Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (62)
Raspunsuri - Pagina 3
Klarisse spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ionela.n Cu riscul de a parea ... se face si morfologie de trim 3? Klarisse, la ultima eco, dr a zis ca e "aproape" fetita, asa ca ne-am cam obinuit cu fetita. Sper sa se vada destul/foarte bine si sa stim sigur ce e -------------------------------------------------- Sunt o cu burtica aproape roz de 20+ Ingerasul meu |
Ionela la prima eco edificatoare si mie mi-au zis ca e aproape fetita si la 3 saptamani dupa, ii crescuse minunatie de cuc..Si noi ne obisnuisem cu gandul ca avem fetitza ..dar pana la urma important e sa fie sanatos ca tot al vostru e.
Klarisse graviduta 20+
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
nikolici spune:
Eu voi naste in apa, daca totul este ok pana atunci si nu mi se rup membranele mai devreme de dilatatie 7-8,fara anestezie ca nu se face, asta e cam scary pt. mine dar avand in vedere durerile de spate pe care le am de la epidurala facuta la prima nastere incerc sa ma imbarbatez ca totul va fi mai bine.Ma rog eu sunt un Zoe barbat in ale durerii.
Cine zicea de ursuleti jeleu?
in 17s si mamica dewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
puiutza spune:
Nikolici unde vei naste sub apa? se fac in Bucuresti nasteri sub apa?
Si epidurala e totuna cu peridurala????
La prima nastere nu am avut dar acuma as opta pt. daca e totul ok..... si ce probleme pot aparea de la o asa anestezie...vad ca tu ai avut ceva probleme!
Dana 24+ cu si mami de Bobi (06.03.2006)
zozela spune:
nikolici,iti tin pumnii sa ai o nastere usoara ca un fulg!! Ce ai ales-Eva sau Isis ?!Ai intrat la topicul despre nasterea in apa?sovietica a nascut si la Eva si la Isis.Daca vrei,iti trimit povestile nasterilor!
Da,epidurala=peridurala!
Mamica lui Mihai si cu la purtator!
RalucaElenaM spune:
wow puiutza sa ne povestesti cum a fost la prima nastere, apropos eu citesc toate povestile nasterii..
Si eu fac parte din grupul de fete care vor avea eco morfo-fetala vineri si deja incepe sa creasca tensiunea...abia astept sa il vad si sa vad in ce pozitie sta, de trei zile e mare agitatie la mine in burtica, pacat ca si eu sufar de PARANOIA, azi-noapte am visat c-aveam sangerari nu gasisem medicul meu si mersesem sa ma vada altcineva care nu mi-a dat cinestie ce importanta..etc..am spus slava Domnului ca m-am trezit si nu s-a intamplat nimik, banuiesc ca si voi avetzi vise sau inchipuiri tampite.
21+
RalucaElenaM spune:
Acum vreo doua saptamani discutam despre greutate si ma laudam ca eu sunt in "crestere" si ca sunt ingrijorata c-am luat 11 kilograme, ei vreu sa va spun ca acum am 11-2=9kilograme, nu am mai putut consuma cei 5 litrii de apa pe zi cred ca de asta... bine si am evitat cat am putut de mult sarea(adika nu am mai papat rosii cu branzica sarata)
Ce de carucioare albastree, bravo fetele vreu si eu, pfoai cred ca mi se ridica tensiunea: AMR 3 ZILE pana la eco..vreu si eu carutz albastru!
22+
nikolici spune:
Voi naste la maternitatea Regina Maria (CMU) .Din cate am auzit e prima maternitate din Bucuresti cu astfel de posibilitate.Eu am cautat sa nasc in apa si prima data, stiam ca in BV se putea dar efectiv in 2008 nu mai era nimic nicaieri.
Epidurala sau peridurala sunt ac. lucruri.
Eu am ramas cu o durere destul de rea in coloana de la anestezie, ar trebui sa merg la un kiropractor sa-mi mai dreaga nitel spatarul, ma gandesc si la o oarecare hernie ca durerea se lasa si pe picior cumva.
Dar daca ar fi sa aleg intre a face si a nu mai fc epidurala, cred ca as zice tot DA chiar dc nivelul meu de durere este destul de lejereanu, numai ca nasterea in apa nu e posibila o astfel de anestezie din cauza riscului de infectare la contact cu apa.
in 17s si mamica dewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
nikolici spune:
Citat: |
citat din mesajul lui zozela nikolici,iti tin pumnii sa ai o nastere usoara ca un fulg!! Ce ai ales-Eva sau Isis ?!Ai intrat la topicul despre nasterea in apa?sovietica a nascut si la Eva si la Isis.Daca vrei,iti trimit povestile nasterilor! Da,epidurala=peridurala! Mamica lui Mihai si cu la purtator! |
uite chiar as vrea sa intru in contact cu ea.Si clar vreau povestea nasterilor.Multumesc mult.