HAI Discordia,Oanamar,Tutulyna! mai-iunie2010 (89)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

fetele la ultma eco mi a zis dr k femurul are 74 mm.....cam cati cm poate sa aiba bebelina in total?

asa creste bebicu
pozici cu noi
ale cu printesa Karina Florentina in38 sapt
maTie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte
AMR:7 zile SI VINE PRINTESA!!
USOR USOR SE APROPIE MARELE EVENIMENT!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aniska80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aleesicoo

fetele la ultma eco mi a zis dr k femurul are 74 mm.....cam cati cm poate sa aiba bebelina in total?

asa creste bebicu
pozici cu noi

Pai variaza de la un copil la altul...depinde..de la 48-49cm pana la 51-52-53 cm...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

ma gandeam ca poate exista vreun site unde pot baga valoarea si sa imi dea cu aproximatie

asa creste bebicu
pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a-rose spune:

Buna, mamici !
Imi cer scuze ca nu am mai scris de mult timp. Fata de prima sarcina, acum mi-e rau efectiv, nu pot respira, mi se inmoaie mainile, is ca o leguma. Noi asteptam un baietel, Horia Stefan, care probabil ca va veni mai repede decat ar trebui...
Vreau sa felicit mamicile care-si tin minunile in brate !
Stiu ca sunt off topic dar as vrea sa va intreb mai ales pe voi, mamici care treceti dintr-un concediu de cresterea a copilului pana la varsta de 2 ani, in altul ::::
si la al doilea copil putem sa ne luam cele 126 de zile de concediu de maternitate? sau suntem obligate doar la cele 42 de zile de sarcina si lauzie??? ma intereseaza intrucat se pare ca in cele 126 de zile suntem platite cu 85 %, ca un concediu medical obisnuit (dar procentul asta se calculeaza din indemnizatia pt cresterea copilului sau din salariu de dinainte de prima sarcina???)
deci ar fi mai multe intrebari .... oare cine ar putea sti raspunsurile astea ??? medicul meu de familie este un habarnist veritabil !

Rose, mami lui Ruxi (28.08.2008) si 35 + Horia Stefan

Rose, mama Ruxandrei, 28.08.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lenabum spune:

a-roseam o colega care a nascut in perioada de 2 ani,cealalta fetita implinea 2 ani in dec si ea a nascut in nov,i sa intrerupt ccc de la prima fetita si la inceput pe al doilea fara postnatal

+35 bianca maria
AMR 5 sapt poate mai putin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a-rose spune:

Citat:
citat din mesajul lui Aniska80

CUM POT SA DESCARC MELODII DE PE YOUTOUBE???AM CONT,M-AM LOGAT...DAR NU STIU SA DESCARC DE PE YOU TOUBE!MA POATE AJUTA CINEVA???!!!PLEASE!!!!!

Anamaria,mami de DENIS(22.04.2003)&MELISSA(01.05.2010)

nu se poate descarca de pe youtube decat daca ai instalat un program special, pe care poti sa-l caute pe google. stiu ca si cu acel program se descarca destul de complicat...

Rose, mama Ruxandrei, 28.08.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maribell spune:

hola chikas....
ne-am intors si noi de la spital....tot 2 in 1 suntem....
ne-a monitorizat....picea e bine...contractii putinele....
apoi i-am spus dr-tei ca mi-a curs un pik de sange dimineata si iar ma consultat pe masa, de data asta nu a mai durut asa....si colul e bine merci inchis.....hmmmm....nu mai inteleg nimik, eu stiam ca daca iti zgandare dopul, se deschide....nu?
habar nu am....in continuare imi curge un picut de sange....tot nu am contractii....deci bebelusa mea vrea sa mai stea la mami in burtik.
poate la noapte cand e luna plina se intampla ceva....

