La raport, veteranelor!
Raspunsuri - Pagina 4
Alana spune:
Lorelei si Grofita,
Se apropie menopauza la naiba, ca sa vorbesc frumos. asa va stimulati si incurajati,cu ginduri din astea? pai bebe nu mai vine , de ce sa vina la niste mamici in pasul menopauzei? bre, asa va taiati craca de sub picioare.
Coral, Doamne, cit curaj si rabdare pe capul tau, esti de admirat, nu stiu de unde gasesti atita putere?
valentinag spune:
veterana la incercari,4 ani!
Dar optimismul este fratele meu!
Vorba Matiei"Cind apa iti ajunge la gura,capul sus"
Valentina
meme spune:
Dupa o pauza cam lunguta m-am hotarat sa rup tacerea.Eu nu sunt deloc bine,trebuie sa urmez un tratament dur impotriva Clamidiei si a Gardenelei,apoi sa refac pap-ul care nu e prea bun.Sa speram ca de vina este infectia.Spermograma sotului meu a iesit mai proasta ca niciodata. Si in acest context, eu ,vreau nu vreau,implinesc pe 7 noiembrie 36 de ani.Unde mai punem cei 9 ani de incercari nereusite de a avea un bebe!
Tia spune:
Meme, ce ma bucur ca ai revenit ... esti scorpioanca, deci o luptatoare, nu? Hai Meme, o sa fie bine... Bine ca ati identificat problemele, asa puteti cauta solutii... te rog, fii optimista!
Hai sa-ti povestesc despre mine... am trompa stanga inchisa si cea dreapta foarte putin permeabila, ovulatia are loc numai pe stanga, parca imi face in ciuda, am prolactina cam mare, FSH-ul si LH la limita si 2 formatiuni chistice pe ovarul stang (cel care produce)
DAR NU MA LAS!!!! vreau si o sa vina
Gabela spune:
Meme, cat de bine te inteleg, eu sunt doar cu o luna mai tanara ca tine...Am avut infectii si rani pe col de nu mai stiu de mine, am fibrom si chisturi la sani si alte alea probleme ca mereu ma doare cate ceva...Da' stii ceva, fetele care zic asta au dreptate, cum o sa vina bebe daca noi zicem ca suntem batrane si doar dam cu capul in pereti? Tu daca ai fi bebe te-ai duce la o asa mamica? Hai capul sus si pune-te pe lista lui Adar la fete optimiste ca o sa-ti trimita si tie un bebelas! Si daca tot ne e frica de menopauza, hai sa ne traim viata din plin cat mai avem pana atunci, sa facem dragoste frumos si zgomotos
Gabela
gabid spune:
Meme,dar ce ti-a iesit la PAP?Eu am PAP de grad 2 .Ancar a spus ca'i bun.Mie mi-a iesit candida si echerichia coli.Facem tratament si o sa treaca.
Mie mi-a iesit in ziua 3 estradiolul mic tare.se incadra in valorile de menopauza!!!!!!sa mor nu alta!Am estradiol 20.6 si pana in 30 este valoarea de menopauza.Azi am facut analizele de ziua 21.
si!!!!!!!!!
Gabi si Simonica de 2 anisori .
meme spune:
Fetelor,parca imi mai creste moralul cand va simt alaturi de mine!La pap mi-au aparut modificari reactive simple si moderate la nivelul celulelor,asta in traducere libera inseamna ca unele celule sunt mai mari decat normal.Asta e foarte posibil sa fie o inflamatie datorata infectiei pe care o am.Oricum,dupa tratament trebuie sa repet analizele.Daca ies tot asa va fi nevoie probabil de cauterizare.Am mai facut una cu 15 ani in urma.
Toate aceste evenimente neplacute imi infraneaza tentativele de a avea un bebe.
Si in alta ordine de idei,ati mai auzit voi despre existenta vreunui scorpion optimist?
Victoria spune:
Buna Meme, char acum 5 minute ma gandeam la tine, vroiam sa intreb fetele ce mai stiu...Iti tin pumnii, ce ai tu e tratabil, sus capul...
Eu nu am putut sa ma inscriu la nici un club optimist, pentru ca nu sunt....sunt trista, disperata si amarata...ziceam si ieri in alt mesaj, mi-au zburat ochii sub nick-ul meu si am vazut cat amar de postari am ca aspiranta, am senzatia ca ma eternizez aici, in curand pot sa scriu o enciclopedie de sfaturi si remedii medicale, naturiste, samd, am bagat in mine toate pastilele, prafurile, injectiile...nemaivorbind de minunatele consulturi ginecologice...si inseminarea...n-am putut sta in fund o saptamana dupa...ma durea si cand respiram....dar ce m-a durut sufletul cand mi-a venit ciclul dupa.....stiu ca si voi ati trecut prin cele de mai sus, poate mai multe chiar, si chiar nu pot sa strig: vaaaai, ce vesela sunt, ca nu sunt...asta e..... si imi cer scuze tuturor ca am " scapat caii" si v-am impovarat si pe voi cu tristetea mea, dar altcuiva nu am cui sa ma jelesc....
V.
veni, vidi, Victorie!
coral spune:
Victoria meriti sa fii dojenita. E normal sa fii suparata, dar trebuie sa iti faci nitel curaj si sa te ridici. Toate am avut momente urite si daca nu am uita viata ar fi destul de neplacuta ca sa nu spun altfel. Cred ca cel mai greu mi-a fost acum, curind, a trebuit sa ii spulber celui mai minunat om din viata mea toate sperantele si sa dau cel mai cumplit telefon acasa. Am avut nopti de cosmar si apoi mi-am strins curajul am bodoganit pe viata asta care uneori ni se pare tare nedreapta cu noi. Am fost rea cu mine si nu mi-am permis sa jelesc, m-am hotarit ca cea mai importanta e sanatatea sufleteasca a celor din jur si nu in ultimul rind a mea.
Toti simtim nevoia sa ne descarcam, dar pina la urma motorasul reusitei este optimismul si o mare speranta.
Incerc sa spun ceva optimist si mesajul sa iti insufle curaj si caldura, dar nu reusesc, daca ai fi linga mine te-as invita la o cafea, o tigara am asculta o muzica si dupa un plins sanatos am incepe sa ne facem planuri.
Daca ai nevoie de un umar sunt aici.
There is a difference between knowing the path and walking on it.