nu auzi asa repede
eu aveam 6 sapt jumate cand batea inimioara.
la 5 sapt jumate mi-a confirmat sarcina, se vedea k e acolo, e bine.

incearca sa te odihnesti cat mai mult. si nu face efort. k acu se prinde bb si tre sa ai multa grija de tne

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre

In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!

Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt bb 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Fetelor noi, bine ati venit alaturi de noi

Gabriela nu te stresa din cauza durerilor sunt normale, cu candida e mai naspa desi se trateaza.....dar e disconfort, si eu mai am iritatii si mi-as da cu nidoflor dar nu stiu daca am voie, trebuie sa citesc un prospect, mie mi-a facut foarte bine.

Mami puiutului Vlad Mihai si bebe mic de 7+

Cutiuta cu bijuterii

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput