Prietene la bine si la greu - 18

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Multu' de aprecieri!

Da' ca sa-l parasc, micul dejun este parfum, mnanca tot fara chin, ei, la pranz e alta poveste, am sa incerc sa-l filmez si atunci, sa vedeti diferenta. Azi i-am dat supa cu carnita pasata si o lingurita de morcovel pasat, toate amestecate, nu a mancat. nici cu lingurita, nici cu cana cu cioc, nici cu cana cu pai...ce sa ii mai dau? morcovete nu, cartof nu, dovlecel nu...

Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre

varsta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

dragelor, eu am un pui de depresie cu autor necunoscut
asa ca ma scuzati... sper sa-mi revin curand si sa scriu coerent

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5

eu as da vina pe caldura, e ultimul factor nou

Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre

varsta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dozz spune:

La multe lunite, Chiara, Ariana,Maya si Danut!!! Ce de bunataturi de ziua voastra, eu anunt cu nesimtire ca voi gusta din toate, yami-yami. Pt oracol: sunt o mare pofticioasa.

Andre, m-a emotionat problema ta nr 2 despre care ne-ai scris ieri. Ma bucur mult ca esti fericita si ca te simti implinita. Cred ca toate de aici ne minunam in fiecare zi de comorile noastre, fulgusorii nostri cei mult asteptati.
Legat de salteluta, daca ma decid, o sa iti zic.

Na_bo, sper ca a trecut cu bine noaptea dinti+vaccin. Cat are fontanela? A masurat-o?

Diana, multumesc pt raspuns. Imi place mult de Timi cea fara astampar, eu ador copiii zbenguiciosi, sunt adorabili.

Stephy, iti trimit ganduri bune, multa rabdare si fii optimista. Sigur isi va reveni cotul, poate 8 zile e prea putin. Sper sa incepi sa castigi grade cat mai repede. Sanatate puiutilor tai! Multumesc si tie pt raspunsul la ingrijorarea mea, se pare ca va fi greu atunci, in cele 2 saptamani e f posibil sa o pierd de la san, si tu, si Diana mi-ati zis la fel... uff.

Coquelicot, cat pe ce sa ne ciocnim la ceaiul de la ora 5. Nu ca nu mi-ar fi placut . Eu eram treaza din motive de muci, a fost prima noapte si deja de la cealalta raceala stiu ca asta e si cea mai dificila. Bine ca a trecut!
Bravo lui Mateiutz, ce repede ii cresc dintisorii! Sper sa fie mai usor acum, ca ai gasit varianta cea buna, cu Dentinox-ul.

Licurici, intrebai de imbracat. Eu cred ca deja e vremea tricourilor si pantalonilor scurti/fustitelor. Si, un pulovaras in geanta, obligatoriu. Eu asa scot fetita de cand s-a facut mai cald si ii este bine. Pediatra mi-a spus ca daca afara sunt peste 25 de grade, e bine sa ii tinem cu manutele si picioarele goale.

Lavi, ma bucur sa reaud vesti de la tine. Imi pare rau ca te-a chinuit indigestia, sper ca esti mai bine acum.

Many, uau, deja s-a ridicat in picioare! Ce repede cresc fulgusorii nostri!

Ancutza, te cred ca esti necajita, lucrarile astea la dentist sunt intotdeauna sacaitoare si costisitoare. Eu sunt convinsa ca nu arati asa rau precum spui; mai repede cred ca esti obosita si ai ajuns la capatul rabdarii. Hai, rezista inca putin, va trece!

tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dozz spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5

of, depresiile astea...
ca sa iti revii cat mai degraba!

Cat despre scris, poti sa ne servesti si misive incoerente, garantat le vom aprecia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

Monis jur ca acu' vroiam sa te intreb de ce esti suparici...am simtit eu asa din mesajul anterior...

si fugi ca butoiul e ocupat

ce mai face Iuli?

_
Anca mamica fericita de Sabina Ioana (03.11.2009)
Fulgusorul meu iubit

The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

RamonaC - belea esti cu comentariile, belea!

