Stare sufebrila, dureri musculare, articulare

Stare sufebrila, dureri musculare, articulare | Autor: danahasa

Link direct la acest mesaj

Buna ziua.
Am vazut un mesaj asemanator legat de astfel de simptome trimis de dna Tana(ion) in 2006. NU stiu cum s a finalizat la dumneaei, dar eu, dupa 2 luni de medici si analize, nu am nici un raspuns , nici un diagnostic clar. Multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Crinutz spune:

Nu dai foarte multe amanunte dar asa din ce scrii in titlu..sora mea se manifesta asa, avea simptome de gripa, cu dueri musculare, articulare, tot tacamul si dupa multe analize diagnosticul a fost de hepatita autoimuna. Asa se manifesta.
Poate la tine nu e dar iti spun din experienta ei, paote ceri niste analize.
sanatate !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danahasa spune:

Am facut radiografii la coloana, pentru ca se credea ca e de la o usoara scolioza: dupa radiografii, mi s a spus ca nu e de la scolioza. Am facut RMN cerebral (ca ma doare si un ochi) si cervical: nu a iesit nimic in neregula. Am facut markeri tiroidieni (FT4, TSH, tiroxina, antitiroidiana etc.), nimic in neregula. Analize de sange, printre care si proteina c reactiva, factor reumatoid, aslo, vsh, toate foarte in regula. Exudat faringian repetat: nu mi aiesit niciodata streptococ sau altceva. Totusi eu am inceput sa ma simt rau dupa un acces de amigdalita, de aceea mi e teama. DE atunci am dureri musculare si articulare, mi e tot timpul sete, ma odare ochiul stang si mana stanga mai ales, in spate intre omoplati, si parca mi se schimba culoarea pielii de pe maini. Intepaturi, amorteli in tot corpul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loma spune:

Citat:
citat din mesajul lui Crinutz

Nu dai foarte multe amanunte dar asa din ce scrii in titlu..sora mea se manifesta asa, avea simptome de gripa, cu dueri musculare, articulare, tot tacamul si dupa multe analize diagnosticul a fost de hepatita autoimuna. Asa se manifesta.
sanatate !

"Ceea ce suntem este darul lui Dumnezeu pentru noi, ceea ce devenim este darul nostru pentru Dumnezeu"

Bodrum Aegean Dream resort 2009
Canakkale
Grecia 2006/2007
Thassos 2009

Hei Crinutz, a rezolvat-o sora ta, a urmat ceva tratament, cum e acum?

Starile subfebrile pot avea mai multe cauze:
1. plamanii (o tuberculoza la inceput, care inca nu da simptome)
2. colecistul inflamat
3. tiroida, ea e responsabila cu reglarea temperaturii corpului in functie de conditiile exterioare
4. infectie urinara, care poate sta ascunsa
5. boli autoimune... etc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

dana,

ti-ai facut o ecografie cardiaca ?

setea accentuata pe care o descrii ar mai putea fi semnul unui diabet...dar ar trebui sa se mai coreleze si cu alte simptome sau rezultate ale analizelor...

in ce sens ti se schimba culoarea pielii de pe maini ? se coloreaza intr-o anumita nuanta, ti-au aparut pete ? ai observat daca s-a modificat si culoarea urinei ?

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crinutz spune:

Citat:
citat din mesajul lui Loma

Citat:
citat din mesajul lui Crinutz

sanatate !

Hei Crinutz, a rezolvat-o sora ta, a urmat ceva tratament, cum e acum?

Starile subfebrile pot avea mai multe cauze:
1. plamanii (o tuberculoza la inceput, care inca nu da simptome)
2. colecistul inflamat
3. tiroida, ea e responsabila cu reglarea temperaturii corpului in functie de conditiile exterioare
4. infectie urinara, care poate sta ascunsa
5. boli autoimune... etc

Pai nu a rezolvat-o, adica face tratament dar nu se simte bine de la el. Analizele ies bine uneori, daca a intrerupt tratamentul au iesit iara prost, l-a reluat, dar starile de rau persista pt ca aceste medicamente au foarte multe efecte secundare.

Mergi la inceput

Imi pare tare rau de sora dvs.

Mergi la inceput

Draga Corina, am uitat sa mentionez de eco cord. Da, am facut, si mi s a spus ca totul e in ordine. Nu mai stiu ce sa fac si unde sa mai merg. Mi e teama de vreo artrita... desi am fost la 2 reumatologi si mi au spus ca se exclude daca nu mi se ummfla articulatiile si nu se inrosesc. E adevarat ca doar ma dor, dar nu s au umflat si nici inrosit. Ma sperie cumplit bolile autoimune.

Mergi la inceput

Uneori mainile imi par foarte palide, alteori parca se invinetesc, si isi revin de la sine, aproape imediat. Da, parca vad niste pete dar nu foarte clar. Cat despre urina, mi se pare de o vreme usor mai inchisa la culoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

O cunostinta de-a nostra a inceput brusc sa se simta rau...
Semanau simtomele cu ale tale.
Toata lumea il banuia de reumatism ..desi nu avea semne ckare!

Dupa 1 an de la debutul durerilor , in urma unui reportaj la televizor , a facut un test pentru Boala Lyme.
Si asta are!

(El este padurar...si l-au muscat la viata lui capuse)

Daca sti ..si daca nu sti ca te-ar fi muscat vreo capusa...fa acest test! Nu e f ieftin,dar nici iesit din comun se scump!

Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

exact asta vroiam sa scriu si eu, testul pentru Lyme (transmisa de muscatura de capusa).

Ingrid si Cristi 7 ani

Mergi la inceput