Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (41)
Raspunsuri - Pagina 17
eliza_cri spune:
buna fetele
corinaLA MULTI ANI!!! 

multa sanatate si un bb sanato si voios 

nastere la mine se stie clar ca va fi cezariana cea dea 3-a de altfel intrucat la prina nastere dupa vreo 3 zile si 3 nopti de travaliu, dilatatie si tot tacamul bb s-a asezat rau transversal si nu am putut sa nasc...asa ca...imi e frica rau da curaj am ![]()
analizele mele au venit sunt ok mai peste tot si luni o sa imi vad bb-icul/-ica abia astept
bafa
fetelor care merg azi la dt , tt sau echo sa ne aduceti vesti bune , bune 
11+
mami de Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
si de gugulanul
Dimitrie Gabriel
12.11.2008
misticgirl spune:
Buna,
Eu nu merg la eco sapt aceasta, dar sapt viitoare ma duc, pt ca nu mai am rabdare...mi-e dor de bb
. Dupa eco, ma duc si la controlul lunar la dr Dumitrascu.
Am inceput sa-l simt pe bb mai des, astazi l-am simtit de cateva ori la birou
. Dar din cand in cand simt burtica intarindu-se, insa nu ma doare, sper sa fie totul OK. Tin minte ca si la prima sarcina aveam astfel de simptome, luam NO-SPA si imi treceau imediat. Acum am decis sa iau NO-SPA doar daca am dureri mai mari, nu pt orice intepatura (incerc si eu sa fiu curajoasa).
Legat de nastere, cel mai bine e sa va ascultati instinctul si sa decideti ce e in avantajul bebelusului si al vostru. Nimeni nu va poate obliga sa nasteti intr-un fel sau altul, decizia va apartine in totalitate! Eu am nascut prin cezariana si nu-mi pare rau, insa apreciez la max. femeile care nasc natural 
Claudia
15+
si
Nicholas (25.11.04)
http://community.webshots.com/user/misticgirl
ralucaspm spune:
Imi puteti trimite si mie, va rog, parola de la poze ?
Eliza, cica se poate naste natural dupa cezariana. Cunosc o fata care l-a nascut pe bb3 natural dupa 2 cezariene. Si dr. mea mi-a spus ca se poate, dar practic nu stiu cati medici or sa te lase sa faci asta.
Raluca cu
Ioanna ,
Georgios si
11+
Siuta spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ancadragoman
depinde de limitele sup si inferioare trecute pe buletinul de analize si de obicei scrie poz sau negativ.Am nevoie de datele astea sa iti raspund ![]() anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca BAZAR UNIC!!! |
IGG- 60.7 IU/ML este rezultatul meu Interval de ref negativ<5 ui/ml; pozitiv >=10 ui/ml; echivoc 5-9.9 ui/ml
IGM (immulite2000 chemiluminiscenta )- 0.32 s/co- interval de ref 0-0,9
sarmana mult Anca

Andreea, mamica de Anastasia
http://community.webshots.com/user/Siutaa?vhost=community
mirunam spune:
Lidia, daca sunt umflate trebuie sa afli cauza. Poate fi o circulatie cu probleme sau o retentie de lichide, cel mai probabil, pentru ca nu cred ca ai apucat sa iei foarte mult in greutate. Daca ai probleme de circulatie ar trebui sa te ajute sa tii picioarele ridicate pe un scaunel (eu le pun pe unitatea de la calculator cand sunt la birou
). Pentru retentia de lichide nu prea stiu...
Lorin si eu am aceiasi problema. Cred ca am o marime in plus la sutien. Deja eram disproportionata... macar sa nu raman asa
, cand te gandesti ca sunt femei care isi pun silicoane ca sa ajunga asa 
MIRUNA cu Alexandru
si Bebe 2 16 +
Lidia_P spune:
eu tot nu sunt lamurita ...cand ne intalnim? pe 29 sau pe 5? si daca ati stabilit data, ati stabilit si locatia? eu abia astept sa va cunosc in persoana pe toate 
15+
misticgirl spune:
Fetelor, vreau si eu, va rog, pe PM parola si adresa de email. Sunt aceleasi ca la picasa?
Si mai am o rugaminte...la urmatorul capitol imi puneti si mie carucior bleu in lista de la inceput? Sau dati-mi parola, sa imi pun singurica
.
Claudia
15+
si
Nicholas (25.11.04)
Lidia_P spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui misticgirl Fetelor, vreau si eu, va rog, pe PM parola si adresa de email. Sunt aceleasi ca la picasa? Si mai am o rugaminte...la urmatorul capitol imi puneti si mie carucior bleu in lista de la inceput? Sau dati-mi parola, sa imi pun singurica .Claudia 15+ si Nicholas (25.11.04)http://community.webshots.com/user/misticgirl |
ti-am trimis pe PM userul si parola
15+
misticgirl spune:
Multumesc, Lidia! 
Claudia
15+
si
Nicholas (25.11.04)
florina22 spune:
hey all,
scuze ca nu am mai scris, sunt very busy la job si seara cand ajung acasa ma culc fff devreme...
despre nastere: eu i-am spus drei mele ca mi-as dori sa nasc cu cezariana, eu fiind micuta in bazin mi-e taare frica de dureri si alte complicatii...pur si simplu mi-e frica...dra mea naste la municipal, despre care am auzit povesti si pozitive si negative insa incerc sa nu ma gandesc la ce e mai rau si sa sper ca eu voi fi un caz ok. nu vreau decat sa fie totul bine, nu exagerat de bine, ci doar bine. incerc sa-mi pastrez gandirea asta pana la final, ca de nu ma apuca paranoia, iau cardurile de credit si le golesc si ma duc la privat
...
vorbeati de asigurarea de viata ING - este cumva un anumit tip de asigurare, la ce suma ne referim...si eu am asigurare de viata (insa impusa prin credit ipotecar,am si de casa si de viata) insa nu stiu daca asta acopera si acea suma pt nastere...ma voi uita pe contract ca m-ati facut curioasa, oricum ff buna ideea pt ca multe dintre noi nu stiam lucrul asta!
ma inscriu si eu vineri in grupul de eco si de viitor carucior, abia astept!
btw de capsuni, eu la devorez de cateva zile, sutn asa happy ca au aparut si ale noastre in sfarsit...stai sa vezi la cirese! 
[+13 sapt]

de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)