Ancutza - bafta cu dintzarul, sa termini repede si usor! Tare te inteleg, eu am umblat la dentist de mi-a venit rau... m-a tot curtat ala sa-mi imbrace dintii din fata ca erau vai de capul lor si nu am vrut. Si intr-o zi mi-am rupt unul din incisivii centrali intr-o coaja de paine si l-am sunat plangand... eram in stare sa ma tarasc pe jos numai sa ma "repare". am plans o zi intreaga incontinuu, este de neimaginat ce inseamna imaginea de sine si ce soc poti face cand se schimba ceva dramatic la ea (asta ma gandesc de cate ori aud de operatii estetice si de dimensiunile psihologice ale acestora ). Anyway, cand am tras la final linia si am socotit cati bani am dat.... ei bine, imi ajungeau de avans pentru un apartament (la vremea aia). dar asta e, timpul s-a dus, am uitat cat m-a costat, am dinti... asta e...

Lili - nu stiu ce sa-ti spun.... la noi au fost urlete o zi (dar de alea nasoale rau) si a doua zi era pleznita gingia. De balit, supt, ros frenetic... pai de la 4 luni a tot facut asa. de fapt si acuma face, probabil legat de dintii de sus, dar nu stiu sa zic cand ar iesi. Mi-e teama ca orice iti raspund fetele, tot de fiecare copil in parte depinde.
Cand va mutati la curte, vezi ca sunt niste lampi mari de pus pe terasa care atrag si electocuteaza tantarii

Shtephy, Lavinia, Andre - multi de incurajare!

nu mai stiu ce vroiam sa zic.... ma intorc la minidepresia mea

EDIT
Many - felicitari pt Vladutul deschizator de drumuri (la propriu )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dozz

Ancutza, te cred ca esti necajita, lucrarile astea la dentist sunt intotdeauna sacaitoare si costisitoare. Eu sunt convinsa ca nu arati asa rau precum spui; mai repede cred ca esti obosita si ai ajuns la capatul rabdarii. Hai, rezista inca putin, va trece!

ai dreptate, sunt si obosita si nemancata...fac urat la foame

_
Anca mamica fericita de Sabina Ioana (03.11.2009)
Fulgusorul meu iubit

The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Saliu'

Azi...o zi din cele nasoale...iar.....asa mi le serveste, una calda, una rece.....
Aseara ultima papa la 22.30....urmatoarea la 2.30...urmatoarea la 7.30...toate 3 lapte...apoi la 11 fructutele...si acum la 2 circu' klutzki, fratilor.....dupa ce ca i-am luat si un bebedelice sa-i fac piure-urile la aparat...n-a catadicsit sa pape nimica-nimicuta....ah, ba da, mint...3 lingurite de piure de cartof dulce cu un pic de dovleac placintar, un morcovel si un sfert de sfecla rosie, dupa care urlete....apoi 3 lingurite de cereale cu piersica si inca ceva de la hipp (luate de test, hm, nu-s cine stie ce), apoi iar urlete...si in final 30ml lapte. Si apoi somn in nici 1 min.
Asa ca pana acum azi a fost ziua cifrei 3....

Ce ma "inerveaza" vremea asta....e asa de cald afara ca nu-mi vine sa ies cu el....plus ca nici nu stiu ce sa fac daca ne prinde ora de masa in parc.....sa ii iau doar iaurtul (si cu ce fructe?) in parc...sa ii iau si laptele, in cazul in care nu vrea sa pape tot iaurtul? ...... si cand ma uit la alti copii din parc, cum mananca fara probleme....de zici ca s-au nascut pentru asta

Asa ca sunt in indispozitiune indispozanta (ce-i aia?).....si nu poci sa mai zic decat atat:

Cuscri, sa-ti traiasca Albastrica, mie sa-mi traiasca nora, sa ii dea DD numai intamplari frumoase in viata si sanatoasa sa fie!