CRISTINA MERCI...
ANAMARIA, intr-adevar foarte nasoala faza cu deochiul. si eu deochi foarte rau, si sotul, avem zile cand ne deochem unul pe celalalt...asa ca prostii.......si ne este foarte rau. cand o sa ajung in ro o sa merg la biserica pt ca parintele sa ne citeasca ceva ca sa nu mai deochem....mi-e groaza cand ma gandesc ca o sa trebuiasca sa-i zic TATAL NOSTRU printesei de nustiu cate ori pe zi....pt ca sigur am sa o deochi....
aaaa...si cand o mai vezi agitata fara motiv, spune-i TATAL NOSTRU...si sunt sigura ca o sa se mai calmeze....
MARISA_ANA FELICITARI PT 39 SAPTAMANI....MAI AI SI TU PUTIN....
VREAU SI EU PERNUTA CU SAMBURI DE CIRESEEEEE.......OARE O POT CONFECTIONA EU?????....OARE MAI CONTINE SI ALTCEVA PE LANGA SAMBURI????
ROCSY ...WOW...FELICITARI !!!!!
nu-mi vine sa cred prin ce-ai trecut...te-a ajutat bunul DUMNEZEU sa treci cu bine peste toate si sa-ti vezi fetita....multa sanatate in continuare si multa fericire alaturi de familie...
FELICITARI DUNEMARIE !!!!
OFFFF MI-E UN SOMN....MA CULC PUTIN.....
PUP TOATE BURTICILE , MAMICILE SI BEBEII....
REVIN MAI INCOLO...

MARIA SUPER FERICITA 39 cu ANDREEA ANTONIA
AMR: IN ORICE MOMENT !!!
http://family.webshots.com/album/577534749BrJGdy?start=24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns taty_ana spune:

buna fetelor,
ma mai tineti minte?n-am mai intrat de fff muult timp da am trecut prin momente nasoale de depresie c-am zis ca nu-mi mai revin niciodata....poate si pt faptul c-am stat 3 luni in spital continuu, poate si pt faptul ca n-aveam lapte suficient de mult,bb mic nu sugea si i-am dat lapte praf... ma simteam vinovata, incapabila sa-mi hranesc copilul...acuma papam lapte praf si lapte muls de la mami o data sau de 2 ori pe zi ca mai mult nu-i
in fine....acuma sunt ok, bb la fel
vreau sa felicit noile mamici si sa urez nastere usoara viitoarelor mamici

in legatura cuu colicii noi ii dam infacol inainte de fiecare masa si cand o doare rau burtica ceiut baby drink
vigantol noi ii dam 5 pic in fiecare zi,asa ne-a zis pediatra

pupici

mamica fericita de Emma Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Virgi17 spune:

eu am trecut de azi pe antibiotic 5 zile pentru ca azi noapte m-au luat frisoanele si am facut febra 37.5, iar azi la pranz aveam 38.Dr mea mi-a zis ca sa trec pe antibiotic caci sanii mei(mai ales dreptul) isi fac de cap in continuare, cu tot suptul, mulsul,etc...nu i-am mai dat fetei de trei zile formula ca si completare noaptea pt ca am avut lapte muls de la mine.Insa, cu toate astea, azi era pielea rosie pe un san si ma doare in lateral.Sfatul a fost sa golesc sanii de fiecare data dupa masa fetei si sa pun comprese reci pt durere.

Fetelor, voi cum ii alaptati pe bebeii vostri? La amandoi sanii la o masa sau cate un san la masa?ca am citit ca abia dupa cateva saptamani sa lasam bebele doar la un san, la inceput sa il punem la ambii...mi se pare atat de complicat sa retin n retete de succes in alaptat...
Azi am fost cu Ioana la controlul de 7 zile si fetita a crescut intr-o saptamana cu 240 gr, este bine, ne-a aratat cum sa curatam mai bine buricelul ce a cazut aseara.Si ne-a impins de la spate sa o scoatem la plimbare in parc.Noi...i-am spus dr ca abia ne-am trezit noi pe ce pamant calcam, insa sigur, cat de curand iesim la aer cu ea.
Azi a venit si preotul ce o va boteza pe Ioana si i-a facut slujba de 8 zile cu punerea numelui.A fost tare emotionant.A dormit prunca mea ca un iepuras in carut, nimic nu a zis.

Ioana si Virginia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanarus spune:

Buna fetelor!Ma mai tineti minte?

Anunt si eu ca a venit pe lume minunea noastra Mihai Alexandru , in data de 22.05.2010,cu 2 sapt mai repede!Nasterea a fost naturala cu epidurala am nascut usor, cu un travaliu de aprox 6 ore,bebe a avut 3250gr, 50 cm si scor Apagar 10!Suntem bine, papam doar de la san, cumintei si somnorosi deocamdata!
Felicit si eu toate fetele curajoase care au adus pe lume floricele de liliac si le urez bafta celor care urmeaza sa o faca!
Multi, multi tuturor!

37+ Mihai Alexandru

"There is nothing called impossible,because impossible itself says I M POSSIBLE"

Mergi la inceput