Puiuti de Randunici 2008!! (416) Sanatate,Siluan!!
Raspunsuri - Pagina 15
numeioana spune:
Aoleu, Olgule, ce de peripetii! Si eu am patit-o acum vreo luna cu uleiul...s-a terminat si nu s-a aprins becul, a terminat la randul lui catalizatorul... ooo nasol de tot!
Cat despre culori... ar trebui sa fiu f mandra de David, ca stie sa arate rosu, galben, albastru si verde. Altele n-am incercat. Dar ce folos, ca nu stie sa le vorbeasca!!
mami de David si samburica
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
Nicoleta spune:
Eu zic asa: STOP JOC! Mai, credeti-ma, dupa ce vor incepe sa vorbeasca, nu se vor mai opri (unii, cum este Stefan al meu! acum nu-i mai tace gurita si vorbeste si in germana!!). De ce trebuie sa stie/faca TOT ce stiu/fac ceilalti? Relaxati-va. Imi amintesc si acum groaza mea cand Stefan vorbea bine si eu ii puneam o intrebare, el repeta intrebarea... Asa a priceput copilul: ca, asa cum ii tot spusesem, trebuie sa repete si el ce aude de la mine. Spune: ROSU! ROSU! Ce culoare are scaunul? Ce culoare are scaunul? Si sa vedeti apoi munca de lamurire: Tu trebuie sa raspunzi: Scaunul este rosu. Dupa cateva minute... Ce culoare are creionul? Ce culoare are creionul?
Si credeti-ma ca este un copil absolut normal, eu as spune chiar istet
! Relaxati-va! Traiti clipa, bucurati-va de ce stie, nu va infricosati de ce nu stie! 
"Pateul vegetal" (quinoa arata ca niste banuti mici, mici, face parte din grupa orezului, daca nu ma insel, are "foarte multa proteina vegetala") a avut succes la Stefan. Sigur si la tati, poate si la Matei, dupa ce aduce tati rosii... Mie imi place la nebunie.
----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!

daciana.t spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mimonix Cica ai mai destepti asa invata culorile pe la 3 ani, majoritatea pe la 4 dar grav este daca nu deosebesc culorile si figurile geometrice pe la 6...deci mai aveti de asteptat Simona,mamica de Teo (16 ani) si DuuDuu (DOO ANI )Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea ![]() |
ms mimo, deci is eu cu capu'....
trebe sa las in pace copilu'
acum m-am mai linistit cand am vazut ca fiecare copil are o culoare preferata...multumesc mult"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner
Te īnaltii cu adevarat nu cānd urci, ci cānd privesti drumul parcurs.
Claudia
si mami de
Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica
tuchita spune:
Olgule, ce de aventuri!
Eu de-abia tin volanul drept....capota habar n-am de unde se deschide!
Iaca de-aia nu trebuie sa plec fara telefon la mine!
Sunt rupta de oboseala....am aruncat niste pulpe si niste legume congelate intr-o oala sa se imprieteneasca putin.
casa e cu curte, de-abia astept sa veniti la gratar! La iesire sa faceti si o donatie, ca bani de mobila nu mai raman!
Intre timp alergam cu acte, credit la banca, ntari, avocati...de-astea.
Sper sa fie cum vrem noi pana la urma!
daciana.t spune:
| citat din mesajul lui numeioana Cat despre culori... ar trebui sa fiu f mandra de David, ca stie sa arate rosu, galben, albastru si verde. Altele n-am incercat. Dar ce folos, ca nu stie sa le vorbeasca!! ![]() mami de David si samburica Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o. |
lasa Ioana, ca o sa inceapa el sa si vorbeasca....a mea ma chiauneste de cap!
vorbeste intr-una
si uneori asa as vrea un pic de liniste!
"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner
Claudia
si mami de
daciana.t spune:
| citat din mesajul lui tuchita [ casa e cu curte, de-abia astept sa veniti la gratar! Catalina, mami de si ![]() |
tuchita\cata felicitari pentru casa...eu astept poze. ca de venit nu pot veni
. Si noi ne dorim mult de tot o casa...curte...aer...pomi/copaci...flori
treziti-ma ca visez...cred ca abia peste vreo 5-6 ani, asta daca reusesc cu cariera asa cum imi doresc eu 
"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner
Claudia
si mami de
daciana.t spune:
Olga, cel putin te-ai descurcat...cu uleiul...eu habar-n-am unde ar trebuii sa torn uleiul
..sa nu mai spun de joja...insa conduc
zilnic...da cum masina are abia 2 ani e ok, inca mai am timp sa invat de ulei
, cum se pune benzina
(
nici acum nu am invatat are sotul grija de asta din timp
), lichidul de parbriz...
Claudia
si mami de
Olgutzika spune:
Bai
, am vrut sa ma intorc acasa, dar era 6:15 dimineata, Radu sforaia impreuna cu plodul....pana ma intorceaml, pana urcam, pana il trezeam, pana se imbraca, pana cobora, pana i se limpezea vazul...ajungeam maine la Bucuresti. Am zis ca aia e solutia rapida, sa fac eu.
Oricum, concluzia e ca tot el e de vina, ca au trecut 19,000 de km de la revizia din august, trebuia sa o faca la 15,000 asa cum e regula, el a decis sa o faca peste un an, adica tot in august. Si la revizie ii schimbau aia uleiul si nu ma emotionam eu dis-de-dimineata ![]()
Dar si senzorul ala de belea: fara un litru, e prea putin, cu un litru, e prea mult. Nu-nteleeeeeg
.
Maine fac o scrisorica, acum imi cad ochii in tastatura!
Olga
15+ cu Sara-Maria si mami de
Ioana-Sofia (25.02.2008 )
daciana.t spune:
olga una peste alta ma bucur ca totul e bine si burtica e ok
gata am fost la dr si avem avizul de reinrare in colectivitate...
dupa ce am aseptat aproape o ora la usa dr...cu tot cu programare
Claudia
si mami de
Olgutzika spune:
Tuc, stiu sa deschid portbagajul, ca pun frecvent lichid de parbriz, deci totul are o explicatie
.
Motorina in schimb pun de vreun an, de abia, am avut un maaare stres cu pompa aia, o vedeam zburand prin aer si improscand toata benzinaria, ca in filme
Pe bune
!
Olga
15+ cu Sara-Maria si mami de
Ioana-Sofia (25.02.2008 )

(16 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)
si