Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *149*
Raspunsuri - Pagina 3
Iulika29 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Fragutza
Inca un Jack!!! People who say they sleep like a baby usually don't have one. |
Poftiti ,duamnå!beutura dvs.
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
delia79 spune:
Eu nu-mi mai simt limba , buna a naibii vodca aia. Iulika, ma da un 50 si la mine.
Si ce v-ati retras pe canapea, hai la www.youtube.com/watch?v=Az2kt_-HN1Y&feature=related" target="_blank">DANS in continuare . V-am zis ca l-am vazut pe Bon Jovi de la 2 metri?
Mamy de Sofia scumpa (20 septembrie 2009)
Pozici Sofia botez
www.monitorulsv.ro/Local/2009-11-23/Primul-bebelus-botezat-in-costum-popular-bucovinean" target="_blank">Sofia bucovineanca
Photos
raluk16 spune:
citat din mesajul lui mary_07
Ralucule,fusei de facui o comparatie intre Jack al vostru si Jorjica al meu Mely ,mamica implinita de Alexandru (2 noiembrie 2007) si Razvan (21 august 2009) _ "Cine-ti saruta genele-n somn ? Si cine-i acolo cand ingerii dorm ? Toate zanele bune sa te ocroteasca... Toate florile campului sa te infloreasca..." |
ma tot uit in mesajul asta dupa un emoticon rusinat si nimic nimic... ei ei... tineretul din ziua de azi...
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
biaz29 spune:
Am si eu niste fantezii murdare cu Jack asta...
_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)
vik-cj spune:
Raluk ce vigilenta esti! Am observat si eu ca au disparut din fete...si eu ma pregatesc sa ma retrag dar nu cu Jack...
Liliana...inca o data La multi Ani! Buna rau sampania ta! Da' la tort tot nu am ajuns...poate next time
Va
de printesa mica Isabela Maria - 15 septembrie 2009
Isabela
lutoniana spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui raluk16
aha deci acolo erai!!! Si daca vine acasa Ralu tu zici ca esti dezbracata pentru a o distra pe Hepi.... ntz ntz ntz... Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009) |
si tu mare nerusinata mai esti...eu vroiam sa-i creasca tensiunea lu Hepi...nu sa o distrez...ca suncile nu e amuzante draga
Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009
liliac1 spune:
citat din mesajul lui mary_07
Ralucule,fusei de facui o comparatie intre Jack al vostru si Jorjica al meu Mely ,mamica implinita de Alexandru (2 noiembrie 2007) si Razvan (21 august 2009) _ "Cine-ti saruta genele-n somn ? Si cine-i acolo cand ingerii dorm ? Toate zanele bune sa te ocroteasca... Toate florile campului sa te infloreasca..." |
Jiorjica asta e decalotat sau iar trebuie sa stam toata noaptea doar sa ne inchipuim??
Mai, dar sa nu va fie de deochi, ca rapizi ati mai fost. La mine numai convingerea incalzirea dura jumate de noapte
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
raluk16 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui delia79 Eu nu-mi mai simt limba , buna a naibii vodca aia. Iulika, ma da un 50 si la mine. Si ce v-ati retras pe canapea, hai la www.youtube.com/watch?v=Az2kt_-HN1Y&feature=related" target="_blank">DANS in continuare . V-am zis ca l-am vazut pe Bon Jovi de la 2 metri? Mamy de Sofia scumpa (20 septembrie 2009) Pozici Sofia botez www.monitorulsv.ro/Local/2009-11-23/Primul-bebelus-botezat-in-costum-popular-bucovinean" target="_blank">Sofia bucovineanca Photos |
ahhhhhh si a scapat cu bine? ....
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
liliac1 spune:
citat din mesajul lui suede Io ce beau? Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009 Poze noi |
Ia zi, ce poftesti tu, sufletel?
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
Iulika29 spune:
citat din mesajul lui biaz29 Am si eu niste fantezii murdare cu Jack asta... _ Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009) |
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå