PEPENASI de iul/aug'08 sarbatoresc 2 anisori (186)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Buna dumineata,

La multi ani, Alessio! Sa-ti dea Dumnezeu o copilarie minunata, plina de soare si fericire! Dana, sa-ti traiasca baiatul mare si sa va bucurati de comorile voastre!

Vio felicitaaaaaari din suflet, o sarcina usoara si un bebe minunat, precum surioara!

Nati bine ati revenit langa tati al vostru! Imi pare atat de rau ca nu v-am prins....Poze nu ai? Ca Botiq s-a facut ca ploua :)

Gradi nu stiu, T nu va merge anul asta...mai vedem de la anu' incolo.

Biberon are si ea, exclusiv pt lapte, dimineata si seara. Mi se pare absolut ok momentan.

Felicitari Dia si Didi pt intalnirile de 10 ani....reusite sau nu, au farmecul lor!

Danuta tinem pumnii astazi la eco si eu inca sper pt 16...

Moni iti doresc muuulta putere, pentru ca in rest ai tot ce-ti trebuie pt baietii tai superbi!

La multi ani mamici, tatici, bunici de pepenasi...

O saptamana minunata va doresc!

Mamica unui MIRACOL
Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

VIO,felicitari!!!o sarcina usoara si un bebe sanatos!

MONI,cred ca e f greu cu 2 piticuti,mie mi e greu cu ei 2,desi sunt mai mari....multa putere si mult calm iti doresc!!!!

MAI3,la multi ani pt mama ta!!!!ce frumos ai povestit de zilele petrecute cu bebe ale!la mine au fost atat de epuizante,incat nu mi mai aduc aminte mare lucru!

MADA,felicitari pt acte!!!!

SYB,esti bine?

DARA,ai rez la tomograf?

tata e tot in spital,dar l au mutat de la terapie pe salon,insa mama a fost ieri la el si spunea ca tot la fel de rau se simte,e in continuare umflat si are ochii galbeni.

DIDI,ce frumos tb sa fi fost sa ti revezi colegii!

SUN,felicitari pt reusita!!!!

CRISTINA 26,ESTI O DULCE

cris e mai bine,am ajuns la concluzia ca pana la urma si chestia pe care o facea cu ochii a fost tot din cauza conjunctivitei alergice,ma gandesc ca daca ar fi fost tic n ar fi trecut asa de repede...,pt ca dupa tratamentul pe care ni l au dat de la oftalmolog,cu picaturi flumetol 10 zile,n a mai facut asa...are in continuare probleme cu respiratia,mai ales la efort,plus ca ii tot apar bubite pe pulpe,ma gandesc ca tot o alergie...am sperat sa nu mi semene,pt ca eu am avut un astm urat care m a facut sa sufar m nopti,cu crize aproape zilnice,asta si pt ca nu luam nimic,ai mei n au considerat important sa ma duca la dr,ei dormeau iar eu ma chinuiam sa respir ore intregi in fata geamului deschis....
de aceea o sa le suflu eu in fund copiilor mei pana vor fi mari,ca mie nu mi a suflat nimeni si am vazut cum a fost...

si codi bea lapte din biberon si n am de gand sa i l scot,pt ca ,cris n a baut nimic din biberon in afara de apa[si lapte doar in somn]si ma bucur ca cel mic bea lapte,indiferent din ce recipient.
l am cantarit,are tot 12 kg,in ult luni n a luat nimic in greutate,e drept ca nici nu se omoara cu mancatul...dar nu ma stresez,chiar acum cateva zile am revazut un baietel de o seama cu cris,la care ma uitam cu drag cand era bebelus,pt ca era dolofan si tare mi as fi dorit sa fie si cris asa...acum era obez,nici nu putea alerga,iar cris e ca un manechin,s a inaltat ,a pus ceva carnita pe el[are 17 kg] si e tocmai bine,frumosul mamei...
la olita nu face,am tot incercat,dar nu e pregatit..zice clar ''nu fac''',sau ''ba nu''.

