Mugurasi si mladite de mai-iunie 2008 (161)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns piggy spune:

La Multi Ani Ylari! Sanatate maxima si fericire la fel!

La Multi Ani copilotzilor!

Gabitza excelenta ideea cu paturelele abosrbante sub cearsaf...Chiar ma gandeam ce sa pun!

Piggy mama de Ilinca (15.06.2008), 27+ si florareasa www.myflowerbox.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

da si noi tot protectie de saltea avem sub cearsaf, ca s-au intamplat accidente; bine-nteles ca atunci cand era la spalat si uitam sa-l pun, tocmai atunci un pipi mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

La multi ani, draga noastra Ylari, sa fii sanatoasa si fericita, sa te bucuri de familia frumoasa pe care o ai si sa iti dea Dumnezeu tot ce iti doresti. Te imbratisez cu drag.

Dani, mami de

Rasfatzel Vlad Andrei 23.06.2008 si
Rasfatzica Andra Elena 31.03.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Ne-am aventurat totusi nitel pe afara, desi picura mereu...

Ylari sa fii fericita!!! Petrecere frumoasa azi!
Andrada, Esme, Adriana, Ali, Belleane va multumesc tuturor!! Aseara chiar am fost rabdatoare pentru ca am realizat din gestul lui ca in sufletelul e mare suparare, chiar daca nu marturiseste fatis...
Ali cred ca am pierdut postul cu VAnessa..ma duc sa-l caut. Spor la treaba. Ah, ce putintel mai ai! SUnt tare curioasa sa-l vad pe Luca
Piggy vaaai ce m-ai impresionat la faza cu ghetutele...isi luase ghetutele sa plece?? ah, ce as vrea sa-l pot lua si eu la pranz... sper sa pape si Ilinca mai bine. mici Mirci nu a papat in prima zi.
Esme cumplit ce povestesti despre copilul prietenului neurochirurg intr-adevar, noi nu avem probleme, cat copiii sunt sanatosi suntem cei mai fericiti
Andrada interesante jucariile de care vorbesti! mai ales puzzelul cu masini...de la ce firma le-ai luat?

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si Ilinca, 19 aprilie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

LAURA aoleu cate tragi ! imi pare rau ca esti in asa situatie grea cand esti singura...clar ai nevoie de cineva..sper sa treaca repede perioada de rebel a lui Mirci.
eu nu am avut probleme cu Sofia cand a venit Andres,a plans de cateva ori cand ii dadeam sa suga,dar ea e mai sensibila,de obicei pune mainile la ochi si miorlaie un pic cand nu ii convine ceva sau cand o certi,nu prea loveste.
intre ei cand se lovesc,nu o fac tare,dau incet,mai rau sa miorlaie.
sa vad cum o sa fie Andres cu bebe.
cu verisoara lor care are 1 an si 3 luni s-.au purtat mereu foarte bine,cu grija,protectori.Andres mereu a mangaiat-o,dar niciodata nu se stie cu ei.
ieri la spital ,in sala de asteptare,m-a uimit ca i-a dat o palma in piept unei fetite de 5 ani ! cand l-am certat,mi-a dat si mie una-nu da tare ,dar gestul conteaza la mine si nu las asa sa treaca !
l-am certat si lasa capul in jos,zicea NU NU,i-am spus ce a facut,etc...a pus capul la mine in poala sa il iert,i-am spus ca nu mai vorbesc cu el daca se poarta asa..
m-a uimit,ca el nu face asa niciodata cu nici un copil de afara.
deci apucaturi au toti !
Mirci e posibil sa fie ca sora mea,care nu il suporta pe frate-meu nici in poze langa ea,cand il vedea.1 an si 8 luni intre ei.
la 4 ani dupa ea am venit si eu,deja i se ridica parul in cap cand ma vedeaAsta e,nu ai ce sa le faci,doar sa rezisti eroic
Eu am avut noroc,pur si simplu,nu sunt eroina deloc,Sofia mi-a dat startul la copii,abia dupa ea m-am hotarat la 3 .daca era un copil care sa ma fi chinuit,cu unul ramaneam ! deci nu am nici un merit,eu.
tu insa da,ai merit,ca te chinui asa cu doi copii,tu chiar esti eroina !
am avut si eu perioada grea,cred ca avea Andres cateva luni,si am ramas singuri o luna,a plecat tati,pleca cu saptamana de multe ori..nu imi deschidea nimeni usa sa ma intrebe de sanatate,dar am avut noroc ca nu il batea Sofia,doar era greu cand plangeau amandoi odata,cand vroiau la somn amandoi odata,cand se imbolnaveau amandoi odata cu febra si urlaturi noaptea...si ii plimbam pe amandoi in brate,ii culcam pe picioare ca trenuletul pe doua perne,ea pe picioare si el intre picioarele ei...ce sa fac?asa ii potoleam.
gaseste-ti metodele care ii plac lui Mirci,nu mai conteaza acum rasfatul si alte regului,fa-i poftele macar scapati de stres
Nu ai de ales,decat sa fii foarte ferma ,si cu ochii in patru si mainile sa le ai mereu libere ca sa o aperi pe Ilinca atunci cand o ataca el.cand ii dai sa suga,gaseste-ti o pozitie,nu neaparat in picioare,in asa fel incat sa il parezi pe el , cat sa il tii departe de ea cu mana.of,imi inchipui cat e de greu !

YLARI-La multi ani,scumpa !! Sa fii fericita alturi de sotul si copila voastra minunata !!!! si la mai multi copii,cati vreti !

ALDAESME vai,bietul copil !!!

28+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Aelita ai stat singura cu amandoi o luna??? Pai da, taci din gura, nu ma enerva, tu esti eroina aici!!... chiar daca Sofia era cooperanta, ei tot copii mici erau, cate momente or fi fost cand voiau simultan ceva!!!
Ca e ca un facut, cand nu ai ajutor atunci se razvratesc si ei...
si eu tot la fel ii spun lui Mirci, ca nu mai vb cu el.dar nu stiu cat timp pot face asta , sa nu se simta neglijat, si nu stiu daca intelege conceptul.
hmm!
nici eu nu am nici un merit asta e...am facut tot ce mi-am dorit...toata viata am vrut mai multi copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

La multi ani Ylari!
Sa fii fericita, iubita, tot ce iti doresti sa devina realitate!

La multi ani mladite, mugurasi si copii din sufletul nostru!

Eu cu parere de rau, am uitat ca e 1 iunie azi, nu i-am zis La multi ani puiului inainte de a pleca la gradi, daca aici nu se sarbatoreste...Oricum i-am luat cateva jucarii duminica, am fost la ventes de garages, cand lumea isi scoate din casa ce nu-i mai trebuie si le vinde pe preturi de nimic, intr-un orasel cu multi copii, erau lucuri de copii si jucarii la fiecare casa. Ma bucur ca i-am luat 2 Laroussuri mari pentru copii, in stare foarte buna, le pastram pentru cand mai creste. Si in rest o gramada de jucarii, cred ca o sa ma ingroape jucariile pana la urma. Am luat figurine tare simpatice cu Shrek la 25 de centi una, acuma ii aliniaza pe toti si le da de mancare, ii culca, e tare incantat de ele, 50 de centi un camion si tot asa.

Vai fetelor, ce povestiti voi acolo de bebe2 (bebe3) ma inspaimant, parca ma bucur ca n-am ramas mai repede insarcinata, parca as mai astepta sa creasca piticul sa ma inteleg cat de cat cu el. Cat il vad eu de mamos... Duminica am petrecut toata ziua cu finuta mea, o mai tineam in brate, am vazut ca nu e chiar impotriva, ba chiar o pupa si-o mangaia incontinuu, nu a fost deloc violent cu ea, insa nu se stie niciodata cum reactioneaza la un fratior/surioara.
EU inainte de a avea copii voiam 3, acuma incep sa ma gandesc daca o sa ma descurc cu 2!

Piggy la fel iti ziceam si eu, eu as lasa-o cu pampers noaptea, cel putin asa am auzit peste tot in jurul meu, se trece in etape, intai ziua, apoi noaptea. La noi cred ca ar fi imposibil, s-ar trezi de 100 de ori, el bea inainte de culcare cam 500-600 de ml de lapte. Dimineata are 2 kilograme de pipilica cum zice el in pampers. Speram sa termine cu bautul asta excesiv de lapte candva.
Ma bucur ca ati avut o noapte buna!

