Mugurasi si mladite de mai-iunie 2008 (161)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

CLEO-
tare video cu trimisul banilor!!!!!!!!

28+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

La Multi Ani,

ELENA RUXANDRA

printesa frumoasa, sa iti fie viata numai zambete, sa fii sanatoasa si fericita!

La Multi Ani surioara de Andrada79 sa-ti fie cum vrei tu dar musai sa fie cu fericire si sanatate!

Ieri am facut dupa cum spuneam prima excursie cu trenul...noi doua si caruciorul. A fost senzational, cred ca ar fi pupat toate trenurile, ca de salutat le-a salutat pe toate. Iar in tren (curat si frumos) s-a alintat nevoie mare, nu mai stia pe ce scaun sa se intinda, pe ce geam sa se uite, pe care masuta sa scrie. Tare dulce a fost. Pe drum spre casa, de la gara (aprox 2 km) trecem tot pe langa padure, i-am cules niste maci si niste floricele galbene si pana acasa le-a numarat, le-a mangaiat, le-a mutat dintr-o parte in alta. Acasa evident directia pototopoganul. Scumpa foc.

Azi e la Uzy si Tom si am inteles ca va manca supa de sparanghel si conopida cu pui, capsuni, budinca si sandwich pentru dupa-masa. Norocoasa!

o zi buna,

Esme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Elena Ruxandra la multi ani!! sa fii sanatoasa si fericita!
Lorich daaa, cred ca erau tzantari cum te simtesti??
Piggy cand o aduci pe Ilinca la gradi?? o asteptam

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si Ilinca, 19 aprilie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Andres a luat o cruce pe care o aveam pe un raft(daca suntem in zugraveli a avut acces la ea-nu stie ce semnifica),si face:"pfuuu,boaca !" si apoi arata spre mine "boaca boaca".Sofia imi zice:"mami,te-a transformat in broasca ! cu bagheta magica!"
eu jocul asta nu i-am invatat

ANDRADA,La multi ani !!!

28+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

Cu intarziere si cu scuzele de rigoare urez La multi ani! celor care au implinit 2 ani in ultima saptamana
Tudor-Andrei
Andres
Adam
Kevin
Andrei Tiberiu
Andra
Roxana
Delia Eliana
Beatrice
Victoria Isabela
Stefana Eduarda
Elena Cristiana
Elena Ruxandra

Sa cresteti mari, sa fiti sanatosi, cuminti si sa aveti parte numai de bucurii!

Am ramas in urma cu urarile, dar nu mai am timp sa va citesc, iar de scris nici atata si inca is in concediu.Astazi e ultima zi, ca de maine e weekend, iar de luni la lucru, asa ca voi intra si mai rar.

andrada f frumos tortul si cred ca a fost si bun.Deci ti-a iesit pana la urma fluturele.Eu am renuntat la fluture.Am alta idee, sper sa se si concretizeze.

Simonix daca trimiti supozitoarele in tara, sa ma anunti si pe mine printr-un PM, sa vad cu cine sa iau legatura mai departe.Cum mai e Robert? Are multe bube?

Luminel ce bine ca nu plange Cristiana.Sper sa fie asa, dar din proprie experienta cand va incepe sa constientizeze ca de-acuma incolo o vei lasa in fiecare zi l agradi va face scandal.Sper sa nu fie si la voi asa.Tare dulce Cristiana in pozele cu tortul si ce par lung si carliontat.

Weekend placut.

Lilly, mami de Julia (30.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

La multi ani!
pui mic si frumos Elena Ruxandra
Sa fii fericita si iubita toata viata!

Luminel frumoase pozele, am ras la cea cu frisca de pe nas, tare scumpica mai e! Ce bine ca s-a acomodat repede la gradi!

Laura si al meu plange cand e primul si nu mai e nici un copil acolo Cum apare primul copil, cum i se insenineaza ziua.Pupam pe Mirci, poate ii mai dam curaj de la noi!

Esme de cand a venit caldura si noi ne plimbam mult, la 8 seara intru in casa cu el. Am o gramada de parcuri pe aici, malul apei, ne distram de minune. Sper sa avem o vara frumoasa, nici prea calda, saptamana asta doua zile nu am iesit ca a ajuns si la 39 cu umiditate, am crezut ca mor de cald.

Mami de pitic Patrick (29.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Salutare,

Multumesc pentru urari dragutelor. Fac si eu o cinste virtuala.

Ii urez si eu puiului meu: viata frumoasa si plina de succesuri. Ma uitam azi la Elena si observ ca s-a facut ditamai galiganca. Nu o mai pot pacali deloc, inchide deschide televizorul, radioul, calcuatorul, umbla prin dulapuri, brrr e teroare toata casa e a ei. Ii dau cuvantul bietului motan acum sa va povesteasca cum l-a muscat de labuta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

Doloress imi place optimismul tau. De regula cand incepe vara asa...nu prea tine mult, cel putin aici. asa ca eu nu imi fac speranta sa avem vara, cred ca zilele astea vor fi ultimele si apoi incepe anotimpul ploios... Drept pentru care...unde mergeti in vacante/concedii? Ce oferte ati gasit?

Noi speram sa ajungem tot in Alpi dar de data asta undeva pe langa Lugano. Si inca ceva mini vacanta pe coasta sau in coasta ei, cum o fi ...belgiei

esme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

LA MULTI ANI PRINTESA ELENA!

LA MULTI ANI SURIOARA DE ANDRADA!

_
Mami de Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

LA MULTI ANI ELENA RUXANDRA! Belleane, sa-ti traiasca piticul, sa creasca mare, sanatoasa si fericita!

La multi ani si mult noroc si surioarei tale, Andrada!

Lorich, Andrada, Gabi, Lilly, Doloress, multumim pentru viozionari si vorbele frumoase

Lorich, nu te inverzi ca nu l-am facut eu tortul, doar l-am infrumusetat putin (chipurile). Imi place porecla "zulufina", suna bine, pot sa ti-o fur?

Laura, si Cris a plans azi cand am lasat-o...orice minune tine trei zile...are dreptate Lilly, a inceput sa constientizeze ca o las acolo toata ziua...asta mi-au zis si doamnele de la gradi, ca dupa cateva zile s-ar putea sa inceapa sa planga...Doamne ajuta sa n-o tina mult! Mai am si un sentiment de frustrare ca nu poate sa comunice cu mine, sa aflu de la ea ce face la gradi, cum e, etc.bang]

Colac peste pupaza, i-am luat si rezultatele la urocultura si copro (proba 2): are infectie cu E.colli si rare chisturi de giardia...a fost tati cu analizele la doctora si i-a dat tratament, nu stiu inca ce ca n-a ajuns acasa. Cred ca de-asta avea limfocitele scazute. Ufff, asta ne mai lipsea.
Intrebare: nu le zisei la gradi ca are giardia...sa le spun?

Lumi, mami de bombonica Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput