Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (41)
Raspunsuri - Pagina 8
ancadragoman spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mirunam
Da, cu doua femei care vorbesc in continuu crezi ca mai stii de tine In plus daca insist sa repet experienta... trebuie doar sa imi asigur doua vorbarete MIRUNA cu Alexandru si Bebe 2 16 + |
Asa da ,inainte dai o tura pe atunci iti alegi tura pe care sa nasti
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
mirunam spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sunset_zuzi neata burtici miruna felicitari pentru schimbarea de semnatura Am citit toate dezvaluirile voastre despre nastere....unele ma sperie...dar cum mi-o fi norocul ...si intrebare: pe voi va mananca burtica? ca pe mine daaaaaaaa Doamne ai grija si de noi 14+ |
Mancarimile sunt normale si sunt cauzate de intinderea pielii. Ai grija sa dai cu muuulta crema hidratanta ca a inceput perioada de vergeturi.
MIRUNA cu Alexandru si Bebe 2 16 +
bebelu86 spune:
neata burtici
pt cine intreba de cursuri pt bb. se fac la filantropia in fiecare miercuri si parca vineri (dar nu stiu sigur de vineri) de la ora 17 si sunt gratuite.
puteti suna acolo si veti primi mai multe info.
sunt 4 module si poate merge si tati cu voi.
am si eu o intrebare: are cineva dureri cand sta in picioare?
dc stau in pat sau pe scaun nu am nimic. dar cum ma ridic ma ia pe partea stanga de sub coastea pana jos spre ovare k un cutit. si nu pot sa stau deloc in picioare. aveti idee de la ce e ??/
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt bb 8+
Lidia_P spune:
aveti dreptate legat de crema hidratanta.... si pe mine m-a mancat burtica vreo cateva zile si am inceput sa ma dau cu un unt de corp si o crema hidratanta (din aia pt bebelusi) si nu ma mai mananca burtica.....trebuie sa avem grija ca altfel vom ramane cu vergiturile toata viata
15+
Lidia_P spune:
citat din mesajul lui bebelu86 neata burtici pt cine intreba de cursuri pt bb. se fac la filantropia in fiecare miercuri si parca vineri (dar nu stiu sigur de vineri) de la ora 17 si sunt gratuite. puteti suna acolo si veti primi mai multe info. sunt 4 module si poate merge si tati cu voi. am si eu o intrebare: are cineva dureri cand sta in picioare? dc stau in pat sau pe scaun nu am nimic. dar cum ma ridic ma ia pe partea stanga de sub coastea pana jos spre ovare k un cutit. si nu pot sa stau deloc in picioare. aveti idee de la ce e ??/ http://davf.daisypath.com/WBynp2.png Albumele noastre In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu! In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu! In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu! In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu! In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu! Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine! Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt bb 8+ |
ai cumva nr de tel de acolo unde putem suna?poate sa se duca orice mamica chiar daca nu naste la Filantropia?
15+
allexxia_m spune:
pe mine nu ma manaca burtica dar am o alta problema ...
de ieri dupa amiaza ma doare osul pubic, ceva mai rau cand stau in picioare si cand merg ....
e ca o durere surda asa, nu foarte intensa dar incomoda ...
ca si cum m-as fi lovit acolo ceea ce nu este cazul
vi s-a intamplat si voua?
17+
sunset_zuzi spune:
miruna mi-am luat crema de la Bubchen...ma dau in fiecare dimineata de vreo 2-3 zile
Doamne ai grija si de noi 14+
allexxia_m spune:
Lidia_P ce unt de corp si ce crema pt BB folosesti?
zi-mi te rog, marca si de unde le ei eventual, ms
17+
bebelu86 spune:
da lidia poate merge orice
mi-a zis si mie o graviduta care naste la municipal si a fost acolo la cursuri si nu a dat nici un leu.
nu am nici un nr dar aflu si postez pt cine e interesata
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt bb 8+
Lidia_P spune:
citat din mesajul lui allexxia_m Lidia_P ce unt de corp si ce crema pt BB folosesti? zi-mi te rog, marca si de unde le ei eventual, ms 17+ |
deci eu am un unt de corp de la Sephora (este rosie cutia, nu tin minte cu ce este dar miroase foarte bine si foarte mult, adica pe piele mirosul persista pana la prima baie) si o crema hidratanta de la johnson baby
la unt de corp pot sa mai va recomand cu drag si untul de corp cu minerale de la marea moarta de la Avon 42 ron si untul de corp de la -412 tot cu minerale de la marea moarte care cred ca costa undeva la 80 ron....sunt foarte bune si lasa o piele foarte placuta
15+