role roz pentru fetite
Buna seara,
in curand facem 4 ani si isi doreste role rozzz...
Am vazut in parc fetite de varsta ei cu role deci nu cred ca e prea mica... Mi-ar placea modelul cu roti interschimbabile (adica 1 in fata, 2 in spate la inceput pt o stabilitate mai mare si apoi toate in linie)...
Unde gasesc asa ceva... dar de calitate mai bunuta...
Multumesc frumos!
POZE
Raspunsuri
babyshness spune:
eu te-as sfatui sa mergi in militari shopping center in special in magazinul Decathlon unde pe o suprafata imensa gasesti toate materialele sportive de care ar putea sa aiba nevoie cineva...in plus acolo puteti incerca orice inainte sa cumparati...sa va dati cu rolele,sa va plimbati cu bicicleta,un ping-pong...e super funny!
succes si la multi ani!!!
RHYANNA spune:
I-am cumparat acum 2 saptamani astfel de role cu tot cu casca,cotiere,genunchere si 2 protectiii palme
asa cum descrii tu cu 2 role in fata acum are 3.2 ani iar cand va creste rotilele din spate se vor trece in linie dreapta
am dat 240 ron
szivarvany spune:
Si sa fii atenta sa fie rotile de silicon, nu plastic siliconat, altfel nu vor aluneca dupa uzura
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
madau spune:
Ieri am vazut la REAL. Nu mai stiu pretul dar ma pot uita daca vrei
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX
dilaural spune:
Multumesc mult pentru raspunsuri!
RHYANNA - de unde le-ai luat?
MADAU - da, te rog... daca ai drum si poti... spune-mi cum sunt, calitate, pret si masurile... Ei ii trebuie cam 26... cred ca 27 sunt cam mari... dar totusi ma gandesc ca ar trebui sa-i vina si la anu'... nu?
Pupici!
POZE
dilaural spune:
N-a mai vazut nimeni pe nicaieri role de care intrebam?
N-am in apropiere nici Real si nici Cora...
Daca spuneti ca au sigur ma pot duce...
Multumesc!
POZE
Alexandra spune:
Nu e prea mica la 4 ani pentru role. Din proprie experienta te sfatuiesc sa folosesti pentru o perioada scurta de timp pozitionarea rotilor in triunghi si sa treci rapid la cea in linie. De asemenea, rotile sa fie neaparat din silicon, altfel nu aluneca. Cat priveste culoarea, nu stiu daca vei gasi roz si cu roti din silicon, dar poate exista. Neaparat sa-i iei cotiere, genunchiere si palmare! Fetita mea le poarta si acum, cu toate ca e experta in mersul pe role, dar incercand tot felul de figuri, cade si s-ar lovi rau daca n-ar avea protectiile. Au mai ras unii copii de ea ca poarta tot harnasamentul, dar n-a mai contat asta, cand au vazut-o cum patineaza.
toanca spune:
eu i-am luat din Cora, albastre ca e baietel, dar aveau si roz.
in ceea ce priveste numarul, sa stii ca sunt reglabile; eu i-am luat masura 27-30; si nici nu au costat exagerat; in jur de 100 ron
dilaural spune:
Citat: |
citat din mesajul lui toanca eu i-am luat din Cora, albastre ca e baietel, dar aveau si roz. in ceea ce priveste numarul, sa stii ca sunt reglabile; eu i-am luat masura 27-30; si nici nu au costat exagerat; in jur de 100 ron Iuliana si Matei Alexandru 06.01.2006 poze http://www.dropshots.com/toanca http://www.dropshots.com/toanca1 http://www.dropshots.com/toanca2 |
Multumesc frumos. Aceeasi masura imi trebuie si mie.
Sunt din acelea care se monteaza 2 in spate si una in fata si apoi le poti pune in linie?
Si aveau si cotiere, casca, etc?
Pupici la toata lumea!
POZE