Puiuti de Randunici 2008!! (416) Sanatate,Siluan!!
Raspunsuri - Pagina 3
numeioana spune:
Aaa, mi-am amintit de alt mos care a ridicat bastonul la mine, la alta mamica si la copiii nostri care calcau pe iarba din parc. Mama, atunci chiar m-am enervat si i-am zis ca peste tot in lume se calca pe iarba, iar el mi-a raspuns ca nu-l intereseaza, ca el nu accept sa-i calcam iarba din parc. Multi nebuni pe lumea asta. Eu ii iau asa cum sunt, ca am observat ca-mi racesc gura degeaba si nici nu-mi place sa fac tam-tam sa se uite lumea la mine cum ma tiganesc...
mami de David si samburica
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
numeioana spune:
eu tot cu greata... ma ia, ma lasa... dar deja m-am obisnuit... Problema e ca din cauza asta mi-e cam frica sa ma misc si stau numai intr-un loc, deci nu pot sa alerg dupa David, sa il dau in leagane, tobogane si restul... simt ca imi vine sa vomit in orice clipa...
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
daciana.t spune:
Citat: |
citat din mesajul lui numeioana Aaa, mi-am amintit de alt mos care a ridicat bastonul la mine, la alta mamica si la copiii nostri care calcau pe iarba din parc. Mama, atunci chiar m-am enervat si i-am zis ca peste tot in lume se calca pe iarba, iar el mi-a raspuns ca nu-l intereseaza, ca el nu accept sa-i calcam iarba din parc. Multi nebuni pe lumea asta. Eu ii iau asa cum sunt, ca am observat ca-mi racesc gura degeaba si nici nu-mi place sa fac tam-tam sa se uite lumea la mine cum ma tiganesc... mami de David si samburica Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o. |
poate ca daca ar face mai multa lume scandal nu ar mai avea atatea mofturi...
eu o las pe Daci sa calce iarba, insa nu sa rupa florile puse de primarie...celelalte care cresc in iarba sa ma ierte D-zeu, dar nu le-a plantat nimeni...
si da oriunde in lume poti calca pe iarba, poti lua micul dejun pe iarba(fara mizeria aferenta) doar la noi am ramas cu legile din 1900 toamna...
"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner
Te īnaltii cu adevarat nu cānd urci, ci cānd privesti drumul parcurs.
Claudia si mami de Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica
Olgutzika spune:
Dragelor, dar nu sunt babe in "comitetul de primire", ma rog, sunt doua doar...restul sunt oameni de varsta noastra .
Olga 15+ cu Sara-Maria si mami de Ioana-Sofia (25.02.2008 )
numeioana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Olgutzika Dragelor, dar nu sunt babe in "comitetul de primire", ma rog, sunt doua doar...restul sunt oameni de varsta noastra . Olga 15+ cu Sara-Maria si mami de Ioana-Sofia (25.02.2008 ) |
Haaaaa????? Aoleu!
Kya spune:
Hai ca in Bucuresti se poate merge si sta pe iarba. Doar pe flori nu, dar in rest ne da voie nenea Oprescu
Zoze ce m-am mai distrat cu Mihaitu, dragul de el!
Mami si Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
numeioana spune:
Pai si la noi cred ca se poate, dar nu ne da voie mosul!
natynic spune:
Help!
I-am dat sms lui Sovi dar nu mi-a raspuns...Care era reteta cu aerosolii de ser fiziologic si lamaie? Iulia fornaie si are 38,3. O sa fug la farmacie cand vine al meu ca sa iau Influcid, sa bag din pripa, dar diseara vreau sa-i fac si aerosoli sa nu se chinuie la noapte. Deh, eram eu fericita ca a stat in ploaia torentiala si n-a patit nimic dar se pare ca nu este asa.
Asta apropo si de tot ce discutati, pt ca m-am simtit destul de prost...eu o imbrac pe Iulia, nu cu caciula de lana dar o imbrac...pt ca sunt extra-mega fripta de bolile ei si, nu in ultimul rand, pt ca eu insami sunt o friguroasa, printre ultimele care vara renunta la ciorapi de ex Si iata drept divada, cat am mai cocolosit-o a fost sanatoasa tun, cand m-am vitejit si am lasat-o in ploaie pac, mi-a racit. Nu toti copiii sunt la fel, nu tuturor le prieste aceeasi reteta de viata (nici adultilor dealtfel). De asemenea, eu o tin de mana pe scari cand coboara iar pe topogane cand se suie nu ma departez de ea. O fi gresit, nu stiu, dar e copilul meu si ma simt aiurea gandindu-ma ca alti parinti m-ar putea judeca pt ca sunt prea grijulie. Admit ca poti fi si mult mai permisiv si curajos, dar asta depinde si de copil si de propria-ti fire...
Simo...mie SINCER mi se pare ca nu te-ai plans nici pe jumatate din cat ai fi avut dreptul. Stiu bine ce inseamna statul in spital, copilul intepat de o suta de ori, nesiguranta bolii, puterea pe care trebuie sa ti-o aduni no matter what, chiar daca pici din picioare...si asta fara sa fi trecut prin diagnostice asa grave si fara sa am acasa inca doi copii...Plange-te, mami, plange-te cat vrei, nu degeaba ne-am gandit si ne-am rugat atata pt voi, chiar NE PASA tuturor aici!
Luny, ba te vad, aveam insa mult de raspuns iar poze nu am apucat sa descarc...cand Iulia e treaza nu pot pune mana pe laptop ca nu ma lasa, vrea si ea (acum se joaca nitel si am profitat), plus ca sunt singura acasa cu ea majoritatea timpului, al meu chiar daca e NU sta cu ea, azi la serviciu a fost crunt dupa 3 zile libere...asa ca intelege-ma si tu, am nevoie de timp sa ma adun si sa scriu tot ce as avea de scris.
Am plecat, sper sa nu o facem prea lata...
Naty mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
"Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile"-Octavian Paler
natynic spune:
Intre timp mi-a raspuns Sovi
O si pe Cleme
Naty mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
"Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile"-Octavian Paler