Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(214)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisellino spune:

buna dimi
robi a racit umpic, ii dau paracetamol ca altceva nu are voie sa ia.in rest e bine, se joaca, are si musafiri o fetita cu care se ia la intrecere, e totul bine
va pupam o zi frumoasa

POZE ROBI
BAZAR COPILASHI&ROBI
POVESTEA LUI ROBI
Catalina sotie de Teo si mami de Robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Neataaaaaa!!!

Adela, offff..iar bolnavioare...imi pare rau de voi...paote cand vine vacanta o sa fie mai bine daca nu mai ai contact cu atata lume (copilasi bolnaviori)...zic si eu...

Lavi, tinem pumnii...hai ca n-o fi chiar asa greu.. si distractie frumoasa!

noi ne repatriem azi la Cluj...mi-e teama sa nu ma apuce ceva pe aici...mamaaaa, deja ma iau emotiile... imi aduc aminte ca as mai avea 5 zile pana as egala recordul nasterii lui Eric (la 36s+4 z)... sper totusi ca asta micu sa mai stea macar pana la 37 juma - 38 sapt...

darr....o sa revenim aici la scurt timp dupa nastere...cu amandoi... am ajutoare nu gluma...in plus Eric va sta toata ziulica in curte la joaca si nu mi-as face pb...

va pup! un weekend fain tuturor!

Andreea, Eric (9.12.2007) si 35+ cu bb Filip

AMR: MAI PUTIN DE 30 DE ZILE...

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Andreea hai ca m-a luat si pe mine emotia
Roxxy daca mai ai hainute;le de bebelus le vreau ca am gasit client

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR UNIC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Ancule, am hainute. Spune cum facem. E fetita?

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Andreea hai ca m-a luat si pe mine emotia
Roxxy daca mai ai hainute;le de bebelus le vreau ca am gasit client

poze si filmulete
povestea nasterii

BAZAR UNIC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

e baiat si se naste in iulie dar chestiile neutre merg.
Pai hai pe mess sa vb sau pe facebook

poze si filmulete
povestea nasterii

BAZAR UNIC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

Hi!
ancadragoman...poate la al teilea va fi mai bine ...ce de copilasi fericiti!
eladea...la mine inca emotiile nu s-au spulberat...inca nu am curaj sa-i dau din amandoi sanii sa manance la o masa...ii dau completare ...pt. a-mi scuti nitel ...aseara Ana a inceput..."eu doim cu mama si cu Iuca" s-a facut 23,30 pe cand a adormit...in patul ei ...fireste!
softurela...eu i-am dat si muls(doare mai putin...adevarat) cand am venit acas de la spital cu rani sangerande...dar cand s-a ameliorat treaba i-am dat sa suga...precum am zis ...ma doare sufletul cand il vad cum intoarce capusorul si cauta iar eu ii imping biberonul in gurita...dar sper sa se rareasca fazele astea!
ellis... si multa sanatate!
bb...si eu astept sa le descarce sotul...suna ca un disc stricat treaba asta....dar ce sa fac cu el...!....suuuccces la examen!
pisselino....salutare!
aproppo si noi ne pregatim de botez...invitatii comandate, bauturi, muzica/foto/filmat...mai tre sa aprofundez ornarea salii si meniul...sunt cam aglomerata si ma cam enervez ca nu pot pleca d-acas precum as vrea si nu reusesc sa ma coordonez cu sotu'...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Bianca, ragadele apar din 2 motive :ori pozitie proasta la san ori sanii mai sensibil (mameloane plate sau inverse).

Eu am avut ragade vreo luna, cel mai bine a functionat spalarea sanilor in apa cu sare (apa calda). Ranile se uscau repede si apoi aplicam diverse (garmastan, bepanten-vezi ca asta trebuie spalat de pe san sau lanolina). Important este sa nu faci exces de spalat cu sapun ca iei din lubrificarea naturala a mamelonului.

La mine problema era ca Sophia statea foarte mult la san, probabil si pozitia era defectuasa si fluxul de lapte era redus la inceput. La mine a functionat masarea sanului in timpul alaptarii. De altfel si la pompat ma masam si asa curgea mai repede lapticul.

Daca problema e de flux, pune-l la san alternativ, nu e prea indicat in mod normal pentru ca nu mai ia laptele gras de final care produce satietate, dar e o metoda excelenta de a stimula lactatia.

Pentru pozitiile cele mai bune pentru noi nascut iti recomand sa vezi mai jos :

http://www.nbci.ca/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=6&Itemid=13

Sa stii ca eu am suplimentat cu lapte praf pana a facut Sophia 6 saptamani si a refuzat biberonul. Dar in timpul asta am pompat, intotdeauna i-am dat inainte sa suga, apoi supliment de lapte muls si apoi am completat cu lapte praf.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

Lavi, merci de urari!

Ancuto, dar ce-am luat-o de la capat...ca azi am ajuns la prednison...la 7.30 dimineata eram in spital; pe mine ma lasa nervii cu racelile, virozele, traheobrpnsitele, laringo-faringitele, pneumoniile si mama lor ce-or mai fi...am 3 nopti nedormite + 3 zile pline de curatat muci, dat n-spe mii de granule, picaturi, aerosoli, curatat voma, iar muci...si asa mai departe...si sa nnu mai zic de tusea asta nenorocita...copilul a slabit, e palida, insa alearga continuu, nu stiu de unde atata energie, ca azi a vomat de doua ori...gata..ca m-am plans destul..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Ellis, imi pare rau ! :(
Maria si fara gradinita tocmai a facut bronsita. Azi sunt in concediu medical, mergem la pediatra. Azi-noapte ardea, mai putin mainile, pocioarele, iar temperatura era sub 38. Nu stiu ce a fost, ne-am speriat amandoi.

Alina si Maria - 3 nov 2007 si bb2 12+
Primul orice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

helloo

am fost sambata la botez unde a fost superr!!!! imi era dor de o distractie intre prieteni. am ajuns acasa la 6 dimi...

adela, alina multa sanatate la buburuzele mici!!

alina creste burtica?? cand afli ce se ascunde in burtica??

eu maine am primul examen pt obtirea permisului de conducere, sa imi tineti pumnii!

catalina cums e simte robi? i a trecut raceala??

happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+

astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee
AMR 1 LUNA pana la Antalya!!

Mergi la inceput