Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (41)
Raspunsuri - Pagina 18
douradoudou spune:
eu am 2 cumnate care au nascut normal dupa cezariana si a fost foarte ok..si au avut copii de 4 kg una si cealalta peste 4 kg ..daca cititi pe site-uri STRAINE o sa vedeti ca se poate .nu inteleg de ce in romania exista regula asta : daca ai o cezariana si urmatoarea nastere va fi la fel...darstiu ca asa e mai simplu pt doctori..si mai stiu ca unele femei chiar nu pot naste natural din cauza structurii lor anatomice sau complicatii care apar la bb si atunci rebuie scos repede..oricum eu respect decizia fiecareia..pana la urma "simtim" noi ce e el mai bine pt noi..corina ce faci? te [pregatesti de petecere banuiesc sau deja esti in cus de..have fun 

Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)

si
15+
anya2010 spune:
Hello fetelor 
Bravegirl La multi ani!
Vad ca ati scris nu gluma, eu am ramas pe la cap 38 cu cititul si nu am timp sa recuperez
Vad ca au aparut carucioare colorate deci au fost numai vesti bune, felicitari! 
Eu o sa am controlul lunar pe 3 iunie, TT si morfologie pe 1 iulie. Pe 1 iulie eu o sa am aproape 22 sapt, nu e cam tarziu? Vad ca voi deja va duceti la TT
. O sa intreb si dr mea, poate a calculat ea gresit.
In legatura cu nasterea, eu optez pt natural. Asa nasc femeile de cand lumea si consider ca daca nu exista un impediment de natura medicala trebuie sa nasti natural. Durere exista in ambele cazuri si la naturala si la cezariana, mai ales la noi in tara e dupa noroc si priceperea medicului.
De cand cu scandalul de la CF, sotul cocheteaza cu ideea de a naste la o clinica privata(euroclinic). Preturile mi se par foarte mari, acolo niciodata pretul final nu corespunde cu oferta initiala. Daca doamne fereste e ceva in neregula, platesti in plus de-ti vine acru. In plus in tara asta, faptul ca platesti nu garanteaza ca nu te vei alege cu vreo boala. 
Ma atrage mai mult ideea de nastere in apa insa in Bucuresti e abia la inceput si nu stiu cata experienta au medicii. Stiu ca se face la maternitatea Regina Maria si costa in jur de 2200 euro. Din auzite cei din Constanta au mai multa experienta, insa fiind din Bucuresti e cam dificil sa merg la Constanta si sa astept pana mi se declanseaza nasterea.
Ana
16+

Minunate sunt lucrurile tale Doamne!
Minunea mea
poze
douradoudou spune:
florina aseara vroaim sa-ti trimit pm
..dar am adormit cu laptopul in brate
ma uitam la poze pe picassa si ma gandeam ca sun unele fete care scriu rar.ben ca ai revenit deci esti ok..

si
15+
ralucaspm spune:
Lidia, pt picioare umflate, din ce am auzit la alte fete (eu nu am avut problema asta), e bine sa mananci mai putin sarat si sa bei cat mai multa apa. Iti doresc sa-ti treaca repede.
Pt fetele care vorbeau despre cremuit pe burtica. Eu sunt f lenesa la capitolul asta si nu prea m-am cremuit. La Ioanna am luat 13 kg in greutate si am avut doar o mica vergitura deasupra buricului.
La Iorgos insa am luat 20kg si m-am umplut de vergituri. 

Ma bucur insa ca, desi se mai vad, nu sunt chiar asa de pronuntate si mai ales vad ca pielea s-a strans destul de bine , desi mai am ramas cu o burtica destul de grasuta si nu se vede asa ca un sac gol. Sper sa fiu norocoasa de data asta ca parca cu urme de vergeturi mai merg la plaja, dar cu "punga" aia goala cred ca trec la costum de baie intreg.
Si mai avem si marea aproape si vreau sa profit de ocazie si sa-mi duc puiutii la plaja cat pot de des.
Raluca cu
Ioanna ,
Georgios si
11+
ralucaspm spune:
Anca, am si eu o curiozitate, daca nu te superi. Cum de esti tu la toate subiectele ?!
Raluca cu
Ioanna ,
Georgios si
11+
ralucaspm spune:
Doura si eu as fi ales sa nasc natural , dupa cezariana. Asta se poate insa daca problema a fost la bebe si nu in anatomia mamei, asa cum spuneai si tu.
La mine a fost problema mea care se pare ca e permanenta, nu am deloc dilatare.
Asta e. Cand am aflat prima data ca trebuie sa fac cezariana am inceput sa plang. Nu imi venea sa cred ca mi se intampla asta mie. Nu sunt nici ingusta in solduri, mama si sora mea nu au avut probleme, desi sor-mea e f f slaba, are uter infantil, etc.
Acum incerc sa vad si eu partea plina a paharului. Daca totul merge bine si se naste bebe sanatos, noi ne oprim aici, la 3 copilasi. Asta ca o data cu a treia cezariana o sa imi leg trompele si nu mai am apoi batai de cap cu anticonceptia. ![]()
Si in al doilea rand, oi fi eu cu burta taiata de 2 ori, dar "dumneaei" a ramas intacta. ![]()
Raluca cu
Ioanna ,
Georgios si
11+
Ioana_Mami spune:
Helloooo Mamici de Ursuleti...
Tocmai ce am venit de la eco (am schimbat doctorul)...
Baietelul meu s-a transformat in fetita (deci calculul Anei a fost bun
) ![]()
Are aprox 13 cm si 130 grame ... e sanatoase , cu detoate ...si eu m-am indragostit iar si iar si iar de ea!
Rog o mamica draguta sa imi modifice pe prima pagina caruciorul si sa stearga doctorul ca l-am schimbat !
multumesc
Fericita
16+ 
cor-cora spune:
Ana-im poti spune si mie de te rog cum se face calculul (de care aminteste Ioana)pt aflarea sexului bebeului.Nu de alta dar eu tot nu mi-am rezolvat dilema :am fata sau baiat.Am gasit si eu ceva pe net ,dar nu m-am dumerit .Se aduna varsta mamei la data conceptiei cu luna,sau varsta mamei la nastere plus luna conceptiei?
douradoudou spune:
ioana am schimbat caruciorul..
felicitari pt fetita

si
15+