Prietene la bine si la greu - 18

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

FLAVOURS te-am admirat in poze. Esti tare frumusica. Si TUDOR la fel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavours spune:

sarumana Lidia,

fug la cumparaturi sa mai pun cate ceva prin frigider daca puiul e la mama. ma aventurez in canicula! later!

mamica lui Tudor (04.11.2009)

Tudor in poze
Tudor in filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Citat:
citat din mesajul lui Flavours

mai e cineva codas la dinti, la botezat si la alte chestii de genul rostogoliri, ridicari, etc? al meu cu intoarcerile s-a cam prins cum e dar abia acum si nu reuseste mereu, in fund sta cate putin asa fara sustinere dar apoi pica pe spate plin de uimire, intrucat patutul de lemn a ramas in vechea casa nu are de ce se prinde sa se ridice... dinti nu are... pfff deja ma simt depasita!

mamica lui Tudor (04.11.2009)

Tudor in poze
Tudor in filmulete

La dinti, noi suntem codasii codasilor, ca suntem mai mari ca voi cu 1 saptamana. Si eu inca nu imi fac probleme, dar de cand am venit aici ma dispera soacra " a lui Claudiu are 2 dinti si e mai mica, a lui Ionel are 4 sus si 2 jos, a lui baba X...are si aia 2, si toti is mai mici ca el....creca din cauza ca a tot fost bolnav Dominic nu are dinti inca...si problemele tale din timpul sarcinii" si cred ca mi-a pus placa asta in fiecare zi de cand a venit de la spital. I-am zis sa inceteze ca o sa-si piarda si ea dintii curand daca ma mai sacaie mult.

Ramona ,
dependenta de dragostea barbatilor din viata mea:

DOMINIC ANDREI
(26/10/2009) si a lui tati Stefi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

salut fetelor...eu sunt prin zona dar am avut o perioada fara chef de scris..ma iertati...

eu sunt in butoi putin din cauza ca nu mai termin odata cu dintii astia...stau de 3 saptamani fara 2 premolari si se vede asa urat..ufff...banii pusi deoparte pt dinti deja i-am terminat si mai am de lucrat o gramada ...nu imi inchipuiam ca o sa ma ajunga atat de scump...2 premolari 1100 ron (curatat canale, obturat canale si coronite din ceramica)...nu e cam mult?

din cauza asta nu prea pot sa mananc si am slabit de arat oribil, m-am tras tare la fata...am 46 de kg

in rest, iesim toata ziulica pe-afara...e foarte cald si eu sunt incantata ca o pot imbraca in rochite si cu manutele si piciorusele goale ... Licuriciule eu iau mereu cu mine un bolero cu manecuta lunga si o pereche de ciorapei , daca se face racoare sau bate vantul prea tare ii pun repede pe ea si ne continuam plimbarea

Andre nu cred ca mami tau a facut intentionat sa-ti strice ziua asta frumoasa, btw Chiarei, probabil atunci o apasa ceva pe suflet si nu s-a mai gandit inainte de a da drumul la vorba ... eu cred ca daca ar pleca acasa i-ai simti lipsa prea mult...e normal sa o mai apuce dorul de casa, dar poate totusi se obinuieste cu ideea ca e nevoie de ea aici .

Cuscri pupam nasucul lui Iustin ca sa treaca raceala si manuta buclucasa ca sa dea rezultate kineto-terapia cat mai repede... nu stiu daca mai ai de unde sa faci rost dar daca vrei iti trimit la pachet inca putina rabdare si o imbratisare sa mai uiti de necaz

many FELICITARI ! pt progresele lui Vladut

Lylyana Alexandru este delicios ...legat de casuta noua, inca asteptam un raspuns...trebuie sa am rabdare pana se elibereaza apartamentul, dar mult nu mai e

Lavi sper ca esti mai bine...eu inca te astept in vizita pe la Bicaz

Flavours ce fata descurcareata esti ...da' nu s-a stricat penseta?

Cristina felicitari pt Andrei bine dezvoltat si sanatos si relaxare maxima la bunici

nu am apucat sa raspund la toata lumea, dar nu pot sa inchei inainte sa urez La multe lunite fulgusorilor sarbatoriti astazi

pooooop

_
Anca mamica fericita de Sabina Ioana (03.11.2009)
Fulgusorul meu iubit

The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!

Mergi la inceput

Citat:

La dinti, noi suntem codasii codasilor, ca suntem mai mari ca voi cu 1 saptamana. Si eu inca nu imi fac probleme, dar de cand am venit aici ma dispera soacra " a lui Claudiu are 2 dinti si e mai mica, a lui Ionel are 4 sus si 2 jos, a lui baba X...are si aia 2, si toti is mai mici ca el....creca din cauza ca a tot fost bolnav Dominic nu are dinti inca...si problemele tale din timpul sarcinii" si cred ca mi-a pus placa asta in fiecare zi de cand a venit de la spital. I-am zis sa inceteze ca o sa-si piarda si ea dintii curand daca ma mai sacaie mult.