in continuare codi e un dulce si un cuminte,il mai apuca si pe el,dar f rar...
ieri a intrat o fetita cu bicicleta in el si l a trantit in cap,am zis ca innebunesc,el statea langa mine si se juca,iar fetita a venit cu viteza si n a mai putut opri...scuza mamei ei a fost ca abia a invatat sa mearga cu bicicleta...
la noi in parc e f mare aglomeratie,pe o alee relativ mica sunt zeci de copii,cu role,cu biciclete,aproape ca tb sa l tin pe codi numai in brate de teama sa nu l loveasca vreunul...
pai am fost in parcuri in buc,parca sunt in alta lume,cu gardian la intrare,fara caini vagabonzi care se rahatesc peste tot...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Neata fetele!

Alessio
La Multi Ani
sa cresti mare si sanatos alaturi de fratior si mami si tati.

Multumim mult Flo, Tecky, Violeta, Mona Sper si eu sa fie totul ok sa rezolvam.
Anka , bine ca ai zis tu astea ca de ziceam eu imi dadeam foc singura la valiza.
Flo asa repede vacanta? Aici astia merg pana pe 20 si ceva iulie, difera in fiecare an anu asta mi se pare cai 23 iulie cand termina si toamna incep in prima sapt din sept.
Cristina, Moni pupam mamicile mumoase si pepenasii si fratiori micuti si dulci.
Moni trece si perioada asta sa stii, mai creste bb putin si se rezolva. Acu bebe e noutate de aia e asa interesat Luca.
Dana off mai ai asa putin, abia astept sa scoatem majoretele.
Mai3 La Multi Ani mamei si sa va fie de bine primul teatru.
Didi super fain ca v-ati simtit asa bine.
Nati bine ati revenit, sa va fie de bine plimbarea si intalneala.
Mona multa sanatate tatalui si pupam pisoiul care s-a lovit. Ma bucur ca e mai bine Cris cu ochisorii.

Gata am recuperat fug la school revin mai incolo.

_
Stupidity is far more dangerous than evil, for evil takes a break from time to time, stupidity does not.
Anatole France

Mummy x 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Subiectul in voga la noi acum este olita, de sapt trecuta am inceput sa o lasam fara pampers ziua. Nu am facut nici un progres, tot pe ea face, dar momentan e o chestiune de a depista momentul cand se intrerupe brusc din ce face, sta in picioare nemiscata si isi da drumul. Dupa care e foarte suparata ca a facut pe ea si insista sa stea pe olita.
Tot incerc sa o linistesc ca nu e nici o problema, ca spalam hainele alea si punem altele, vreau sa fac cumva nici sa nu se simta stresata de subiectul asta, dar sa ii si intre in reflex sa se duca la olita in loc de a se ridica in picioare... adica e clar ca e constienta de faptul ca urmeaza sa faca, dar ne supne de-abia dupa Sfaturi?
Si de multe ori sta mult si bine pe olita (din proprie initiativa) se ridica brusc si la cateva minute dupa face pe ea.

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Mergi la inceput

Didi poate imi iau rosii, da asta inseamna ca poate nu e pregatita, lasa-i olitza la indemana, incet incet va invata, da na depinde si de ei, Ari se vedea ca era pregatita a facut de doua, trei ori pe ea si am schimbat-o si a fost tare suparata si pe urma a inceput sa zica si fugeam repede la toaleta. Aici si la gradi zice ca na prefera sa fie toilet trained, dar nu e nimic daca e in pampers, oricum cand is mai marisori nu mai fac asa des, la noi era bine ca statea si part time si era de ajuns nu trebuia schimbat pana venea pampersul oricum.
Eu nici cu lasatul in fundul gol nu prea is de acord, ca ideea e sa se invete ca tre sa poarte chilotei nu ca se sta in fundul gol, o sa faca in chiloti de multe ori mai ales la varsta asta pana se invata ca tre sa ajunga la olitza sa faca nu pe el, da daca e lasat in fundul gol eu zic ca ei o sa creada ca asa e normal. Poti sa ii lasi numai cu chilotei nu si pantaloni sosete etc, dar eu am avut cateva schimburi la indemana special pt asta, cum facea schimbam tot setul si zicea ca na tre sa zica la timp si sa faca la toaleta.

