HAI Discordia,Oanamar,Tutulyna! mai-iunie2010 (89)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Hello

se pare ca si noi, ca si fetele Sabinei, suntem pe drumul cel bun cu somnul de noapte! A mancat la 23 apoi la 2 apoi la 6 dimineata; normal ca eu m-am trezit de mii de ori sa o verific insa in final o sa ma potolesc si eu.

Ce veste buna mai avem este ca de vreo 3 nopti adoarme la ea in patut cu suzeta in gura pe burta. Si azi era f agitata de somn asa ca am facut copy-paste la reteta de noapte (pe burta, cu suzeta) si s-a culcat!!!
Adevarul e ca oricat imi place mie sa o tin sa adoarma pe mine, la cat de cald a fost aici noaptea si ziua ii e cald si ei si mie. Mi-e groaza ca daca o sa fie si mai cald?? Aici vara trecuta au fost doar cateva zile calde in rest a fost super.

Cris, in Quebec stam ca si regiune (singura regiune bilingva franceza/engleza), in orasul Montreal. Va asteptam!!!!

Rocsy, deci de-astea faci tu, cauti lumini? Bine ca nu s-a intamplat nimic grav si la bebe urmator poate te-or crede.

Virginia, o puneam la ambii sani si eu la inceput insa cum bebe era somnoroasa sigur ca era cam complicat.
Acum insa mananca dintr-unul pana il goleste si daca mai vrea ii dau si din celalalt. Sa vezi ce draguta e, nu stiu daca e intamplare sau chiar comunicam: ma uita la ea, si o intreb "mai mananci?" si ea se uita senina la mine in ochi si incepe sa pleascaie

Oricum, asculta-ti instinctele si fa cum va e voua bine; doar asa vei gasi perfectiunea VOASTRA

Tatyana, mda, cred ca ti-a fost greu, era de asteptat. mamica fericita

Ioana,

Philip, Yann, Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

Felicitari Oana! Bine ai venit Mihai Alexandru!

Hai Discordia!
mamica de fetita, asteptam si baietelul!

Hai Tutulyna!
Hai Oanamar!

Bine ati venit acasa Rocsy si Ada! pentru voi si fetitele voastre minunate!

Nana, mamica de iubirice dulce , Adelina Ioana - 11 mai 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maribell spune:

m-am trezit.......ce bine a fost....ma simt mult mai bine.

TATYANA ce surpriza...bine ati revenit, si sper sa fiti mai optimiste acum....
ce faci LENABUM ????

VIRGINIA MULTA SANATATE...

OANARUS BINE ATI VENIT ACASA....

ARTURICII ce-mi place mie cum povestesti de sabinuta....pare asa de usor.....cum mai stai cu gatul?

MARIA SUPER FERICITA 39 cu ANDREEA ANTONIA
AMR: IN ORICE MOMENT !!!
http://family.webshots.com/album/577534749BrJGdy?start=24

Mergi la inceput

Nana,

voi ce mai faceti?

Ioana,

Philip, Yann, Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Aniska80

CUM POT SA DESCARC MELODII DE PE YOUTOUBE???AM CONT,M-AM LOGAT...DAR NU STIU SA DESCARC DE PE YOU TOUBE!MA POATE AJUTA CINEVA???!!!PLEASE!!!!!

Anamaria,mami de DENIS(22.04.2003)&MELISSA(01.05.2010)

nu stiu daca ti-a mai raspuns cineva,dar ma bag si eu in seama
Bagi URL http://www.vidtomp3.com/ aici ca sa transformi in mp3 si apoi descarci.Daca nu merge da PM

Cristina,mamica implinita de sufletel mic,Sebastian Mihai(14.05.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theophillina spune:

Ola frumoaselor, burticoase inca sau nu!

Madutza09, ma bucur ca esti bine si tu si bebel, ai un tonus bun si asta imi place, cand s-a angajat bebeloiul tau pe canal, ca asta astept si eu cu mari emotii, pentru ca numai atunci mi-a zis dr. ca imi da verde la nastere naturala asa cum vreau eu.

