La raport, veteranelor!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabela spune:

Dragele mele aspirante, mai cruzisoare sau mai coptute, sa dea Bunul Dumnezeu sau cine vreti voi ca in curand toate sa anuntam vestea buna, si nu numai ca suntem dar si ca am nascut frumosi si sanatosi!

Gabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

Fetelor ce ma enervati...chiar trebuie sa repet la fiecare subiect??? N-ati auzit ca anul asta se rezolva? Am zis eu si trebuie sa fie! Gata cu stresul, cu tratamente proaste date de doctori nebuni, gata cu plansete, vaicareli si alte chestii de genul asta...voi nu va dati seama de ce nu vine bb? Pai cand ne vede saracul asa stresate si pline de medicamente...fuge in loc sa vina!!! Linistiti-va, lasati prostiile cu stari de depresie si alte cele si traiti ca si cum ati fi sigure ca maine se va intampla minunea. Si pe cuvantul meu ca asa va fi. Si sa vedeti voi ce dati pe urma de baut...ca eu v-am zis secretul!!!!
Va pup si sper sa mai vad pe aici doar fete optimiste, ca m-am saturat de pesimiste pana peste cap (eu am fost pe locul 1 in top !!!)
Multi pupici,si sa va vad pe toate............................,

adar

Mergi la inceput

Gabela, o viitoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

LA MULTI ANI DANAP, SA FII SANATOASA, SA AI MULTE BUCURII SI UN BEBE CAT MAI CURAND!!!!

V.

veni, vidi, Victorie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coral spune:

quote:
Originally posted by adar

Fetelor ce ma enervati...chiar trebuie sa repet la fiecare subiect??? N-ati auzit ca anul asta se rezolva? Am zis eu si trebuie sa fie! Gata cu stresul, cu tratamente proaste date de doctori nebuni, gata cu plansete, vaicareli si alte chestii de genul asta...voi nu va dati seama de ce nu vine bb? Pai cand ne vede saracul asa stresate si pline de medicamente...fuge in loc sa vina!!! Linistiti-va, lasati prostiile cu stari de depresie si alte cele si traiti ca si cum ati fi sigure ca maine se va intampla minunea. Si pe cuvantul meu ca asa va fi. Si sa vedeti voi ce dati pe urma de baut...ca eu v-am zis secretul!!!!
Va pup si sper sa mai vad pe aici doar fete optimiste, ca m-am saturat de pesimiste pana peste cap (eu am fost pe locul 1 in top !!!)
Multi pupici,si sa va vad pe toate............................,

adar

Sa traiti tovarashu' gradu', incerc si ma ixecut.
Va pupacesc

There is a difference between knowing the path and walking on it.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

Mama, ce-mi plac fetele astea canadioase din Canada ca se conformesc bre, de nu-i adevarat!!! Ca-mi vine sa dau o fuga pana la ele sa le tuc uite-asa: !!!
ASA VA VREAU FETELOR, NU CU TERMOMETRE IN BRATE!!!
La mai mare... si , sa fie cu ochisori!!!!!!!!!!!
Pupici,

adar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorelai spune:

ca bine le zici adar. ce atitea termometre si analize si tratamente!! bebele vine el cind vrea si cel mai important e sa avem credinta ca va veni. isi alege el singur momentul.

pupici ,
lorelai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Garofitza spune:

quote:
Originally posted by Lorelai

ca bine le zici adar. ce atitea termometre si analize si tratamente!! bebele vine el cind vrea si cel mai important e sa avem credinta ca va veni. isi alege el singur momentul.

pupici ,
lorelai

Bine-ai zis-o, asa-i!
Dar,
Tare-mi doresc sa-si aleaga mai repede momentul! Menopauza, e la colt deja!

Garo

Sanatate, ca-i mai buna ca toate.

Mergi la inceput

Garo, Garo, fruntea SUS, nu in perete!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorelai spune:

asa e Garo, se apropie menopauza vrem nu vrem. pina una alta sa va scriu ce mi-a spus mie doctorul la una din vizite. ma intreaba citi ani am. ii spun si apoi el scoate porumbelul: "your eggs are getting kind of old so you should hurry up". mi-a venit sa ii dau cu ceva in cap. ce cuvinte incurajatoare. de parca eu nu stiu ca timpul nu e de partea mea si ca pe masura ce inaintez in virsta va fi mai greu. nu imi ajunge ca sint deprimata din cauza ca bebe nu mai vine. acum ma mai gindesc si la problema virstei si la oua .

ar fi trebuit sa ii cer un cec sa scoata el bani din buzunar pt terapia mea la psihiatru.

lorelai

Mergi la inceput