Stephy, Diana, Ancutza, Lavi, Ramonik, Ionela - salutari si pupaturi din capitala

Coque, da, cred ca ai dreptate cu "exotismele" alea

Lyly, sa stapaniti sanatosi si mancaciosi, scaunelul!! (vaz ca si la voi legumele sunt o pacoste....)

Lil, ce fac egretele?

RamonC, pup Domi . Ati mai tras reprize de iubareala, da?

Cristina, Many - felicitari pentru rezultatele pruncutilor

Raluci, Monis - si voua, asa, unul mic, de control

[s[] si pt ceilalti fulgusori din zi!

No, cam atat m-a dus capu'....o sa pup si restul fetelor ca sa fie tacamul complet....si acum ma duc sa zac....am zis!

_
Krelia, mami de tzutzupid Rares-Mihai

"Children make you want to start life over."
Muhammad Ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Urez si eu la cat mai multe lunite pt Dominic,Rares,Danut, Ariana, Chiara, Maya

Shtrumfy,mare bine mi-ai facut cu link-ul ala,savurez in fiecare seara 3-4 episoade din Sex and the City
Cum te mai simti,tot prin butoi?Ia lasa starile alea si treci aici la o barfa! Ce face gazuta frumoasa?

Andre,eu sunt sigura(as baga si mana in foc) ca mama ta nu s-a gandit inainte de a vorbi....are si ea frustrarile ei,cum si noi le avem pe ale noastre....si pe cine ranim cand ne exteriorizam? Pe persoanele pe care le iubim cel mai mult,din pacate....
Hai,bucura-te de aniversarea celor 6 lunite,spune-i si ei ce zi importanta este,beti un Limoncello impreuna si ziua va fi mai senina!

Ramonika,tu oricum arati bine,asa ca nu trebuie sa te stresezi prea mult.Ce mai face carliontata?

Shtefy,sunt sigura ca incet,incet vei avea rezultate...Mult curaj in continuare

Lavi,sper ca te simti mai bine Si sa mananci bine de acum,sa nu dai si in alte probleme(eu sufar de o gastrita urata,stiu ce zic)

Many,da ce barbatel ai tu acolo!!! Felicitari,asteptam petrecerea!(trebuie sa dai de baut,ce mai!)

Ralu,sper ca ai absentat motivatMa bucur sa te vad

RamonaC,daca Domi nu e plangacios(din motiv de dinti),bucura-te....Gandeste-te la noi: Vaccin,reflux,dinti,si iarasi vaccin,reflux,dinti....
Si soacra-tii zii ca baiatul tau e unic,nu e ca al lui Mitica,Costica sau Georgica!

Ancutica,ai si tu aceleasi probleme ca si fulgusorii,dintocii. Suferi cot la cot cu Sabi...Lasand gluma,imi pare rau ca te chinui atat,si stiu ce se scurg banii la dentist...Hmmm,46 de kg zici? Ce n-as da sa ajung eu la greutatea aia

Lylyana,ti-am admirat feciorul impreuna ca pisicioasa mea,sa vezi ce `flirta` cu el.Am pus laptopul jos si ea ii spunea `buu`,numai zambete si incerca sa ajunga la el(bineinteles,cu cat incerca mai mult,cu atat se departa mai mult,ca e racusor)
Papa frumos Alex...trebuia sa filmez si eu cum a `papat` marul astazi....l-a framantat bine cu mainile,si-a pus masca(fata si corp),a pictat masa,scaunul si....cred ca a mancat max 4 lingurite.

Monis,hai mai stai cu noi,poate iti mai trece Nu mai pui filmuletul cu Santi,pls,ca vreau sa-i arat si pisicioasei mele

Flavours,stai linistita ca are timp! Uite,a mea iar nu mai `vorbeste`...in afara de aaa si buuu,nu mai spune nimic....doar cand plange spune mam si mai.

Monica,voi ce mai faceti?

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009

Poze Alexa Annabelle Denise

`Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.`
Mahatma Ghandi

Mergi la inceput