Aspirante optimiste > 20 ani(507)
Raspunsuri - Pagina 9
PaulaFrida spune:
Fetelor,inca un pic si o sa pot si eu sa vb cu voi despre prestat,ovulatie,simptome ca tot de pe tusa vb cu voi.abia astept 

au trecut 3 luni,inca o luna e piece of cake.
imediat schimb semnatura cu una si mai optimista

Am inceput a treia folie de AC,inca una si chemam barza sa n-il aduca pe 
Marriage ticker
TTC ticker
mandreeac spune:
Fetelor mi-am schimbat semnatura! Va place? ![]()
![]()
![]()

Andreea B.
in asteptare de a avea un
frumos si sanatos.Sa ma ajute Dumnezeu sa fie deja in burtica!
Katy82 spune:
Andreea frumoasa semnatura! Paula mai ai putin, facem putina agitatie 

sa se prinda
din prima.
http://lt1f.lilypie.com/xIoqp3.png
sa devin
!
mandreeac spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Katy82 Andreea frumoasa semnatura! Paula mai ai putin, facem putina agitatie ![]() ![]() ![]() sa se prinda din prima.![]() http://lt1f.lilypie.com/xIoqp3.png sa devin ! |
Multumesc Katy, sa dea Domnul sa se si potriveasca!

Andreea B.
mandreeac spune:
Ies cu cateii afara si ma intorc. Gata cu semnatura ca sa fie si vizibila ca rozul era prea pal.![]()

Andreea B.
Lia73 spune:
| citat din mesajul lui mandreeac Neatza fetelor! Declar ziua 34 cu 36.9 temperatura. Mi-am facut si eu harta aia fertila, dar nu imi spune nimic de luna mai, asa ca nu imi place deloc. Bebelu ne-ai lipsit ieri.Ce papi tu bun acolo? Cami Antonia ce face minunatia? Te cred ca te-ai speriat, dar tu esti o mama grozava si ai rezolvat problema.Nu uita nu iti pierde speranta. Bibitica inca nu te-ai trezit? Tot cu cartea in mana? Paula multumim pentru cafeluta! Sherbi tinem pumnii la doctor, sunt sigura ca va fi minunat! Lia si eu ma alaturi tie, dam de baut serios daca e sa fie bebe! Azi am o zi plina. Trebuie sa imi fac baie, pedichiura si sa ma epilez si sa mai calc. Am calcat si ieri destul, dar cum am fost cu nunta s-au strans o groaza.. Maine ma duc sa imi scot unghiile false, ca a trecut nunta. Maine se pare ca in Bucuresti vor fi 35 de grade, cred ca ne vom topi, jale mare mon cher. Didi care mai este starea ta? Prestati nu va lasati ca sa nu o lasam singurica pe Bebelu la odisee. Camcris imi pare rau de testul negativ, dar mai asteapta, pana nu vin uratii mai sunt sanse, la fel si daca vin uratii. Katy sigur veniti 3, altfel nici nu te primim inapoi! Poate bebe vrea sa apara intr-un loc diferit de casutza voastra. Madutza si cand ai concediu1 Foarte bine ca ai energie pozitiva ca asa apare si bebe si cand mami e fericita. Andreea M. |
DOAMNE AJUTA sa fie bebelik mik

Am avut un paunel frumusel si dragalas
Dumnezeu mi l-a luat sa ii fie ingeras!!
pozuliciTu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR
bebelu86 spune:
fetele k tot a venit in sfarsit caldura ...
nu ne vedem si noi sambata???
astept sugestii privind locatia, ora si cine poate si vrea sa vina. ![]()

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
bb 8+
PaulaFrida spune:
Katy

multumesc,Doamne da
Am inceput a treia folie de AC,inca una si chemam barza sa n-il aduca pe 
Marriage ticker
TTC ticker
madutza_bra spune:
paula, hai ca aci trece iunie si va apucati de bebe 
mandreeac , imi place mult semnatura ta si sper din tot sufletul sa fie acum bb la tine in burtica 
bebelu,
eu sambata nu pot, voi fi f aproape de ovulatie si vreau sa fiu odihnita 
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
Cristian - 29.12.2008
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://lt1f.lilypie.com/GO0Hp3.png
mandreeac spune:
| citat din mesajul lui bebelu86 fetele k tot a venit in sfarsit caldura ... nu ne vedem si noi sambata??? astept sugestii privind locatia, ora si cine poate si vrea sa vina. ![]() ![]() http://davf.daisypath.com/WBynp2.png Albumele noastre![]() In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu! In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu! In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu! In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu! In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu! Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine! Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt bb 8+ |
Bebelu nici eu, intrucat duminica plecam si sambata mergem la socrii si trebuie sa facem si bagajele. Se pare ca vineri am merge la o petrecere, ziua unui prieten. Daca va intalniti astept sa vad si eu poze.

MADUTZA sa te auda Doamne Doamne!
Andreea B.