PEPENASI de iul/aug'08 sarbatoresc 2 anisori (186)
Raspunsuri - Pagina 8
flo1980 spune:
La multi ani copiilor din intreaga lume!
Pacat ca
_
Are mama 2 baieti: un fulgulet si un pepenash!
flo1980 spune:
Fiquelle
dana81
Noi nu avem scaun de masina mi-as fi dorit ce-i drept.
Eu nu conduc asa ca am stat tot timpul cu ei in spate, sau doar cu David.
Inconstienti sau nu am fost la mare, la munte, cel mai des la 100 km de Bucuresti, la parintii mei.
La drum mai lung sotul nu a plecat niciodata cu ambii sau cu David (e mai neastamparat), numai cu Alex care sta in fata ... el e foarte cuminte, de mic sta in fata, nemiscat.
E pasionat de masini, se uita la marca lor, la volane, la roti....
In majoritatea tarilor europene si nu numai, este obligatoriu sa ai scaun de masina.
_
Chuny spune:
Daca Politia Rutiera si-ar fi facut datoria, poate ati fi avut scaun acum. :-(
Noi mergem in Romania la vara si ma cam ingrozeste drumul cu masina ... mergem pana in Bucovina chiar si cel mai mult mi-e frica de toti inconstientii de pe drumurile noastre ... noi suntem prudenti, nu conducem periculor, respectam regulile, dar in tara e plin de smecheri ce cred ca regulile-s pt fraieri ... chiar acum am citit de o famiie ce mergea la Sihisoara, s-au oprit intr-o parcare si un cretin a adormit la volan si i-a omorat pe toti ... iar medicii au incercat doar sa mai salveze viata bebelusului care inca traia, dar nu a ost posibil Si asta pt ca un cretin nu a stiut sa faca pauza la timp si sa doarma in masina macar jumat de ora ...
Sib http://aripicarecrescinnoi.blogspot.com/ ***** www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">MULTUMIM PT CEEA CE ATI FACUT PT SONIA
Nasterea ariciului Vladimir ***** ***** Anna, o nastere cu viteza
flo1980 spune:
vazut noile pozici si lasat cateva comentarii....
Sib pai sotul lucreaza in MI dar e si prudent la volan.
Bineinteles ca am intalnit la tot pasul viteji, insa ce pot sa zic, Dumnezeu a avut grija de noi!
Nu recomand nimanui sa ne urmeze exemplul!!! Daca am fost disponibila mereu pe post de scaun, nu stiu, chiar nu stiu de ce nu am cumparat un scaun...
_
boticelina spune:
Flo vrei sa zici DOUA scaune! Pe mine toata lumea ma intreaba pana la urma cati copii am ca-i plina masina de scaune Te rog io frumos, ia-le scaune, macar second si tot mai bun decat nimic. Io pt finutul meu l-am luat pe cel al Elizei de AnkaLaura, ca nu l-au mai carat cu ei... Cel putin astea fara centuri proprii pt 3ani+ sunt chiar ieftine
Syb la mare nu ajungeti?
La multi ani de 1 iunie pt toti copiii nostri minunati!
Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"
Chuny spune:
La mare nu ajungem, dar mi-ar placea sa te cunosc. Pacat ca nu mai tu vreun drum prin Timisoara si anul asta. Mergem in Timisoara, doua zile pe la Cazane ( n-am fost niciodata) si apoi Bucovina. daca-si face cineva concediu prin Bucovina poate ne putem intalni.
Flo, noi vb acum si pe mess acum, dar scriu si aici. Du-te cumpara inaltatoare si pune copiii acolo, o sa vezi ce bine circuli cu ei frumos atasati pe scaune. Si Doamne ajuta pe toata lumea aflata pe drum!
Sib http://aripicarecrescinnoi.blogspot.com/ ***** www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">MULTUMIM PT CEEA CE ATI FACUT PT SONIA
Nasterea ariciului Vladimir ***** ***** Anna, o nastere cu viteza
moni_or spune:
LA MULTI ANI TUTUROR COPILASILOR!
Ma bag si eu pe fuga la problema cu scaunul.
ANNA, subscriu si eu la corul de cicalitoare, sa nu te superi, dar dupa parerea mea e inacceptabil fara scaun de masina! Daca nu vrea nicicum, nici cu jocuri, nici cu cantecele, cu nimic, mai bine mai sacrificati-va voi inca jumate an-un an pana mai creste si mergeti dupa. Nici Luca nu are rabdare la drum lung, vara trecuta cand am fost in Maramures a fost un calvar, ma treceau toate transpiratiile in spate distrandu-l si el arunca totul pe jos si urla si eu stateam sub bancheta sa-i culeg lucrurile, asa ca noi am ales sa nu mai mergem niciunde la drum lung pana va fi mai bine. Dar fara scaun la noi nu se discuta! Poti sa fii tu sau sotul tau cel mai bun sofer din lume, ca la cati tampiti sunt poate intra unul in voi cand nu te astepti, si numai la un drum de pe o strada pe alta, nu mai vorbesc in alta tara...
