La raport, veteranelor!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabela spune:

Victoria, tu n-ai voie mama sa fii infranta, numele tau inseamna "victorie", parca asa stiam...

Fetelor, sa va spun ceva, eu imi doresc enorm de mult bebeul asta pe care il astept de atata amar de vreme, dar intotdeauna am gandit ca asta este voia Domnului, si nu vreau decat sa se faca voia Sa pentru mine si sotul meu. Cum crede El ca este mai bine pentru noi, asa sa fie. De ce sa-mi doresc ceva mai presus de voia lui Dumnezeu?! Decat sa mi-l doresc cu orice pret si apoi sa constat ca are "probleme" sau ca eu am "probleme" dupa nastere, mai bine nu. Sa mi-l dea doar daca va fi bine si pentru bebe si pentru mine.

Bunul Dumnezeu stie mai bine decat noi ce trebuie sa avem si ce nu, ce e mai bine pentru noi, stie si cat de mult ne dorim bebei... Bineinteles ca ne-a fost dat si liberul arbitru, asa ca trebuie sa luptam si sa avem speranta ca bebe va veni, sa nu deznadajduim, dar ce vreau sa va spun este ca daca Dumnezeu hotaraste sa nu ni-l dea, Sa-i multumim, fiindca inseamna ca asa este bine pentru noi. Sa avem credinta in puterea lui Dumnezeu, in marea Sa bunatate si corecta Sa judecata, sa se faca voia Sa asa cum e mai bine pentru noi sa fie...

Hai, sus inimile!

Gabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

Fetele, multumesc mult de incurajari. Coral, consider ca am baut o cafea impreuna, si iti multumesc pentru asta...Ieri am fost la o prietena la spital, e in 8 luni si se straduie sa mai duca sarcina... are 40 si ceva de ani, fumeaza 2 pachete pe zi, bea cafea, si totusi a ramas, si e aproape de termen.... si ma gandesc ca poate mai am si eu sanse...

V.

veni, vidi, Victorie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns WISH spune:

Buna

Mai scriu inca o data si aici mesajul,poate ma baga si pe mine cineva in seama!

De cateva zile am descoperit siteul acesta, si mi-am dat seama cat de multe lucruri nu stiam.

Nu stiu daca ma incadrez la subiect, dar am si eu o intrebare.

Acum cateva zie,mai exact in ziua a 13 a ciclului, am avut niste dureri asemanatoare cu cele de dinaintea menstruatiei.Iar seara, am observat pe chilotel cateva pete roz de sange, de fapt cateva picaturi.

Sa fi fost vorba de ovulatie?

Eu imi i-au temperatura ,azi sunt in ziua a 16, si de abia azi a crescut temperatura la 36.8 (in ziua a 13-a era 36.5).E normal sa fie asa?
Si bineinteles a doua zi, deci dupa ziua a 13-a,au inceput niste senzatii de genul , tensiune in abdomen si senzatia ca imi este foarte cald din cand in cand.In momentul de fata mai am senzatia de tensiune, si uneori am senzatia de o mica jena la ovare, dar ceva mai sus de ovare(pe trompe oare?).Inainte de ziua a 13-a cel mai tare ma jena ovarul drept si un pic stangul, dupa ziua a 13-a intepaturile de pe ovarul drept au disparut, a ramas doar o mica senzatie de jena, iar pe ovarul stang mai simt niste intepaturi dar nu cum au fost la celalat .
VOi ce credeti, a fost ovulatia si ce inseamna toate senzatiile astea?

Va multumesc!

Wish

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pia spune:

Buna dragelor, ma inscriu si eu in clubul vostru, 38 ani aspiranta de 12 ani, 2 operatii, 2 FIV-uri ratate dar tot nu mi-am pierdut speranta ca va veni. Foarte optimista ca-n primavara la cel de al 3-lea FIV sigur voi reusi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

Pia,

nu ma pot abtine sa nu comentez mesajul tau! vreau sa te felicit pentru taria de care dai dovada.. este o lectie pentru oricare dintre noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pia spune:

Da Tia nu stiu de unde am atata tarie,curaj si f.mult optimist si eu ma mir cateodata, dar probabil din dorinta de a fi mama nu ma face sa renunt, probabil si incapatanarea renumita a taurului care atunci cand isi doreste cu disperare ceva nu se las pana nu reuseste, trebuie sa reusesc.
Am uitat deja toate esecurile si privesc in viitor f.f.foptimist.
Pupici

Mergi la inceput