Cristina, ma bucur ca ai venit cu vesti bune si te-ai linistit si tu. Te trec acum pe prima pagina cu data de 10 iunie. Am o presimtire ca tot pe 10 iunie o sa nasc si eu, ia sa vedem daca se adevereste.

R_ocsy, ma luase cu caldura cand am citit primul mesaj, cu vederea “luminii”, apoi am citit azi si povestea, of, bine ca totul s-a terminat cu bine. Acomodare usoara va doresc si tie si bebitei!

Bilica, nu te mai supara ca nu-i face bine bebelinei. Si eu am mai zis cate ceva si n-am primit reactii, insa nu m-a afectat, or fi fost fetele ocupate sau n-au vazut mesajul sau n-au stiut sa raspunda...sunt multe motive si chiar cred ca aici la noi la odisee nimeni nu are nimic cu nimeni. Hai, nu mai fi suparata si sa ne tii la curent cu starea ta si a bebelinei si sa ne scrii ori de cate ori ai chef.

Sorana, ce frumosi sunt flacaii tai!!!

Ioana, insanatosire grabnica! Cu atatea grade acolo poate iti trece si tie gatul...

Ana Maria, acum am un tonus mai bun, insa am momente cand ma apuca pandaliile rau de tot, incerc sa nu ma mai gandesc la nastere nici un pic ca nu pot sa-mi imaginez deloc momentul. Felicitari pentru 39+.

Cristina, ai luat examenul? Ca n-am mai apucat sa-ti spun bafta ieri, dar ti-am tinut pumii, sa stii!

Corina, azi iar te-am pus absenta, mai ai timp sa recuperezi!

Ada, ce frumos ne povestesti tu acolo, cu dormit mami si alaptarea bebitei Dora. S-o tineti tot asa!

Ale, si eu ii pun muzica bebelui meu de pe la 6 luni si reactioneaza de fiecare data. Ii citesc si povesti, ce mai avem ritualurile noastre.

Veronicach, nu ai fost offtopic deloc cu muzica, am deschis si eu link-ul pus de tine si la O lume minunata, topaia bebel de mama focului, si m-a impresionat asa ca mi-a adus aminte melodia asta de copilaria mea si uite, acum, o sa devin mamica.

Anamaria, am auzit si eu de pernuta cu cirese, dar nu stiu daca o s-o gasesc aici, o sa caut, mai ales daca zici si tu ca e buna. Iti trimit acum un PM cum sa descarci muzica de pe youtube.

Rose, bine ai revenit pe la noi, imi pare rau sa aud ca nu te simti bine, vad ca ai DPN la o zi dupa mine, si eu ca si tine, cred ca o sa nasc mai devreme, am asa o senzatie, desi eu n-am avut nici o problema toata sarcina. Am sa trec si numele bebelui tau in listuta. Sarcina cat mai usoara cat a mai ramas din ea si o nastere si mai usoara iti doresc si sa ne anunti si pe noi daca poti sa scoatem motatele sa va felicitam dupa.

Maria, bebelusa tot nimic, nimic? Maine are ea DPN, poate se tine de program, mai stii? Sa ne tii la curent, te rugam.

Taty_ana, ce ma bucur ca ne mai dai vesti, de multe ori m-am intrebat pe unde oi fi si ce-oti mai face dar m-am gandit ca tre’ sa fii foarte ocupata cu bebelina, de depresie post-partum sau cum s-o numi mi-e frica si mie, ca le am p’astea cu depresiile, bine ca ti-a trecut si ca acum esti bune si tu si bebelina. Mai asteptam vesti de la voi cand mai puteti.

Viriginia, of, imi pare rau sa aud ca ai probleme, bineinteles ca pe langa alte temeri o am si p’asta cu alaptatul, mastita, etc. Bine ca Ioana e bine si va doresc plimbarici placute pe afara, noi mai avem de asteptat un pic pentru asta.

