Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *149*
Raspunsuri - Pagina 2
raluk16 spune:
Tzuc pe Dana
Si pic de pe fotoliu de ras la ce au scris mai sus Luci si Bia
Si apropo de bancul lui Bia, cea mai tinerica dintre noi, Meli, a cam disparut in ceata de cand a fost afisat Jack . Si apoi si Delia . Oare de ce?
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
liliac1 spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui techila
dar mama techilei, je, e super prolifica dupa cum ati observat acum fix 9 luni, asa ca techila fiind minora, deci cu nevoie de insotitor...as putea sa fac oarece farmece sa se intampla niste jaci mici... Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia nasterea a doua putze Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste Si nu ne certam deloc, * * * * * * * * * * Si ne mangaie duios, Si suntem tacuti la masa,* * * * * * * * * Iara seara ne citeste Si cuminti în orice loc.* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos. www.cordcenter.ro/gallery/image/1155.html" target="_blank">un vot, va rog, ca sa castige Falci o bicicleta |
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
Iulika29 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monica_dicut Va foarte BUNA SEARA duamnelor Servesc intai o cafeluta de la techila somnoroasa apoi un Bailey's dar sunt sigura ca stiati deja si ma asteapta in pahar , doo dejte i doo cube de gheata, deaa?? Hai ca vad ca lipseste Shaidiridiridiridirididaaaa!!!!!!! (Unu care fluiera cu limba si trozneste din picioare) Da tre sa ma trezesc si sa ma incalzesc nitel SI mai lasati-i Jacksii si Jonsii lu liliac nu va mai bagati toate in fata ca fetele mari la maritat. Da?? Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009) Povestea noastra Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Ingerasul Andrei |
Iuhuuu a venit si Monicaaaa!!ma gandeam eu ca apari pana se intunecå.La mine... e 22.30 si inca e zi..si se mai mareste
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
Dana15 spune:
citat din mesajul lui lutoniana si cand imi amintesc cat isi mai dorea Lali a noastra un chef...l-a ratat si pe asta Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009 |
Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Nasterea unei prichindute
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
lutoniana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Fragutza
Inca un Jack!!! People who say they sleep like a baby usually don't have one. |
mare nesatula mai esti...eu acum ce naiba ma fac ? raman toata noaptea la tine acasa ? daca mi se intampla ceva ?
Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009
Fragutza spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui lutoniana
mare nesatula mai esti...eu acum ce naiba ma fac ? raman toata noaptea la tine acasa ? daca mi se intampla ceva ? Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009 |
People who say they sleep like a baby usually don't have one.
mary_07 spune:
citat din mesajul lui raluk16 Tzuc pe Dana Si pic de pe fotoliu de ras la ce au scris mai sus Luci si Bia Si apropo de bancul lui Bia, cea mai tinerica dintre noi, Meli, a cam disparut in ceata de cand a fost afisat Jack . Si apoi si Delia . Oare de ce? Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009) |
Ralucule,fusei de facui o comparatie intre Jack al vostru si Jorjica al meu
Mely ,mamica implinita de Alexandru (2 noiembrie 2007) si Razvan (21 august 2009)
_
"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."
raluk16 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui lutoniana
mare nesatula mai esti...eu acum ce naiba ma fac ? raman toata noaptea la tine acasa ? daca mi se intampla ceva ? Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009 |
aha deci acolo erai!!! Si daca vine acasa Ralu tu zici ca esti dezbracata pentru a o distra pe Hepi.... ntz ntz ntz...
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
liliac1 spune:
citat din mesajul lui monica_dicut SI mai lasati-i Jacksii si Jonsii lu liliac nu va mai bagati toate in fata ca fetele mari la maritat. Da?? Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009) Povestea noastra Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Ingerasul Andrei |
Seara buna.
Vezi ca toate-s pe masa.
Moama, mi-era dor de-un saidiridiriridida de-al tau. Io nu stiu fetelor sa chiui asa ca nu va bazati pe moi.
Iar jecii si jonsii sunt pentru voi, fetelor. Io..cu batranetile mele.
Deh, mi-s femeie in etate
Va rog io mult sa nu stati sa numarati
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri