Mugurasi si mladite de mai-iunie 2008 (161)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

La Multi Ani,
dragii nostri copii. Sa aveti copilaria fericita si sa ramaneti mereu in suflete copii!

La Multi Ani Ylari,

sa-ti fie numai bine si asa cum iti doresti tu mai mult si mai mult!

La Multi Ani,

tuturor celor care inca mai sunt copii chiar daca varsta nu ar sugera asta! Sa fiti fericite! (si eu impreuna cu voi )

Laura curaj, putere si multi pupici!!!

Desiree si Lilysuperbe torturi!!!

Ieri am fost sa vad bebe al colegului si prietenului neurochirug, pentru a cata oara sa zic...doamne cat noroc am avut cu Lorelei! Mi s-a facut sufletul mic de mila lor, tatal incearca sa tina steagul sus desi vad in ochii lui ca ii e si lui frica.

La o ecografie destul de devreme au remarcat ca ii creste ceva pe gat, au sperat sa nu creasca impreuna cu copilul...Acum bebelusul, altfel perfect normal si in parametrii are un chist pe gat aproape de marimea capului lui. Primele teste arata ca nu e totusi ceva malign. Azi urma sa mearga un profesor de la neonatologie sa vada ce pot face se va decide daca trebuie sa ii faca acum operatie de extirpare sau daca pot astepta 3-4 luni pana se mai dezvolta copilul sa faca fata mai bine anesteziei generale. Pe langa contemplarea anesteziei generale mama se confrunta si cu lipsa de pofta de mancare a bebelusului care inca nu a luat deloc in greutate si scade ceva mai repede decat normal...Mi se rupe inima pentru ei, si stiu ca vor avea parte de cel mai bun tratament si cei mai buni doctori. Mai trec azi pe la spital sa incerc sa mai incurajez mama sper sa fie vestile mai bune...

O zi furmoasa si sanatate maxima,

Esme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

esme, in momente ca astea imi dau seama ca problemele mele sunt mici si infime. Multzumim lui DUmnezeu ca suntem sanatosi.

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

YLARI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

Apropo, noi nici un cadou astazi...desi poate apare casutza aia de lemn ...ar fi o faza trebuia sa apara de joia trecuta.

Noi de dimineata am mancat prajitura cu mere pe care am suflat o lumanare. Am avut coif cu "happy birthday" (clar trebuia sa fie alt mesaj...dar asta am avut) eu, tati, renul, girafa si una dintre canile cu ceai ca Lorelei nu a vrut la ea in cap. Am cantat si apoi cu intarziere ca de ziua copilului ne-am dus la cresa

Diseara probabil o sa mai coifuim si mai suflam o data ca ne place...si gata, sunt prea multe jucarii oricum.

pup,

esme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

draga noastra Ylari! Multa sanatate si fericire alaturi de iubi tau si printesa! Sa mai vina si o casuta, si un bebe si tot ce iti doresti!

La multi ani tuturor copiilor! Sa cresteti mari si frumosi!

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Salutare,

Ylari sa fii sanatoasa si sa ti se implineasca toate dorintele.

Copiilor mici sau mari!!!

Gata!!! am rapus tortul......am scapat de obsesie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Reallaura: as vrea sa-ti dau ceva sfaturi dar nu am inspiratie. Trebuie sa fii foarte calma si totodata ferma cu Mirci cumva sa inteleaga ca si Ilinca e un omulet cu suflet,corp ca o doare, are nevoie de papa, somn ca si el. Eu nu am avut probleme cu cea mare deloc pentru ca este o fire calma si rabdatoare. In schimb Elena daca o vede pe Ana pe bicicleta ei se repede sa o bata. Nu stiu unde a vazut dar ma lupt cu ea sa o dezvat. Si cea mare sta ca bleaga si nu spune nimic. Nici n-as vrea sa riposteze... Pe de alta parte daca cea mare o atinge macar din greseala pe Elena urla cat poate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Belleane, parca vorbesti de noi.

Si la noi se intampla de multe ori la fel: Annika o loveste pe Lara, iar Lara sta si nu zice nimic, iar cand se mai intampla si invers, Annika urla de zici ca a taiat-o cu cutitul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Uof, vad ca si in alte familii cu fratiori mai mari se petrece cam la fel, cu batai, cu urlete. Sper sa nu mai tina mult faza asta. Mi se rupe sufletul de Raducu de cat o incaseaza de la Andrei. A inceput si el sa riposteze si face Andrei un scandal monstruos cand o mai ia si el de la pitic, dar asa fel de zici ca i-a taiat mina.

Vorbeati de renuntat la pampers. La Andrei intai a invatat bine la olota, sa ceara din timp. Pe urma a disparut pampersul de zi, asta cam pe la 3 ani cred. Dupa multa vreme in care am vazut ca se trezeste cu pampersul uscat am scos si pe cel de noapte. Dar de precautie am pus si niste cearsafuri absorbante pe saltea, ca mai sunt si accidente. Incercam sa nu bea mult seara si pus pe oala neaparat la culcare. Si nu se scoala nici acum decat f.f. rar peste noapte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

La multi ani fericiti, YLARI!!! Doamne ajuta sa ti se indelipneasca toate visele, sa fii fericita cu fata si sotul tau, si sa-ti fie bine pe toate planurile!

Mergi la inceput