Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (63)
Raspunsuri - Pagina 7
be_one spune:
Alina, multumesc, eu te-am intrebat tocmai ca sa nu mai caut
dar pt mine e bine si dupa 1 iun, ca doar le repet. Ai facut si toxo acolo? ca la Dimitrie mergeam pt asta mereu la Institutul de igiena, asa mi se recomandase
Oana
20+ si mami de Dimitrie (23.10.2004)
RalucaElenaM spune:
Eu locuiesc in Ploiesti si aici vizitez un magazin care are mai mult haine de gravidutze de la o firma Rococo, sunt in general haine clasice de gravi eu as fi vrut si ceva mai modern"" in fine, acolo am vazut un afis mare cu lenjerie de gravidute de la WWW.ANITA.COM, care ar fi de calitate... din pacate la magazinashul asta din Ploiesti nu se mai aduc lenjerii de aici, poate voi avetzi noroc, eu nici site-ul nu pot sa-l accesez de aici de la "scarbic" iar laptopul de acasa e in service
.
22+
alynta27 spune:
Fistiq eu am avut problema ta si puneam sub cap 2-3 perne- acum depinde de inaltimea dorita si intre picioare alta perna!![]()
Alina-Mirela
24+
si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
Klarisse spune:
Alynta e chiar in gangul de langa Cinema Victoria. Mie data trecuta mi-a dat poze si filmulete pe stick. Sa ai unul la tine.

Klarisse
graviduta 20+ 
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
alynta27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui be_one Alina, multumesc, eu te-am intrebat tocmai ca sa nu mai caut Oana 20+ si mami de Dimitrie (23.10.2004) |
Am facut si toxoplasmoza tot acolo!
Alina-Mirela
24+
si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
clary spune:
Din cate am inteles eu din explicatiile doctorei in 2D se vad cel mai bine organele,oasele,vasele si toate cele,in 3D il vezi pe bebe cum l-ai vedea daca nu ar fi la tine in burtica(nu-i mai vezi si organele interne cum se vad in 2D)si 4D inseamna ca ceea ce vezi este in timp real.sper sa intelegeti ce am incercat sa explic ...doctora a explicat altfel dar eu cam asta am inteles
25+
ddanagh spune:

Va perdelesc si eu la greu insa cu scrisul mai rar, nu stiu de ce. Dar uite ca-mi facusi acum curaj, de nevoia ![]()
Asadar spunea la un moment dat o fata (scuze ca nu mai retin exact cine) ca si-a comandat pe net o rochita. Ma interesa si pe mine site-ul si in cat timp a primit-o. Multam. 
Si fiindca tot am intrat observati ca nu fac nota discordanta de la majoritate si avem si noi un baietel 
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007) si
21 + cu Eric Mihai
Klarisse spune:
citat din mesajul lui ddanagh![]() Va perdelesc si eu la greu insa cu scrisul mai rar, nu stiu de ce. Dar uite ca-mi facusi acum curaj, de nevoia Asadar spunea la un moment dat o fata (scuze ca nu mai retin exact cine) ca si-a comandat pe net o rochita. Ma interesa si pe mine site-ul si in cat timp a primit-o. Multam. ![]() Si fiindca tot am intrat observati ca nu fac nota discordanta de la majoritate si avem si noi un baietel ![]() Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007) si 21 + cu Eric Mihai |
Eu mi-am comandat o rochie de la marialetitia.ro si a venit in 2 zile. Insa am vazut ca nu prea mai au modele..Oricum ia si uita-te pe site. Eu am 2 produse de la ei si sunt foarte multumita.
Klarisse
graviduta 20+ 
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
summertime spune:
| citat din mesajul lui Fistiq La Prof. Dr. Pelinescu merge cineva? Eu am programare pt morfo, la Medlife, dar stiu ca lucreaza si la clinica de stat. Parerea generala este ca e cam rece, dar compenseaza cu priceperea in eco. Sper sa fim bine si daca se poate sa nu plec dezamagita in ceea ce priveste explicatiile primite de la el. Nu-mi amintesc exact cine, cred chiar 2 dintre noi au mers la Medlife dar la Dr. Steriu. Cum a fost? Fetelor, in ce pozitii mai dormiti? Am adopat o perna normala, pe care imi catar un picior. Cind vreau sa ma intorc imi mut si perna. Oricum pe dreapta nu pot sa stau mult din cauza ficatului (care ma supara din ce in ce mai tare). ![]() Mi-as lua si eu pernuta cu bilute ca oricum nu costa mult si daca de alta nu e... ---------------------------------------------- cu burticuta aproximativ bleu de 22+ |
Eu am fost la dr Steriu si mi s-a parut ok, cu singura exceptie ca mi s-a parut mai catolica de cat papa in ceea ce priveste datul cu crema inainte de eco. Mi-a recomandat sa nu ma ami dau cu 3 sapt inainte de eco.
In rest la ecografie pe mine ma intereseaza nu sa fie calda persoana, ci sa vorbeasca si sa imi explice ce si cum...si mi-a explicat. Pt siguranta, cere tu in mod expres cd cu filmulet.
-------------------------------------------------
din ce in ce mai fericita si mai gravida in 23 saptamani cu
ionela.n spune:
| citat din mesajul lui Fistiq La Prof. Dr. Pelinescu merge cineva? Eu am programare pt morfo, la Medlife, dar stiu ca lucreaza si la clinica de stat. Parerea generala este ca e cam rece, dar compenseaza cu priceperea in eco. Sper sa fim bine si daca se poate sa nu plec dezamagita in ceea ce priveste explicatiile primite de la el. Nu-mi amintesc exact cine, cred chiar 2 dintre noi au mers la Medlife dar la Dr. Steriu. Cum a fost? Fetelor, in ce pozitii mai dormiti? Am adopat o perna normala, pe care imi catar un picior. Cind vreau sa ma intorc imi mut si perna. Oricum pe dreapta nu pot sa stau mult din cauza ficatului (care ma supara din ce in ce mai tare). ![]() Mi-as lua si eu pernuta cu bilute ca oricum nu costa mult si daca de alta nu e... ---------------------------------------------- cu burticuta aproximativ bleu de 22+ |
Summertime a fost la dr. Steriu si maine merg si eu la eco morfologica de trim 2.
O sa va povestesc maine seara cum a fost
--------------------------------------------------
Sunt o
cu burtica aproape roz de 20+Ingerasul meu