_
Stupidity is far more dangerous than evil, for evil takes a break from time to time, stupidity does not.
Anatole France

Mummy x 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Adevarul e ca nici nu e prea igienic sa stea in fundul gol. Ori cat de bine am curata, tot raman microbi pe canapele, covoare si ei cu fundicu gol sunt predispusi la infectii. Si eu ma gandesc cum sa abordez problema cu olita, nu vrea frate sa faca nicicum la oala. Nu-l fortez, am incercat sa-l conving cu vorba buna sa se aseze cand ii vine kk. Se aseaza daca il rog dar apoi imediat se ridica. N-am sa-l tin legat de oala. Ma gandeam sa-i scot si eu pampersul ziua sa vad cum reactioneaza daca se simte ud, poate atunci vrea sa faca la oala. Ne adaptam pe parcurs.

Vio multe multe felicitari si sarcina usoara. Te invidiez ca pe toate celelalte care aveti deja bebe 2. Noi tre sa mai asteptam pana ne revenim financiar si gasim o solutie cu locuinta. Nu mai am rabdare.

Mona, Cris are probleme cu respiratia in permanenta? Sau doar primavara in special? Ma gandesc daca e asociat cu polen. Am vazut un documentar cu un baietel care avea astm si ii era tare greu sa respire si s-a dovedit ca era de fapt de la mucegaiul din casa. Parintii nici nu stiau ca au mucegai dar au descoperit sub o chiuveta unde erau scurgeri de apa. Cik oamenii nu iau in serios problema mucegaiului care poate fi extrem de toxic, verifica daca n-aveti mucegai pe sub chiuvete, sub cada sau pe langa buda sau tevi.

Moni Filip isi da in petec si fara sa aiba vreun fratior pe care sa fie gelos si sa vrea mai multa atentie. Asta e varsta si tre sa fim rabdatori. Multa rabdare si voua, o sa treaca.

bujo mami de Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaco spune:

La multi ani, Alessio! Sa cresti mare si frumos, sa aduci bucurii parintilor!!!

Biberon - nu am folosit niciodata, nu stiu ce sa zic... Noi de la 6 luni folosim paharul sport cu pai pentru apa, sau cana cu cioc pentru lapte, iar acum cu paharul sau cana simpla cand suntem acasa...

intalniri de promotie...he he, pentru liceu trebuia sa o avem acum vreo 4 ani, dar nu s-a facut, s-au pierdut care incotro. Pentru facultate avem anul acesta, cred ca prin toamna, nu s-a fixat data inca dar abia astept, desi cu multi colegi tin legatura! Dia, Didi ma bucur ca ati participat la aceste evenimente de la voi...cu bune cu rele, sunt emotionante cred...

olita, cred ca fiecare copil trebuie atras cu ceva ca sa coopereze de fapt, pe langa faptul ca trebuieinainte de toate sa fie pregatit. Noi , am mai zis, suntem deja la chilotei pe acasa, la gradi o lasa fara pampers si probabil se ia dupa ceilalti copii si face la olita (desi azi i-am gasit schimburile ude) Acasa eu i-am explicat, o pun pe ea sa arunce la toaleta din olita cand face, sa traga apa, sa isi aduca chilotelul preferat (am un teanc pus la indemana), asa i se pare mai distractiv... Acum se aseaza singurica pe olita...dar evident ca mai avem uneori si cate un accident prin casa (nu e mare lucru)
De lasat in fundicul gol, nici nu m-am gandit la asa ceva, dar nu mi se pare nici mie ok, mai bine cu chilotel si pantalonasi de bumbacel mai multe schimburi care se clatesc usor si se usuca rapid... In plus, cred ca sunt mari si stiu sa isi dea singuri chiloteii de pe ei jos...