Imi pare rau ca incepeti fetelor serviciul si dispareti care incotro incet incet... Eu am noroc ca lucrez de-acasa ca altfel de la servici n-as putea intra asa des. Aveam biroul exact langa al sefei.

Mami de pitic Patrick (29.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

LAURA,da,au fost multe perioade de cate o luna,o sapt,doua,trei in care pleca..apoi compensam ca se ocupa el mult de ei zi si noapte si ma odihneam.
Dar totusi,la tine parca e mai greu.
mai plangeam si eu cateodata,dar cred ca mai greu ca la Sofia nu mi-a fost !!! cand plangeam stand in fund pe marginea patului la 6 dimineata,ca toata noaptea plangea si ma mulgeam ...A fost mai greu cu unul,decat apoi cu doi,dar asta la mine !
ca la tine vad ca e invers,e Mirci mai energic ,l-a prins la varsta geloziei,ho sa vedem si la mine cu Andresito,te miri ce o sa ii dea prin cap.el e mutu mutu...pana da vreuna
si sa te tii apoi la mine cu doi baieti unul dupa altul,ce razboaieee!
Sofia acum e cuminte rau,cum ii zic ceva se duce si plange,dar nu cu urlete,asa miorlau miorlau in pumni si ma duc eu dupa ea sa o impac..cum i-am atras atentia,fuge de la locul faptei ca sa planga.
Andres e un pic mai rebel,zice NO ! dar fuge si el
el dimineata cand se trezeste vine la noi in pat,dar el numai la marginea mea,iar Sofia numai la marginea lui ta-su.fiecare are parintele lui preferat.acum,la marginea mea o sa cam fie bebe sa suga...asa ca sa vedem cum facem ,ca Andres nu vrea la mijloc.
ma refer doar diminetile,ca ei dorm in camera lor,dar cand se trezesc,uneori si peste noapte,vin peste noi ,nu fac galagie,nu zic nimic,doar urca in pat si se culca.dar nu la mijloc,nu sa se atinga intre ei..
o sa ma auzi si pe mine strigand,stai sa nasc !!!!
plus ca eu multe le-am uitat,cand a fost greu,cand trec le uiti.
o sa ma auzi schelalaind !!!
multa putere,si neaparat dormi de cate ori ai ocazia,somnul face minuni.eu daca eram obosita nu ma mai intelegeam cu nimeni si nimeni cu mine

28+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)

Mergi la inceput

Fetelor, vorbiti de lucuri sfinte, sa stai cu copilul (si mai ales copii!!!) singura zile intregi, eu una nici cu Patrick nu pot sta singura o zi intreaga. Insa il stiti pe al meu cat e de sturlubatic. Acum e la perioada de catarat si de escaladat, si la gradi face numai din astea, s-a strecurat el singurel pana in debara la gradi, a luat un scaun, s-a suit pe scaun si voia sa faca echilibristica la bara aia de agatat umerase. L-a prins doamna in ultimul moment, cand scaunul se balanganea deja si el era sa cada fix cu capul de gresie.
Asa ca mare noroc am cu al meu sot, lucreaza el de noapte, e mereu obosit si somnoros, insa e acasa toata ziua cum ar veni, numai noaptea pleaca, cand noi si asa dormim, deci practic e ca si cum l-am avea mereu langa noi. Si e tare bine asa. Pentru ca pe Patrick nu-l putem lasa nici 5 minute singurel ca il gasim spanzurat de lustra. Nu va zic ce genunchi si ce picioare julite are de la un capat la altul, acuma ca a fost cald si am trecut la pantaloni scurti. Dimineata se trezeste si incepe au-au buba, buba, ca o baba se vaita, dar daca e plin de zgarieturi si julituri, ce sa-i fac.

Mergi la inceput

Plus ca al meu din pacate e in continuare legat de tzatza, am terminat cu alaptatul intr-adevar insa a inceput sa adoarma numai cu mana pe tzatza. Numai asa se linisteste, incerc mereu sa-l deturnez insa nu reusesc de multe ori. Si laptele la biberon il tine cu o mana si cu cealalta trebuie sa mangaie tzatza, nu se poate altfel. De pus gura, nu mai pune deloc insa trebuie sa o mangaie. Deci daca o sa vada alt bebe acolo cred ca face soc.

Mergi la inceput