Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (113)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

am luat saltea de cocos, cu o fata de cocos pana la 1 an si o fata de latex parca dupa...

eu voiam bio kokos, dar se potrivea la patutul dinainte, de 140*70. asta nu avea 2 fete...

pentru patuturile non-standard, astea de la Baby Italia, au saltelute non-standard, cu o fata cocos, o fata latex

Bulina 34 fix cu poznas

AMR 6- pana il tinem in brate pe Andrei Ioan

Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

tu fetelor, zona zoster e contagioasa? am o colega care mi-a zis senina acuma ca are asa ceva..

Paula cu Mihai 33+ si Stefan (30 oct. 2007)

AU MAI RAMAS 6+ de dans in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010
a fost foarte dragut domnul cu care a vorbit, stia de comanda..si cica: "Doamna, nu au nici o legatura patutul nuc cu comoda ivoire"

Bulina 34 fix cu poznas

bine ca ai rezolvat-o si pe asta...acum esti cel putin impacata

voi v-ati luat camasute de noapte? eu parca ma tot uit si nu imi plac nici unele ..si vreau macar 1 sa imi cumpar

ieri am reusit sa pun ceva spanac la congelator...e tare mult de munca la el, pana il speli, pana ii rupi coditele, oparesti etc...mai am pe azi o tura si termin

dar am facut tortul...bamboleta unde esti??? sa iti spun ca a iesit bestial de bun si ieri seara l-a taiat sotul din dotare iar acum daca mai am jumatate ...sper macar mama sa mai prinda diseara o felie

Oana 33+ AMR 6- Matei

Noi 2...si bebe
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Neata
Vine vara!!!!! Am vazut la tv ca vor fi 35 de grade...si nu stiu daca sa ma bucur sau nu...
Paula, 31+ cu , Raul Codin
AMR 8 saptamani

cred ca o sa ne para rau dupa vremurile racoroase

Oana 33+ AMR 6- Matei

Noi 2...si bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Neata!

Vad ca n-a intrat Dragaica, sper ca-s bine. Fug sa scormonesc pe la fetele din Canada.

Carmen, Racusor inca putin si va atingeti targetul. Racusor tu esti chiar avansata, mai ai putin si intri in luna a 9-a.
Adriana, pai ai nevoie de o caciulita dupa baie sa zicem in prima luna, mai ales daca-i bb paros. Mai iei Gynipral?

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 29+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Buna burtici!

Am intrat sa va dau o veste nu prea buna. Bebe s-a prezentat cu o aritmie cardiaca si eu n-am baut cafea, cola sau ceai verde (m-a intebat dr.). Are 2200g si e pregatita de start (sta cu cu capul in jos). Varsta estimata ecografic este de 33s si 5z. Nici cu colul nu stau bine, 26 mm, dar e inchis. Ciudat ca dr. a zis ca e bine pt perioada asta a sarcinii.
In concluzie, e pusa sub semnul intrebarii nasitul nostru la Iasi...
Maine la 11 am programare la medicul meu. Sa vad ce zice si el. O sa insist sa-mi mai faca un eco de control, sa vedem cum se prezinta bebe cu inimioara.

Parca nimeni din odiseea noastra n-a avut aceasta problema. Fetelor deja mamici, poate ati auzit pe la odiseea trecute, poate imi dati cateva informatii... Multumesc. Pe net n-am gasit mare lucru, decat despre aritmia la adulti.

Nu prea am timp zilele astea sa intru pe forum, dar o sa incerc macar sa va citesc.

toate burticile si o zi buna s-aveti!

Cris 32+ cu Sonnia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

oana, da nerabdatoare ai ami fost cu tortul! :)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Victo

neata..
br..ce noapte am avut si eu..m-am culcat ca fleata pe la 12 si jumate..pe la 2 jumate l-ama dus pe Stefan al noi in camera ca tusea..apoi s-a trezit Mihaita, da-i box..pe la 4 juamte mi-era foame..am mai spalta si niste vase..pe la 5 asa am adormit..pana la 7.acu-s la serviciu, dar imediat o sa ma ia un somn de numa numa.
deci am dormit vreo 3 ore

fi optimista si numara: joi si vineri...dupa care concediu

Oana 33+ AMR 6- Matei

Noi 2...si bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_ales spune:

Buna dimineata delfinariu,
v-am tot citit si acum va si scriu ca am mai mult timp. Din pacate ma alatur si eu fetelor "pedepsite" la stat in pat din cauza de col scurt si deschis. Noroc ca v-am mai citit pe voi si m-am mai consolat cu gandul ca si alte fete sunt in situatia mea si daca voi rezistati pot si eu. Doar ca e greu, apropo voi cam de cate ori va ridicati din pat intr-o zi? Eu incerc sa-mi gasesc ceva de facut in pat:internet, tv, o carte, de cusut dar de multe ori abia ma abtin sa nu ma ridic. Doar ca eu trebuie sa ma mai ridic pentru fetita mea (are 2 ani si 9 luni)sa-i mai dau de mancare, s-o pun la olita. Ma mai ajuta soacra dar din pacate reuseste si sa ma enerveze, iar la mine nervii ma aduc intr-o stare mai rea decat daca as face o oala cu mancare. Mi-e destul de greu sa accept situatia mai ales cand ma gandesc la cat de frumoasa a fost prima sarcina si cum asteptam eu vara asta sa-mi plimb burtica cu mandrie. Pe de alta parte nu pot sa nu ma gandesc la bebe din burta si sa-mi impun pentru el sa rezist inca cateva saptamani (am 32 acum).Am primit si tratament (4 magneb6, 2duphaston, 2 nospa si 3x1/2 gynipral)dar le iau cu teama, sper sa nyu afecteze pe bebe in nici un fel.Eu la prima sarcina n-am luat nici un medicament si de atunci am ramas reticienta cand trebuie sa iau vreo pastila. Mi se par tare multe medicamente dar nici n-am curaj sa nu la iau.
M-am cam intins dar ma simt mai bine ca am putut scrie aici, cred ca voi puteti intelege prin ce trec.
Imi place ca voi va pastrati optimismul cu gandul la delfinasi, si va urmaresc cu placere pregatirile pentru venirea lor. Eu,si va rog sa nu radeti de mine, din superstitie n-am cumparat nimic pentru bebe. Asa am facut si la prima sarcina. Acum imi pare rau caci daca stau in pat chiar nu mai pot umbla la cumparaturi. Mai e cineva ca mine?

cristina

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

am luat saltea de cocos, cu o fata de cocos pana la 1 an si o fata de latex parca dupa...

eu voiam bio kokos, dar se potrivea la patutul dinainte, de 140*70. asta nu avea 2 fete...

pentru patuturile non-standard, astea de la Baby Italia, au saltelute non-standard, cu o fata cocos, o fata latex

Bulina 34 fix cu poznas

ce dimensiuni are patutul? eu ma gandeam sa iau 60x120...pana pe la 3-4 anisori ar trebui sa fie bun nu?

Oana 33+ AMR 6- Matei

Noi 2...si bebe

Mergi la inceput