Vio Felicitari!!!! Asa da veste! Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos si cumincior!
Vorba lui Bujo, cand vad atatea fete cu 2 bb deja, mi se face dor si parca nu mai am nici eu rabdare!!! insa eu trebuie sa mai si lucrez putin la serviciu... si vreau asa o diferenta cam de 4 ani intre ei!

mai3 La multi ani pentru mama ta! este foarte tanara!!!
Bravo pentru piesa de teatru...noi am ratat Ursul pacalit pentru ca am avut musafiri, desi era demult in plan. Dar o sa il vedem si noi!:) De altfel, noi n-am pierdut nici o piesa la teatrul de copii, mergem mereu, si la cele jucate la sala mica, si la sala mare!

moni_or multa putere cu cei doi nazdravani! La cat e de frumos, cred ca uiti de toate!

monalac sanatate tatalui! si lui Cris, de asemenea! sa descoperiti cauza si cu respiratia si bubitele sa se faca bine!

vacanta la gradi, acum ii dau dreptate cand spunea Anka ca e un mare avantaj la particulare ca nu au asa de multe! Acum cei de la stat deja se pregatesc de vacanta, noi la gradi nu se inchide decat in august 10 zile. In rest program normal, chiar cu activitati tare interesante! E mare lucru...

Nu mai stiu ce era de zis. dar mai revin...

anaco...mami fericita de comoara Mara Alexandrina 12.08.08
merg spre cei doi anisori...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

1.remedii naturiste pentru un pepenas care tuseste??? a avut putin nasul infundat i-a trecut. acum tuseste. sec si rar. la dr stiu ce o sa imi dea...de aia va intreb de naturiste daca stiti...

2.ce parere aveti despre propolis pentru pepenasi?

si noi bem lapte din bibe, numai dimineata si seara. restul lichidelor merg cu orice:pai, cana, pahar...
la olita e ca FILIPANU, o vede, stie pt ce e, daca ma vede pe buda sta si el si se screme ca si cum ar face kk, se ridica dupa 5 sec si se sterge cu hartie apoi repeta jocul de vreo 3 ori si se plictiseste, iar pipi face tot in cada cand il pun la spalat.
are personalitate!!!

nu prea mananca, dar e vioi si cu duracell la maxim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nati spune:

diarux, eu am intrebat o homeopata daca pot sa-i dau polen si mi-a zis ca pot, numa ca trebui dat dimineata dupa lapte.
Sa nu-i dai dupa amiaza sau seara ca nu mai doarme.
Eu am luat din tara acum Imunorezistan Junior, combate raceala si gripa, are echinacea purpurea.
Pt tuse mai e siroul de patlagina, sau poti sa-i dai putina miere de albina din cand in cand.
Asta mi-a zis homeopata sa-i dau, e prea mic pt alte pastilute chiar si homeopate fiind.
Matei cat am stat in tara a reusit sa raceasca, muci tuse si cam atat, febra nu, de asta am ales sa merg pe naturiste.
Vezi daca aveti un homeopat pe la voi prin oras si mergi la o consultatie.
Sanatate multa la pitic!

Noi l-am scos pe junior la aerisit in parc, a luat toate masinile si leaganele la rand, am fost nevoiti sa cumparam si boabe pt a hrani pestii, ratele si lebedele ca nu mai pleca de langa lac.
Acu e cazut la datorie, doarme dus.
Merg sa bag si eu o masina la spalat si vad ce mai fac.

www.flickr.com/photos/nati76/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Diaruxule pupam baietu'. Sirop de patlagina are mega succes la noi sau miere cu suc de lamaie, asta recomanda ei aici. Tu de ce asa rar pe aici si pe scurt?

_
Anatole France

Mummy x 2

Mergi la inceput