Mugurasi si mladite de mai-iunie 2008 (161)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Doloress

Plus ca al meu din pacate e in continuare legat de tzatza, am terminat cu alaptatul intr-adevar insa a inceput sa adoarma numai cu mana pe tzatza. Numai asa se linisteste, incerc mereu sa-l deturnez insa nu reusesc de multe ori. Si laptele la biberon il tine cu o mana si cu cealalta trebuie sa mangaie tzatza, nu se poate altfel. De pus gura, nu mai pune deloc insa trebuie sa o mangaie. Deci daca o sa vada alt bebe acolo cred ca face soc.

Mami de pitic Patrick (29.04.2008)

sa mangaie ? deja?

deci cand veniti la Ro, tre sa imi pazesc fata

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

Am venit de la spital. Bebe Daan a facut azi primul caca si in plus a luat si in greutate. Profesorul a zis ca e ok si mai poate s astea pana la 3-4 luni ca sa il opereze abia atunci asa ca maine au voie acasa. Ma bucur pentru ei sunt mai putin stresati azi. Bebe Daan e azi in primul lui puseu asa ca mamica lui e super obosita...sanul la ora...dar i-am zis ca trece si oricum acum ca au mai avut vesti bune e optimista. Acu' nu e decat de asteptat pana la operatie si sperat intr-un rezultat pozitiv.

Esme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Esme ce ma bucur!!! Bravo bebe Daan! O sa aiba parte mai tarziu de cele mai bune ingrijiri, sunt sigura. Numai sa nu fie ceva malign. Eu una multumesc Domnului in fiecare zi ca am copil sanatos. Imi aduc aminte ca ma simteam la capatul ^puterilor numai la muci si febra, dar apoi sa fie ceva mai grav. Cred ca alta solutie nu e decat sa iei une journée à la fois, si sa sper in mai bine. Of, greu cu copii bolnaviori.

Cleo pai ti-am zis ca e mare gagicar, pupa toate fetele din parc, de la gradi, pupa si televizorul cand vede o fetita, pupa monitorul cand mai vede vreo mladita in poze. Lui Cristiana de Luminel i-a dat si iaurt odata, l-am lasat mancand, si uitasem pozele lui Luminel deschise la calculator, l-am gasit suit pe scaun si dandu-i Cristianei iaurt cu lingurita, era monitorul plin de iaurt.
Faza comica... ieri in parc. Are o fata preferata, Noemi, care insa nu-l prea baga in seama. O vedea venind pe langa gard si s-a intors emotionat tot, si repeta Allo Noemi, Allo Noemi, repeta ca sa nu se fastaceasca in fata ei. Si cand a vazut-o, asa tare timorat ii zice : Allô Noemi. Am ras de-am pocnit.

Mami de pitic Patrick (29.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piggy spune:

Dolores tare faza cu Patrick si Noemi Cred ca era asa dulce
Cu scutecelul noaptea asa e mult maI confortabil pentru toate partile...Dar ce mult laptic bea Patrick! Ilinca daca bea 180-200 dau chef Insa la noi tot e bine ca dupa ce nu a mai primit tzitzi nu mai vroia nici un laptic si abia de vreo cateva luni bea din nou asa simplu (fara cereale, paine etc).

Esme sanatate micutzului Daan

Piggy mama de Ilinca (15.06.2008), 27+ si florareasa www.myflowerbox.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Fetele mele scumpeeeeeee
Va multumesc din tot sufletul pentru urarile frumoase!
De aseara eram super catranita nu stiu exact de ce, dar totul mi se parea aiurea, eram si foarte obosita, etc... Ei bine, am avut o zi minunata! Am primit o gramada de flori, printre care si 2 ghivece de trandafiri portocalii de care m-am indragostit, am primit si o pereche de colanti si o camasa din jeans foarte misto si un plic cu banutzi de la colegele de la financiar. Cireasa de pe tort a ghidushit-o tot sotzul meu drag, care mi-a trimis printr-o firma care se ocupa cu asa ceva 35 de trandafiri albi si rosii!
Daca am fi putut merge si la restaurant ar fi fost super, sa nu mai gatesc... Dar a trebuit sa venim acasa ca se blocase usa si nu putea socrul sa intre in casa. N-a reusit sa deschida nici cu cheia noastra, prin urmare a trebuit spart butucul si cumparat altul
Adriana
Cleo, te sun maine
Laurita draga mea draga ce te chinui tu acolo, eu as lua-o pe campii. Pup mamica rabdatoare si pe Mirci cel poznas!
Doloress un pupic si lui Patrick sa i se vindece genunchii!!!
Revin, scuzeeee

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Vine capitol nou imediat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Buna tuturor,

Sunt o mamica de 2 poznasi de 2004 si o floricica de liliac de 2010.

As dori sa va recomand cu caldura una din cele 2 bone ce le-am avut cat locuiam in Romania.

Am vorbit acum ea (am ramas prieteni de familie) si isi cauta ceva extra de lucru. Este tanara (45 ani), are un servici de bugetar, program fix pana la 15. Insa dupa aceasta ora este disponibila sa lucreze ca si menajera (face treaba repede, impecabil si fara sa deranjeze) si/sau ca si bona (este f energica, iubeste pe cei mici, are initiativa insa stie sa respecte in totalitate ce spun parintii).

Locuieste in Bucuresti, in zona Piata Domenii. Daca aveti nevoie de ea astept PM si va dau nr ei de tel.

Va multumesc,

Ioana,

Philip, Yann, Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Capitolul 162

Mergi la inceput