Oanarus, bine ati venit acasa, acomodare usoara, ah, ce ma bucur sa aud mamici la prima nastere care nasc natural cu epidurala si care zic ca a fost usor. Assteptam pozici cu bebelusul tau cand ai timp.

Nana, cum mai esti? Si de tine ma tot intrebam, dar mi-am zis ca probabil micuta Adelina are nevoie de toata atentia ta.

Vroiam sa va intreb fetelor care ati nascut/nasteti natural ce stiti de ceaiul de frunze de zmeur, care cica ajuta f mult la travaliu, dilatare, momentul nasterii in general, si trebuie inceput de baut dupa sapt 35. Eu am tot citit de treaba asta si mamicile zic ca are rezultate f bune, pe de alta parte am citit ca aceste frunze de zmeur contin magneziu, calciu si fier, adica exact cocktail-ul pe care mi-a zis dr meu sa-l iau pana la sf sarcinii. Oricum pe aici eu nu am gasit, am rugat-o pe soacra-mea sa-mi mai caute ea, si bineinteles ca am uitat sa-i zic maica-mii sa-mi aduca cand a venit de Paste. Daca stiti/ati folosit/folositi asa ceva, spuneti-mi si mie, va rog.

Pupici pe burtici si la mamici si bebici!

Theodora 35+ Stelios
AMR 5 saptamani

BEBE STELIOS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dunemaire

Multumesc pentru urarile de bine si raportez o noapte minunata, in care Robi al meu a fost de planton la junioara ca sa poata mami dormi iar mami .. a dormit 8 ore

Alaptarea merge in continuare bine, chiar prea bine, Dora ma foloseste si pe post de suzeta dupa ce se satura. Nu-i bai, s-au format niste mameloane de pus in Playboy

Ada, mamica de Timea Christiane (6 ani 1/2) si Teodora, 20.05.2010
Cum a facut planton?Nu alaptezi?Si eu as vrea sa faca Robi al meu(ca am si eu unu acasa) dar nu am nici o idee cum ca-mi desurubez sanii

Cristina,mamica implinita de sufletel mic,Sebastian Mihai(14.05.2010)

Mergi la inceput

Maribell, merci de intrebare, tot in pioneze's; desi beau acum si limonade cu lamaie de m-am acrit de tot

Hai ca nasti curand!

Ioana,

Philip, Yann, Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanarus spune:

pozici cu noi!
http://picasaweb.google.com/oana.rus/Mihai#

37+ Mihai Alexandru

"There is nothing called impossible,because impossible itself says I M POSSIBLE"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crissy_C spune:

Hellooo,

Rocsy, offf, prin ce ai trecut, chiar asa, tu cauti luminita de la capatul tunelului? Ma bucur ca esti bine acum!

Tatyana, bine ai revenit, ce ma bucur ca ne scrii! Sper ca totul sa mearga din ce in ce mai bine de-acum!

Oanarus, bine ati venit acasa, sa-ti traiasc puiutul!

Artu, chiar ca totul pare asa usor cand povestesti tu! Cred ca si tie ti se pare mai usor acum cu Sabinutza, dupa gemeni! Quebec deci, stiam ca au o atitudine foarte deschisa fata de imigranti, incurajatoare chiar, mai e asa?

Eu m-am intors acum cateva ore de la Baby Expo, unde m-am vazut bineinteles si cu Corina , a fost foarte dragut, am bantuit pe acolo impreuna, doar ca ma cam resimt acum, ma cam inteapa burtik.

Apropo, ca vorbeam si cu ea, ce parere aveti de protectiile laterale la patut? Oare e vreun pericol sa se sufoce bebe daca impinge nasucul in ele?? Voi aveti?

Si daca are cineva recomandari de unde sa-mi iau o lenjerie patut bebe completa (eu as vrea si cu baldachin), va rog sa-mi vindeti si mie pontul!

fetele

Cristina, fericita 37+ cu Patricia

AMR 2+

Mergi la inceput