Ramona ,
dependenta de dragostea barbatilor din viata mea:

DOMINIC ANDREI
(26/10/2009) si a lui tati Stefi

_
Fulgusorul meu iubit

The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_80 spune:

buna ziua si la noi
LA MULTI ANI
Danut, Ariana, Chiara, Maya!!!

am vazut ca flacaul lui many e mare deja si se ridica singur in piciorute. avem fulgusori mari domn'le!

andre imi pare rau ca ti-a stricat mama ziua

diana spor la mesterit iepuras peticit . asteptam pozici

ionela
ma bucur mult ca v-a iesit bine nunta. unde sunt pozele de la nunta, ca eu nu le-am gasit si mi-ar placea sa te vad nasica.

http://www.link de reclama catre alt site - avertizare/articol/Familie/3333/Cum-se-va-calcula-noua-indemnizatie-pentru-mame-de-la-1-iunie-2010.html
poate sunt printre voi care nu stiu cum se va calcula.

raluci imi pare rau ca te-ai suparat cu protestul si ai dreptate, multe nu s-au sinchisit sa vina pana acolo deja.voiam sa-ti mai spun ca datorita voua celor care v-ati zbatut pentru noi, ne reduc astia doar cu 15% pt ca daca nu zicea nimeni nimic, ramanea cu siguranta 25%.

va pup pe toate, fara exceptie si va urez o zi superba!

de scump Maria 13.12.2009

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Ancutzica Pe mine personal n-ai sa ma convingi ever ca poti arata oribil. Se va termina si perioada asta, trust life! Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Chiara! - Andre sa-ti traiasca printesa frumoasa si tu pe langa ea, frumoasa si iubita

si sarbatoritilor la care n-am zis zilele astea!

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili_a spune:

Hello hello, bzzzzz si de la mine,de data asta bzzzz de musca ca tintarii se odihnesc la ora asta By the way, Andre tea tree asta merge si anti-muste? ca eu le urasc visceral...
principessa cu ochii azurii!
Danut, Ariana, si Maia , nu le trimiteti si pe mamicile voastre putin pe forum sa ne faca si noua o prajiturica, sa ne dea ceva de baut pe caldurile astea...? mie mi-e pofta de un gin tonic cu multa gheata si lamiie
Lavi bine ai revenit,imi pare tare rau de indigestie. Offf, tu si nuntile astea,dupa ce ca ai dat o gramada de bani, ti-au dat si mincare naspa
Ancutza biata de tine, te inteleg ca esti foarte deprimata fara dintisori,dar lasa ca mai e putin... Intr-adevar sint scumpe lucrarile dar merita, ca daca ii faci ca lumea acum nu mai ai treaba multi anisori si o sa ai si zimbet de Hollywood Wow, 46 de kg, cind am avut sarcina toxica in primul trimiestru si eu tot atit aveam si aratam ca o frunzulita... Las' ca-ti faci tu dintii si te pui pe rontzait
Licurici eu o scot la rochita cu bretele si piciorusele goale si iau la mine un pulovaras si niste sosete. Oricum, cred ca o sa-i iau inca o rochita la mine s-o mai schimb, ca transpira in masina si in carucior din cauza ca sta sprijinita pe spate. Ieri am iesit cu ea dupa-amiaza pe la 5 si era saraca rosie in obrajori de caldura
Many Vlad-care-sta-in-picioruse
Coquelicot espinoasa problema mosquitoasa, cred ca trebuie atacati combinat: ultrasunete + solutie bio anti tintari pe piele + plasa peste patut/carucior. Pe mine nu prea ma ataca,nu cred ca sint foarte gustoasa, dar acum tremur nitel ca unde ne mutam noi nu mai sint tintari d-astia de bloc, ci niste monstri cit o vrabie care hapaie cite un organ vital la fiecare masa
Diana auzi, da n-o sa-i fie cald lui Vlad cu blana aia iepureasca pe el?
Shtephy ai rabdare draga noastra, o sa vezi ca se va rezolva minuta, dar intr-o saptamina e prea repede. Eu zic sa mai astepti nitel pina la solutiile radicale pe care ti le propune ortopedul
Andre, Ramonik si mama imi face faze d-astea intristatoare, dar asta e, ne iubesc si le iubim si semanam tare mult cu ele si la bune si la rele
lylyana sa stapiniti sanatosi achizitiile, ce frumos si colorat e scaunelul de masa!iar Alex mi se pare foarte cooperant la lingurita...
cristina felicitari pt dimensiuni!
ralu_seby ia zi repede, pe unde ai umblat?
Flavours din poze mie mi se pare ca sta foarte bine Tudor in fundulet, de rostogolit probabil ca nu are chef iar dinti nici noi n-avem, ceea ce ma aduce din nou la intrebarea adresata celor cu experienta dintisoreasca: in cit timp de cind incepe sa-si dea cu limba non stop peste gingie apar blestematii aia de dinti ca m-a zapacit de cap copila asta...
raluci ce mai face Bubu, as mai vrea niste poze sa se bucure si ochisorii mei

Mergi la inceput

Andre asa, ca de la o femeie care cere o vorba buna la alta

Lili da, intr-adevar se merita, dar nu mi-am ales tocmai bine perioada (d.p.d.v financiar vorbind)
nu vreau sa te descurajez, dar la noi au durat vreo 2 luni urletele, baloseniile, roade-tot-ce-prinde si celelalte semne care prevestesc aparitia dintisorilor...nici nu au crescut bine astia doi de jos ca au inceput iar noptile albe...plange prin somn si daca o dau cu Calgel se mai linisteste putin si mai baga cateva ore de somn...sper din suflet sa iasa mai repede astia de sus, ca daca stau iar 2 luni in urlete o iau razna

_
Fulgusorul meu iubit

Mergi la inceput