PEPENASI de iul/aug'08 sarbatoresc 2 anisori (186)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Fetele au dreptate, greseala mea: inaltatorul e de la 15 kg in sus si daca copilul e destul de inalt cat sa nu-i vina centura peste gat. Noi pe Vladi l-am pus in inaltator de la 3 ani.

Sib http://aripicarecrescinnoi.blogspot.com/ ***** www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">MULTUMIM PT CEEA CE ATI FACUT PT SONIA

Nasterea ariciului Vladimir ***** ***** Anna, o nastere cu viteza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

In inaltator eu zic ca nu sta f confortabil. Dar sunt scaune la Miniblu, cum a avut anka, cel care e la boti si care sunt pe la 130-150 ron. Asta e cam cat pampersii dintr-o luna, deci merita.
Am mai gasit si la 170-180, cam genul www.cadouricadou.ro/cadouri-pentru-copii/scaun-auto-kappa-green-orange_28207" target="_blank">acesta. Am vazut ca si la Inglesiana sunt unele faine pe la 300 ron (nu stiu exact_, la www.bebelusulideal.ro/produs.php?id=456" target="_blank">Gracola 250 ron.

Eu i-am luat Yvonnei scaunul dupa ebay.de la jumatate din pretul din Romania, este de la Recaro (astia fac scaune pt masinile de curse), este super confortabil, se monteaza usor (e greu de ma turbeaza, ca l-am tot carat prin aeroport in Israel). Mie imi place f tare designul lui si are si laterale la cap mai mari, pt protectie in caz de impact lateral, are si niste cleme ca sa poti tensiona ff bine centura de siguranta. Uitati BLOG de mamicawww.dropshots.com/irisss277#date/2009-10-25/10:50:27" target="_blank">aici poza cu ei in scaune.
Mie mi-a zis de Recaro, carmenela, ca ea i-a luat fiica-sii si imi place f mult cat e de confortabil.

Pt fetele din Bucuresti, o alternativa la gradina zoologica, este
www.fermaanimalelor.ro/home" target="_blank">Ferma Animalelor. Puteti sa ii duceti, este ff frumos, au facut niste umbrare unde puteti sa stati sa si lauti amsa. Copiii se pot juca si cu niste tractorase cu pedale si niste caluti de jcuarie, au si un topogan si 2 trambuline. Puteti sa ii plimbati si cu poneii 4,5 ron/tura. Intrarea este doar 5 lei. Nu prea ai ce cumpara de mancare de acolo, decat prostiute, chips, biscuiti sucuri. O sa pun cateva poze, de cand am fost de Rusalii.

Iriss mami de Yvonne si David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Aici nu e voie cu inaltator decat daca toate conditiile sunt indeplinite: minim 15 kile, minim 62 de cm de la fundic in crestetul capuluim, minim 4 ani. Nu merge numai cu una din conditii.
Un copil poate avea 15 kile de pe la 2 ani jumate pana pe la 5 ani.
Constructia copilului insa nu e la fel.
Eliza nici acum nu sta in inaltator, desi avem unul si l-am purtat un timp. Mai adormea in masina si statea tare rau. Si ea face 7 ani, are 24 de kile si 125 cm.

De-asta spuneam ca mie mi s-a atras atentie (si bine a facut cine mi-a atras atentia!), ca luaseram inaltator pt Eliza si inaltator cu spatar pt Erika, in ideea ca are deja peste 13 kile si am zis ca mai e putin pana la 15 kile, e si inalta, si am zis ca merge. Ei bine, nu merge... Asa ca am ramas cu inaltatorul acasa, il folosim la masa, ca inaltator pentru Erika, in scaunul cu spatar sta eliza si Erikai i-am luat scaunel pentru grupa ei de varsta. Daca nu dadeam pe ala 90 de dolari, ma ardea politia cu mai mult de o suta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Iris, eu cand spun inaltator de fapt la asta ma refer, la scaun grupa 2-3. Nu stiam ca exista inaltatoare fara spatar, acum am vazut prima oara.

Sib http://aripicarecrescinnoi.blogspot.com/ ***** www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">MULTUMIM PT CEEA CE ATI FACUT PT SONIA

Nasterea ariciului Vladimir
***** ***** Anna, o nastere cu viteza

Mergi la inceput

Erika il are pe www.evenflo.com/product.aspx?id=213&pfid=3472" target="_blank">asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Hai ca am starnit furtuna in bostana, oooofff!
Ma simt si prost, parca sunt pusa la zid si voi trageti in mine

M-am zapacit ... cu inaltaoarele, cu scaunele, e bun ala, nu e bun ala.......in concluzie imi trebuie un inaltator si un scaun, caci Alex are aproape 20 kg.