FLO, la fel, nu e tarziu nici acum sa le cumperi scaune! Si sincer nu stiu cum ai curajul sa-l pui pe Alex in scaunul din fata (scuze daca am inteles gresit, eu asa am citit, e drept pe fuga). Scaunul din dreapta soferului e cel mai periculos din masina, de aia ii spune si "scaunul mortului". Eu cred ca pana la 18 ani nu-mi las copiii acolo, stiu ca sunt exagerata, insa mai bine sa fiu nebuna din drobul cu sare decat sa innebunesc dupa aia de durere... Cred ca acum in maternitate, cat am stat o saptamana fara Luca, mi=am dat seama mai bine cat imi iubesc copiii si cum ar fi sa nu-i mai am, n-as mai dori sa traiesc nicio secunda fara ei.
Scuzati inca o data daca am fost vehementa, insa cu cate lucruri auzi si vezi la tv, mai ales pe soselele din tara noastra, macar noi sa fim responsabili si sa ne ferim cat putem de inconstienta altora.
Fug ca se mataie Alex.
Monica, mami de Luca Andrei (17.07.2008) si Alexandru Matei (19.05.2010)
Doamne, ai grija de minunile mele!
"Sa ma trezesc in fiece dimineata luminat de raza unui zambet; sa fac o reverenta zilei, pentru tot ce-mi va oferi; cu mintea curata sa-mi incep munca; sa am clar in gand, chiar si atunci cand fac lucruri marunte, scopul ultim al muncii mele; sa-mi intampin semenii cu zambetul pe buze si iubire in inima; sa fiu bland, amabil si curtenitor in fiece clipa; sa adorm mangaiat de satisfactia lucrului bine facut - asa mi-as dori sa decurga mereu zilele mele." (Thomas Dekker)
MissJJ spune:
Figuelle, Dana La Multi Ani! sa fiti cat mai fericitesi sper ca ati avut o zi minunata.
Pt toti copilasii mici si mari din bostana, va uram un 1 iunie cat mai minunat cu multe cadouri si surprize.
Mai asta cu scaunele e f imp si serioasa faza, eu zic na second ne-second, poate gasiti la oferta numai sa fie unul acolo, ca masina e faina te plimbi etc da e si masina de ucis din cauza tampitilor care sunt la volan, din pacate. Aici fac astia niste reclame de alea la fazele astea de safety de-ti ingheata sangele cand le vezi si bine fac poate asa invata lumea si foloseste centurile si scaunele ca nus facute degeaba. Stiu cai greu cand nu vor astia micii sa stea ca plang si protesteaza si etc da mai bine plange si vomita decat sa zboare prin parbriz nu?
Sibylle concediu placut in ro si nervi de otel.
Flo multumim de comentarii. Sunci sunt destuleee, greu sa scap de ele.
Na am fugit si noi sa vedem ce gasim sa le luam la gagici de 1 iunie, creca le luam scooter la amandoua ca Ari tare isi doreste.
Pupici.
_
Stupidity is far more dangerous than evil, for evil takes a break from time to time, stupidity does not.
Anatole France
Mummy x 2
M&M spune:
La Multi Ani, tuturor pepenasilor si fratiorilor/surorilor de pepenasi!! Sa cresteti mari, sanatosi si frumosi!!
Noi suntem bine, eu incep incet - incet sa imi revin dupa ceza, cand doarme cel mic ( si doarme destul de mult , inclusiv noaptea 6 ore legate) ma joc cu Mihaita . Vineri , Mihaita mi-a zis prima oara ca ma iubeste " bebe Mi-ai iubi mami"!! De obicei raspundea cu "da" daca o iubeste pe mami, acum mi-a si zis si m-a si imbratisat !!! In rest crestem, bebe Mateias creste pe zi ce trece si se schimba, Mihaita devine din ce in ce mai intelegator sau cel putin asa mi se pare...
Cu scaunul de masina, a avut si Mihaita o perioada pe la un an si 3 luni cand nu vroia in scaun dar incepeam sa cantam , sa ne jucam, sa ii arat pe geam tot felul de lucruri interesante si uita !! Iar cand se plictisea si nu mai reuseam cu nimic sa il tin in scaun opream masina...E trist sa stii ca , desi tu conduci prudent si respecti regulile ( asa cum suntem noi ) intra un nemernic in tine cu masina si te omoara...
Ma duc sa ma uit la pozele cu pepenasi si apoi sa ma duc la puiuti; momentan dorm amandoi..
Cristina,mami de Mihaita si Mateias
BAZAR DC