Iriss nu mint si nici nu imi laud sotul, nu cad cand franeaza, caci el nu prea pune frana brusc, se asigura, sau pur si simplu sa invatat Alex sa se tina bine, David e tot timpul la mine in brate.
Conduce foarte bine, in 14 ani de cand a luat permisul nu a provocat un accident si nici nu a fost implicat intr-unul, slava Domnului, curbele nu le ia cu viteza si nu a plecat la drum cu amandoi decat printre blocuri, la cateva strazi, dar asta foarte rar!

Eu nu stiu daca am stat de 10 ori langa sofer in ultimii 4 ani si ceva.
Chiar si cand suntem doar amandoi in masina, am obiceiul sa stau tot in spate.
Nu am plecat niciodata noaptea la drum lung, ei nu urla in masina, Alex a mers si legat cu centura masinii si nu a vociferat nimic.

Anka masina are centuri in spate si nu il strange de gat.

Nu stiu, am teama de microbi, de una de alta, dar sperietura cu drobul de sare nu o am in sange!
Sincer, cand am plecat la drum nu mi-a stat in gand "aoleu mor sau imi mor copii in masina!"
Nu zic ca e indestructibila, nu e blindata, nu ma poate feri de o nenorocire ca moartea insa ....nu mai zic nimic, doar multumesc lui Dumnezeu ca sunt vie pana acum si vorba Anei_a suntem toti la numar!

In fine, sanatosi sa fim cu totii!
O seara placuta!

_

Are mama 2 baieti: un fulgulet si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Floooo, nu trebuie sa te simtzi rau. Nu esti pusa la zid. DAr ne-am agatzat de un subiect si am animat forumul :).

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

Flo, nu te-a pus nimeni la zid, nu te supara pe mine, te rog. Barbate-miu merge cam "sportiv" cum zice el. Mie nu-mi place prea tare stilul lui, dar ce sa-i fac ... mie nu-mi place sa stau in spate deloc, vreau sa vad in fata, mi se face rau cand stau in spate
Daca tu te simti in siguranta asa, nu este necesar sa te iei dupa noi. Fiecare face cum crede el ca ii este mai bine, a fost doar un subiect dezbatut, unde sunt tabere pro si contra.
Si eu tot de 14 ani am permisul, valeleuuu ce batrana sunt!!

Mergi la inceput

FLO - stiu ca masina are centuri in spate, dar sunt montate prea inalt pentru un copil.
Dar, cum spun si fetele, fiecare face cum simte.

Eu personal ma oripilez total, la fel cum eram oripilata si in Romania cand eram, cum politia sta dupa colt sa prinda vreun vitezoman - care oricum scapa cu spaga daca avea o masina bengoasa, insa nu sta nene sa ii ia la rand pe toti care trec pe rosu in intersectie la Tei, ca mie mi se facea inima cat un purice ori de cate ori traversam PE VERDE....
Si cum ii doare in cot de normele de siguranta, de-aia este Romania pe primul loc in Europa (si probabil ca si in lume) la accidentele soldate cu morti. Si asta nu e o metafora, ci o statistica...

IRISS - eu am carnet doar de 6 ani, vezi ce juna sunt?

De condus am mai vorbit noi aici. In Bucuresti si nu numai in Bucuresti, mori de inima nene in trafic.
Noi am vazut un copil omorat intr-n sat din Galati, de un "italian" venit in august in vacanta, copilul era cu bicicleta si "italianul" mergea cu 120 la ora in localitate. Ne-au oprit in rand pana a venit politia si a masurat, a facut desene pe asfalt, Eliza era mica, m-am cutremurat cand ne-au dat drumul din linie si am trecut pe langa corpul de pe asfalt, acoperit deja cu un cearsaf. Si acum ma cutremur. Nu avea mai mult de 6 ani copilul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

LA MULTI ANI,DANA!SI NASTERE USOARA!

nici eu n am scaune pt copii,la noi sotul nu e de acord sa luam...bine,momentan nu avem cu ce,dar am fi avut...
noi suntem relativ bine,iar am umblat cu cris prin 1000 de dr,ca nu mai putea sa respire...are rinita vasomotorie....

suntem in criza ,am intrat in somaj,sper ca in iulie sa prind un post,deocamdata n am invatat nimic...toata ziua stam pe afara...

am vazut o ieri pe katalyna in carrefour,e slaba...am recunoscut o dupa minunea blondina...
eu dupa 3 saptamani am adandonat cura de slabire,momentan sunt super stresata...

sa mai puneti si voi linkul de pe picassa pe prima pagina,ca nu stiu cum sa intru altfel...
gata,plecam afara...
tata e internat la floreasca,maine se duce mama la el...

DARA,tatal tau ce mai face?

Mergi la inceput